הרעיון המרכזי של תכנון החלל הנו חלוקה ברורה של הדירה לשני חללים מרכזיים: המרחב הציבורי תוכנן כגלריה שתתאים לאירוח ובידור ותעוצב בהשראת דירה ניו-יורקית מינימליסטית ומודרנית עם פריטי אמנות ייחודיים ולעומתו מרחב הפרטי שיהיה מקום אינטימי שאליו נעים להגיע בסוף היום ובו רוצים לקום בבוקר.

 

 

מכיוון שהקירות הפנימיים הוסרו, מזוויות רבות בפנטהאוז נשקף נוף המרהיב: לכיוון מערב רואים את הנוף האורבני של תל אביב עד הים ולכיוון מזרח רואים את הרי שומרון . כדי ליצור הפרדה בין המרחב הציבורי למרחב הפרטי, עוצב החלל הציבורי במתכת ואבן צפחה שחורה ואילו החלל הפרטי האינטימי עוצב בחומרים טבעיים, בהם אבני אוניקס, אריגים שונים ועץ אלון צרפתי.
לאורך חזית החלל הציבורי מדרום יש מחיצות ניידות ממתכת מלוטשת המשמשות לסינון אור השמש. ציר נוסף בחלל הציבורי כולל קיר עשוי מפלדה מושחרת ואלומיניום מלוטש. בקיר זה נמצאים מערכות הבית ודלת נסתרת למעבר בין החלל הציבורי לחלל הפרטי.
משטחי המטבח עשויים מקוריאן ומוארים ביום ובלילה. המרפסת מוארת בלילה בקווים המכוונים את המבט לקו החוף.
העיצוב של החלל הפרטי מנוגד לעיצוב החלל הציבורי והוא חם ואינטימי. החלל מחופה באלון צרפתי ועל הרצפה פרושים שטיחים אתניים. הדלתות נמצאות בפתחים גדולים ללא משקופים על מנת ליצור תחושת זרימה בין החללים.