מתחם בילוי ופנאי חדשני המעוצב בהשראת מועדוני הקולג’ האמריקאים, עוצב על-ידי מעצב הפנים  ירון טל באוניברסיטת תל-אביב

 

 

1898684_1545466139057845_6670647291987830110_o

 

מתחם הבילוי ממוקם בכניסת אוניברסיטת תל אביב ומציע לקהל הסטודנטים שני מתחמי בילוי, האחד “החוג הצפוני” (מפלס עליון) בר תוסס ודינמי המציע תפריט עשיר של אלכוהול, כריכים, נשנושים ועוד. השני (מפלס תחתון) “המפלט- של החוג הצפוני”, סלון פנאי סטודנטיאלי בהשראת מועדוני הקולג’ האמריקאים וחללי העבודה האורבניים, המעניקים סביבת עבודה נעימה ונוחה.

 

1925311_1545467722391020_2229274077429476404_n

 

10989123_1545467765724349_256612284154706193_n

 

10292436_1545466129057846_1776857840498185819_n

 

10959689_1545466135724512_5017375261179443729_n

 

בשל ייעודו המגוון של המתחם, ירון טל בחר במגוון פינות ישיבה – כיסאות, כורסאות, ספסלים על מנת להתאים את העיצוב לייעוד – למידה, עבודה או בילוי. המתחם עוצב בסגנון אקלקטי ושולבו בו מבחר אלמנטים, ריהוט והדפסים המשדרים fun, קלילות ויצירתיות. לכן, כיסאות המתחם אינם אחידים, יש שימוש בכיסאות שונים בעלי טקסטורה וצבע שונים והשוני יוצר “גדר” לא נראית לעין בין פינות הישיבה השונות. הבר פתוח, ממש כמו בבית, הכל נראה לעין וזאת על מנת להשרות אווירה קלילה על המתחם, אווירה של מקום לא פורמלי. על מנת לעשות הפרדה מינימלית, נתלו חבלים היוצרים הפרדה בין הבר הפתוח לבין הלקוחות.

 

10409258_1545467905724335_1528528707864782397_n

 

10991062_1545465985724527_4104690191544357772_n

 

10426111_1545466712391121_2479558043124423383_n

הקיר התומך בפינות הישיבה לפנאי ומנוחה הכולל פופים, מקושט באיור סוריאליסטי של דג שיושב ברוגע, רגל על רגל וקורא עיתון. הקיר הצמוד לשולחן הסנוקר משלב שלטי תאורה מעוצבים להכוונה והשראה. קיר נוסף, מעוצב על ידי משחק בתאורה, הקיר צבוע תכלת ועליו מכוון עמוד תאורה ייחודי היוצר אפקט ויזואלי.
בכניסה לחלל תכנן טל טריבונת ישיבה בעל מספר מפלסים המשמשת לרביצה מפגש ולמידה בצורה לא פורמאלית אך חווייתית שממנה נשקפת פרספקטיבה על כל החלל.

 

10968527_1545467912391001_9031143137754567700_n

 

10984585_1545466285724497_3402149858136512509_o

 

10560497_1545465979057861_7102391735197440619_o

 

10985508_1545465982391194_3690089273705822507_n

 

10988482_1545466299057829_6114218008050711961_n

 

כתובת למצפינים: כיכר אנטין, רח’ איינשטיין פינת רח’ חיים לבנון, צמוד לבניין מיטשל, מחוץ לקמפוס אוניברסיטת תל אביב.

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
חורף 2024: כך הפכו ארונות הבגדים לכוכבים בבית הישראלי
עיצוב פנים
חורף 2024: כך הפכו ארונות הבגדים לכוכבים בבית הישראלי
ארונות הבגדים המשמימים, אלה שצבענו בגוון הקיר וקיווינו שכמעט ולא נרגיש בקיומם, הפכו בשנים
כשמעצבי הפנים מעצבים את המשרד שלהם
עיצוב פנים
כשמעצבי הפנים מעצבים את המשרד שלהם
הסטודיו החדש בבניין לשימור של מעצבת הפנים צביה קזיוף: עכשווי ומגובש     הסטודיו
מלון ברוטליסטי במקסיקו
עיצוב פנים
מלון ברוטליסטי במקסיקו
                         

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*