בנייה פרימיטיבית, או אמנות יצירת מבנים מורכבים בעבודת-יד ובחומרים טבעיים, היא ז'אנר פופולרי ב- YouTube. באחד מהסרטונים האלה, אנחנו פוגשים ב-Mr. Tfue, אדם שמטרתו לבנות עיר תת-קרקעית שלמה רק בעבודת-יד כזו.

הוא התחיל עם חפירת בריכת שחייה תת -קרקעית, הנראית כמו מאגדות אלף לילה ולילה והצופים הסבלניים יכולים לעקוב אחרי יצירת כל סנטימטר מרובע שלה.
הוא מתחיל את הקסם עם חפירת היסודות במקל מחודד, חופר תעלות שהופכות למדרגות, דלתות מקושתות ובריכה עם מגלשות ומפלים. את קירות הבריכה הוא צובע בצבע שהוא מפיק באופן טבעי מצמחים ומוסיף אליהם כרי דשא.
לאחר שסיים את עבודת הנמלים שלו, הוא מתגמל עצמו בטבילה רוגעת וקרירה בבריכת "המיליונר" שלו.
הפארק ובריכות המגלשות התת -קרקעיים, נחצבו יחד עם עמיתיו של גיבור הסרטון, בבוץ היבש של ג'ונגל, ליד כפר קטן במדינה לא מזוהה בדרום אמריקה. הפרויקט נבנה "לגמרי מאפס", רק בעבודת-יד תוך שימוש בכלים בסיסיים וחומרים זמינים מהטבע שמסביב.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
שיעור לחיים מטוסקנה: מה מלמד אותנו כפר איטלקי קטן על האושר הגדול
השראה
שיעור לחיים מטוסקנה: מה מלמד אותנו כפר איטלקי קטן על האושר הגדול
  מי לא חלם לפחות פעם אחת על בית אבן בטוסקנה? כרמים ירוקים, שורות
לאיפה הלכנו לאכול טשולנט עם נשיא המדינה?
השראה
לאיפה הלכנו לאכול טשולנט עם נשיא המדינה?
  אשתי (הראשונה) ואנוכי, היינו מיודדים עם נשיא המדינה דאז, אפרים קציר ורעייתו נינה.
בית חווה מסורתי בספרד, בפרשנות עכשווית
השראה
בית חווה מסורתי בספרד, בפרשנות עכשווית
  באזור הכפרי של Baix Empordà שבמחוז ג'ירונה, ספרד, ניצב Casa 2302 – בית

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.