ב-Merida, בחצי האי Yucatan שבדרום מזרח מקסיקו, אסיינדה עתיקת יומין, שהסתתרה בסודיות בפאתי ג'ונגל מאז המאה התשע-עשרה, שופצה ברגישות ושבה לחיים בעידן המודרני.

 

על המבנה הנטוש השתלט הטבע, עצים צמחו בחדרים, גפנים צמחו מעל פתחים וחלונות וחיות בר התגוררו ברחבי האדריכלות הנטושה. עד שלמקום הגיע Emmanuel Picault, המעצב הצרפתי מנורמנדי ובעל הגלריה Chic by Accident במקסיקו סיטי, אשר שיפץ את המבנה.
כילד בנורמנדי, פיקו חלם תמיד בהקיץ על מקסיקו: פירמידות אצטקיות וג'ונגלים של המאיה, אוצרות עתיקים והרפתקאות בערים סודיות. "כשהייתי קטן ההורים שלי שאלו אותי מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול. אמרתי שאני רוצה להיות מקסיקני", הוא אומר. בשנת 2001 הוא הקים את Chic by Accident, המעצבת חללים וחפצים ייחודיים, ספוגים בתרבות המקסיקנית.

 

 

הבית Hacienda Xucu
עוצב על ידי Chic by Accident
architects & creative team
Emmanuel Picault
project Manager
Mari-Tere Caballero
photos
צולם על ידי DePasquale + Maffini

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית בתים יפים
+כתבות מומלצות
באיזה צבע אתם רוצים את הפסטה שלכם?
עיצוב פנים
באיזה צבע אתם רוצים את הפסטה שלכם?
פסטה שעושה שמח: האמנית Linda Miller Nicholson מחברת ספר הבישול Pasta, Pretty Please מכינה
הבית הברוטליסטי ביער, של מפיקת הקולנוע
עיצוב פנים
הבית הברוטליסטי ביער, של מפיקת הקולנוע
  האדריכלית María de la Paz Alice תכננה עבור מפיקת קולנוע ואקטיביסטית לשימור האוקיינוסים
ארכיטקטורה מתוקה: עוגות יצירתיות
עיצוב פנים
ארכיטקטורה מתוקה: עוגות יצירתיות
                           

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.