חבר שופטים בינלאומי מטעם עיריית פראג,  הכריז על הזוכה בתחרות האדריכלים הבינלאומית לעיצוב אולם הפילהרמונית של וולטבה - הסטודיו הדני Bjarke Ingels Group (BIG).

 

העיצוב המנצח של מרכז המוזיקה המודרני, שייבנה בעתיד בהולשוביצה בפראג, מביא גם פתרונות חכמים למרחב הציבורי, צופה להנגיש את גדת הנהר ופותח את המבנה לסביבה, במטרה להפוך את המקום למרכז חיים תוסס  – פארק עירוני חדש והבניין עצמו יהיה נגיש מכל הכיוונים. הגג יהווה המשך למרחב הציבורי של הכיכר – הצורה המדורגת תאפשר לטפס אליו ללא צורך להיכנס למבנה, כך שכולם יוכלו ליהנות ממופע ייחודי – נוף פנורמי של פראג כולה.
השאיפה של המרכז היא למשוך לא רק את חובבי המוזיקה הקלאסית, אלא גם את הקהל הרחב. הסטודיו BIG מתכננים בנייה של שלושה אולמות, עם מחלקת המוזיקה והמרכז היצירתי של הספרייה העירונית של פראג, בית קפה ומסעדה על הגג ופעילויות תרבות. בניית אולם הקונצרטים החדש אמורה להסתיים בעוד 10 שנים, כלומר ב-2032.

Studio Bjarke Ingels Group
Author Bjarke Ingels
Brian Yang
Client: Institute of Planning and Development (IPR Prague) & The City of Prague
Completion year 2032

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
הוילה המפוסלת בהשראת לבוש הנשים הסרדיניות
אדריכלות
הוילה המפוסלת בהשראת לבוש הנשים הסרדיניות
  המתחם שעיצבה Doriana Fuksas מחולק ל-4 גופים עצמאיים: בגוף המרכזי, אזור המגורים, המטבח
שלושה בתים עתיקים ב-Hà Giang, וייטנאם
אדריכלות
שלושה בתים עתיקים ב-Hà Giang, וייטנאם
האדריכלות המסורתית של אנשי H’mong במחוז Hà Giang קלה לזיהוי על ידי קירות העפר
בית פשוט עם פרחי בגוניה, במרסיי
אדריכלות
בית פשוט עם פרחי בגוניה, במרסיי
תוך ניצול מגבלות הגובה שמטיל התכנון העירוני, הפרויקט הוא מסע דרך המגרש; מהבית יורדים

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.