האמן Nicola di Cesare הקדיש מעל 40 שנה מחייו (החל מ-1981), בבניית טירה משלו: Castello Gaudì di Grosio היא טירה ייחודית בעיירה Grosio, שנבנתה בהשראת Casa Batllò וכן Park Guel של הגדול מכולם, אנטוני גאודי.

הטירה בנויה על מדרון הר סלעי בגרוסיו והיא מעוטרת בהרבה פסיפסים, פסלים ומזרקות.
לדי צ'זארה אין שום רקע באדריכלות או בניה. הוא היה טבח ועובד רכבת, בשנות ה-70, עד שהחל לקשט את צלע ההר העקר מול ביתו, כמעין פעילות פנאי מחוץ לעבודתו. הוא המשיך לבנות ולפתח את הטירה שלו ללא כל תוכנית, רק לפי החוש היצירתי שלו. הוא אומר שלא הכיר יותר מדי מקרוב את עבודתו של גאודי.
הפסיפס שמכסה את המבנה, מורכב מזכוכיות של בקבוקים שבורים או פנסי גרוטאות של מכוניות, שמצא ליד ביתו. המבנה מורכב מכמה שבילים, מערות, קשתות ו-207 מדרגות. לדבריו, הבנייה עדיין לא הסתיימה והוא שואף להמשיך באמנות שלו כל עוד הוא חי.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
קמפוס שהוא במה: Prestige University בהודו
מקומות
קמפוס שהוא במה: Prestige University בהודו
  המבנה, המתנשא לגובה 28 מטרים, מדורג באלכסון מהחזית הצפונית ויוצר רצף טרסות נגישות
מבנה המכון הטכנולוגי שתכנן קנגו קומה, מדורג וירוק
מקומות
מבנה המכון הטכנולוגי שתכנן קנגו קומה, מדורג וירוק
  המבנה, המשתרע על פני 4,879 מ"ר, נמצא מתחת לאדמה כדי לשמור על נוף
בית חד קומתי המשתלב בנוף של מיורקה
מקומות
בית חד קומתי המשתלב בנוף של מיורקה
  כדי לצמצם את הנראות מהכביש ומהשטחים הגבוהים שמאחור, הבית נטמע בנוף באמצעות חורשת

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.