מלון Jumeirah Marsa Al Arab פותח את שעריו לאורך קו החוף של דובאי. אתר הנופש החדש שעיצבו Killa Design, ממוקם לצד בורג' אל ערב האייקוני וצורתו העתידנית, גלית ופיסולית, הינה בצורת מגה-יאכטות. האדריכלים אומרים שנושא המים, יהיה התמה של מלונות לאורך חוף הים בדובאי.

 

המלון החדש מדמה כלי שיט צף, דרכו אפשר לשוט דרך סדרה של טרקלינים, ברים ומסעדות, אל 386 החדרים ו-82 בתי המגורים, שכל אחד מהם מעוצב באסתטיקה  יאכטות משנות ה-60.
מרפסות עם הצללה עצמית מנוצלות כדי להפחית את צריכת האנרגיה עד 40%, יחד עם מערכת מיחזור מים להשקיה וגינון. במתחם נשתלו מעל 3,100 דקלים ו-260,000 שיחים ברחבי החללים החיצוניים, השומרים על קשר עם הטבע.
חללי הפנים עוצבו בשיתוף HBA, AvroKO ו-LTW Designworks, כל חדר אירוח כולל מרפסת פרטית בת 22 מ"ר ובסוויטות הנשיאותיות, מרפסת בת 310 מ"ר עם נוף ללא הפרעה לאוקיינוס.
במקום, אחד-עשר מסעדות, כולל קונספט מסעדה ראשון מסוגו שמשתנה לאורך היום.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
"מוזיאון Groninger צריך להיות הרבה יותר מפורסם"
אדריכלות
"מוזיאון Groninger צריך להיות הרבה יותר מפורסם"
  המוזיאון הנוכחי נפתח ב־1994 ונבנה כאוסף של שלושה ביתנים המחוברים בגשרים ובמעברים, כאשר
הבית הריק הוא בעצם מרחב מהפנט של אור ונוף
אדריכלות
הבית הריק הוא בעצם מרחב מהפנט של אור ונוף
  מבחוץ, קשה כמעט לזהות שהתרחש כאן שינוי דרמטי. הבית, הממוקם ברחוב הראשי של
להחזיר לבית את הזיכרון, בלי להחזיר אותו לאחור
אדריכלות
להחזיר לבית את הזיכרון, בלי להחזיר אותו לאחור
  בלב הפרויקט עומד Son Martorell, אחוזה כפרית מסורתית מסוג lloc – בית חווה

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.