מלון Jumeirah Marsa Al Arab פותח את שעריו לאורך קו החוף של דובאי. אתר הנופש החדש שעיצבו Killa Design, ממוקם לצד בורג' אל ערב האייקוני וצורתו העתידנית, גלית ופיסולית, הינה בצורת מגה-יאכטות. האדריכלים אומרים שנושא המים, יהיה התמה של מלונות לאורך חוף הים בדובאי.

 

המלון החדש מדמה כלי שיט צף, דרכו אפשר לשוט דרך סדרה של טרקלינים, ברים ומסעדות, אל 386 החדרים ו-82 בתי המגורים, שכל אחד מהם מעוצב באסתטיקה  יאכטות משנות ה-60.
מרפסות עם הצללה עצמית מנוצלות כדי להפחית את צריכת האנרגיה עד 40%, יחד עם מערכת מיחזור מים להשקיה וגינון. במתחם נשתלו מעל 3,100 דקלים ו-260,000 שיחים ברחבי החללים החיצוניים, השומרים על קשר עם הטבע.
חללי הפנים עוצבו בשיתוף HBA, AvroKO ו-LTW Designworks, כל חדר אירוח כולל מרפסת פרטית בת 22 מ"ר ובסוויטות הנשיאותיות, מרפסת בת 310 מ"ר עם נוף ללא הפרעה לאוקיינוס.
במקום, אחד-עשר מסעדות, כולל קונספט מסעדה ראשון מסוגו שמשתנה לאורך היום.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
האדריכלות של מלון Laiva Plaza במקסיקו, מצדיקה ביקור
אדריכלות
האדריכלות של מלון Laiva Plaza במקסיקו, מצדיקה ביקור
  הפרויקט כולל קומת קרקע מעורבת שימושים, שני מפלסי חדרי אירוח וגג ציבורי עם
בית חווה צרפתי בן 200 שנה הפך לבית משפחתי עכשווי
אדריכלות
בית חווה צרפתי בן 200 שנה הפך לבית משפחתי עכשווי
עם הכניסה למבנה האבן העתיק התגלו איכויות אדריכליות יוצאות דופן: קירות אבן בגובה תשעה
מוזיאון King Boat בטייוואן בהשראת ספינה מסורתית
אדריכלות
מוזיאון King Boat בטייוואן בהשראת ספינה מסורתית
  המוזיאון שואב השראה מסירת ה־King’s Boat המסורתית, סמל תרבותי ורוחני מרכזי באזור, ומתרגם

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.