בית הדירות המשותף Parklife Apartment, שתכננו Austin Maynard Architects במלבורן, אוסטרליה, מציע מקום שבו הדיירים יכולים לחיות כקהילה ולהינות מקיימות ועיצוב יפהפה. גג הבניין, דומה לצורת הר ומכיל אמפיתיאטרון ייחודי להתכנסויות של הדיירים. החללים המשותפים מגוונים ומציעים מקומות שונים להתחבר לשכנים, כולל מרפסת גדולה לאירועים חברתיים או גינה שלווה, עם עצי פרי לפיקניקים בסוף השבוע.

 

הדירות מרווחות וגמישות, עם אחד, שניים ושלושה חדרי שינה. כל דירה מעוצבת בקפידה, עם מרפסת המציעה נוף רחב ידיים של העיר, תוך טיפוח חיבור לטבע. המרפסות מאפשרות לתושבים ליהנות מהיופי של הנוף העירוני ומהטבע. החצר הפנימית (אדריכלי הנוף Openwork) מעוצבת בתחושה פתוחה ואוורירית, עם שבילים מרובי מפלסים, עם בטיחות תוך שמירה על אווירה קהילתית פתוחה. המרחב משמש ליצירת קשרים חברתיים.

 

 

 

הפרויקט הפך לנקודת ציון חדשה בעיר, המצהיר על חזון לדרך חיים טובה יותר, שבה קיימות, קהילה ועיצוב יפה, נפגשים בהרמוניה. זוהי תזכורת, שבית הוא לא רק קירות וגגות – אלא מקום לאנשים וחללים שמפגישים אנשים.

צילום: photo credits: tom ross

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
יקב ביוון בצורת צלחת מעופפת
מגורים
יקב ביוון בצורת צלחת מעופפת
  הפרויקט מציע מבנה עגול החפור חלקית בתוך הקרקע, כך שגג המבנה מתפקד כהמשך
סגנון Glitch Landscaping: מתחמים ירוקים המטשטשים את הגבול בין עיר לטבע
מגורים
סגנון Glitch Landscaping: מתחמים ירוקים המטשטשים את הגבול בין עיר לטבע
  ברחוב Chausseestraße ב-Berlin, לאורך קו הגבול ההיסטורי בין מזרח ומערב העיר, יצר משרד
בית בפתח תקוה שמחבר בין טבע לאלגנטיות
מגורים
בית בפתח תקוה שמחבר בין טבע לאלגנטיות
  הקו המנחה בתכנון הפנים היה יצירת שפה עיצובית קלאסית ומאוזנת עם נגיעות כפריות

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.