לבניית בית Casa Nogul, האדריכל הספרדי Raul Almenera השתמש בסלע גרניט גדול ועץ. העץ והסלע האלה הם שני הדברים העיקריים שקיימים באתר הזה. או לפחות, הם שני הדברים היחידים שחשובים. בתוך גוש הגרניט חצוב בית משפחתי מסורתי. האדריכל רואה אותו כ"עוד אבן אחת בנוף האופייני של Sierra de Avila".

 

הבית ממוקם בתוך בוסתן, עם חומת אבן ארוכה מול העיירה, על צלע הגבעה בספרד. שלא כמו בתים מסורתיים, האדריכל מאמץ את הגרניט כחומר חיפוי הקירות החיצוניים, הגג ואפילו הדלתות. קאזה נוגל שואף להיות חלק מהטבע על ידי התגלמות פיזית של אלמנטים מסביב, למשל, על פני חדר האמבטיה, המטבח ואפילו המדרגות העשויים מחלוקי נחל שנמצאים בנהר אווילה המקומי ומודבקים במלט.
אבל אולי הדבר החשוב היחיד בנוף הזה, הוא עץ האגוז בן מאה השנים הנמצא בחזית. האדריכל יוצר חיבור בין העץ ללב הבית. פירסינג דרך הזיגוג; אי בטון בצורת T "מתחיל את דרכו בחדר האוכל ומסתיים בחוץ, תחת הצל של עץ האגוז.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
26 מכולות שילוח הפכו למלון מודולרי ומעוצב בלב לונדון
עיצוב פנים
26 מכולות שילוח הפכו למלון מודולרי ומעוצב בלב לונדון
  המלון ממוקם ברחוב ההיסטורי Lower Marsh, במרחק הליכה מאטרקציות מרכזיות בלונדון, ומציע 20
דירת גן ישנה בצפון תל-אביב הפכה לבית שמרגיש כמו חופשה פרטית
עיצוב פנים
דירת גן ישנה בצפון תל-אביב הפכה לבית שמרגיש כמו חופשה פרטית
  הבחירה הייתה להישאר בשכונה האהובה ולבצע שיפוץ יסודי, מתוך מחשבה שגם אם בעתיד
בית לחמש נשים: מחזיר תקווה לנשים ששרדו אלימות
עיצוב פנים
בית לחמש נשים: מחזיר תקווה לנשים ששרדו אלימות
  את הפרויקט תכנן משרד TEN, לאחר תהליך שנמשך שבע שנים וכלל שיתוף פעולה

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.