כאשר מעצבים צריכים להתמודד עם עיצוב ביתם שלהם, התוצאה היא ביטוי של רעיונות בלתי מרוסנים וחקירת תפיסות שונות ואידיאלים. זה המסע שבעל סטודיו Framework, המעצב Thomas Geerlings ואשתו Danielle, עשו ובתשומת לב רבה.

בני הזוג קנו בית חרב למדי לאורך תעלת מים ליד Amstelveld באמסטרדם ובילו יותר משנה בשיפוץ הבית בן חמש הקומות והתאמתו למגורי משפחתם. "כשאתה מבצע פרויקטים עבור עצמך, ההחלטות הראשונות שלך מונעות רגשית", אומר ג'רלינגס. הוא התמקד בשני גורמים עיקריים לאורך כל תהליך העיצוב: ראשית יצירת בית משפחתי נוח ופונקציונלי ושנית כיבוד המאפיינים של הבניין ההיסטורי, ששימש כמחסן בעברו בשנת 1896. הקליפה החיצונית נותרה ברובה ללא התערבות של המעצב שהסביר כי הוא "רצה שהקליפה החיצונית תהיה נאמנה לבניין המקורי".
אף על פי שהמבנה שימש כמחסן בעבר, ג'ירלינגס התרחק מסגנון תעשייתי. במקום זאת, העניק תחושה של חום מהשילוב של רצפות עץ אלון, שיש עם ורידי אמרלד וקירות בטון גולמיים. ג'רלינגס שמר על חומרי טון-סור-טון או בעלי גווני ירוק ואפור מרובדים בגוונים ומרקמים שונים.
הבית לצד התעלה מתקשט בכמה יצירות אמנות וחפצים מדהימים שמשלימים את החללים המשוחזרים באלגנטיות. פינות ישיבה ירוקות, ספה וספסלי אוכל, עוצבו בהתאמה אישית על ידי Framework וכך גם שולחנות האוכל, המיטה, השרפרפים, הספסלים ושולחן מלאכה באורך של חמישה מטרים לילדים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
משנות ה 80 להיום: בית עכשווי, חם ומדוייק
עיצוב פנים
משנות ה 80 להיום: בית עכשווי, חם ומדוייק
קומת הכניסה תוכננה כחלל פתוח ורחב ידיים, שבו הסלון, המטבח ופינת האוכל מתקיימים יחד
הבית של הנביא ישעיהו, במפלי הניאגרה
עיצוב פנים
הבית של הנביא ישעיהו, במפלי הניאגרה
רוברטסון, שקרא לעצמו הנביא ישעיהו, בילה שנים בציור צורות מורכבות עם סמלים, כולל כוכבים,
פנטהאוז מודרני המשקיף על קזבלנקה
עיצוב פנים
פנטהאוז מודרני המשקיף על קזבלנקה
  בפנים, האווירה רגועה וזוהרת, מועצמת על ידי ריצוף עץ מלא צבוע לבן שלוכד

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.