כאשר מעצבים צריכים להתמודד עם עיצוב ביתם שלהם, התוצאה היא ביטוי של רעיונות בלתי מרוסנים וחקירת תפיסות שונות ואידיאלים. זה המסע שבעל סטודיו Framework, המעצב Thomas Geerlings ואשתו Danielle, עשו ובתשומת לב רבה.

בני הזוג קנו בית חרב למדי לאורך תעלת מים ליד Amstelveld באמסטרדם ובילו יותר משנה בשיפוץ הבית בן חמש הקומות והתאמתו למגורי משפחתם. "כשאתה מבצע פרויקטים עבור עצמך, ההחלטות הראשונות שלך מונעות רגשית", אומר ג'רלינגס. הוא התמקד בשני גורמים עיקריים לאורך כל תהליך העיצוב: ראשית יצירת בית משפחתי נוח ופונקציונלי ושנית כיבוד המאפיינים של הבניין ההיסטורי, ששימש כמחסן בעברו בשנת 1896. הקליפה החיצונית נותרה ברובה ללא התערבות של המעצב שהסביר כי הוא "רצה שהקליפה החיצונית תהיה נאמנה לבניין המקורי".
אף על פי שהמבנה שימש כמחסן בעבר, ג'ירלינגס התרחק מסגנון תעשייתי. במקום זאת, העניק תחושה של חום מהשילוב של רצפות עץ אלון, שיש עם ורידי אמרלד וקירות בטון גולמיים. ג'רלינגס שמר על חומרי טון-סור-טון או בעלי גווני ירוק ואפור מרובדים בגוונים ומרקמים שונים.
הבית לצד התעלה מתקשט בכמה יצירות אמנות וחפצים מדהימים שמשלימים את החללים המשוחזרים באלגנטיות. פינות ישיבה ירוקות, ספה וספסלי אוכל, עוצבו בהתאמה אישית על ידי Framework וכך גם שולחנות האוכל, המיטה, השרפרפים, הספסלים ושולחן מלאכה באורך של חמישה מטרים לילדים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
מוזיאון חדש ברמת הגולן: קנפו כלימור יתכננו מבנה בהשראת "גלגל הרפאים" העתיק
עיצוב פנים
מוזיאון חדש ברמת הגולן: קנפו כלימור יתכננו מבנה בהשראת "גלגל הרפאים" העתיק
  מוזיאון חדש צפוי להיבנות בפארק קצרין העתיקה שברמת הגולן, כחלק ממהלך להרחבת תשתיות
האוניברסיטה שמתחת למדשאה: Common Nexus בנגויה יוצר אוניברסיטה ללא גבולות
עיצוב פנים
האוניברסיטה שמתחת למדשאה: Common Nexus בנגויה יוצר אוניברסיטה ללא גבולות
  הרעיון המרכזי של הפרויקט הוא יצירת "נוף של ידע" – סביבה פתוחה שבה
הגג של מרכז המבקרים באיסלנד, הופך לנוף
עיצוב פנים
הגג של מרכז המבקרים באיסלנד, הופך לנוף
  במקום שבו הנוף הוא הגיבור, Arkís arkitektar בחרו שלא להציב מולו אובייקט אדריכלי

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.