הגלריה Meridiano art gallery באה ליצור מודל המרחיב את האפשרויות שמציע דגם הגלריה המסורתי, למסגרת פתוחה ומשלבת את הנוף שמסביב, בתערוכות וניסויים אמנותיים, של אמנים בינלאומיים, במגוון דיסציפלינות. הגלריה ניצבת על רצועה מרוחקת בת קילומטר של חוף Oaxacan, ממערב לעיירת הנמל וחופי Puerto Escondido.

 

הגלריה ממוקמת במיקום מרוחק משווקי האמנות ההומים ומציעה לאמנים מרחב של בדידות והשראה, המעודדים תהליך יצירתי המושפע מהנוף ומהתרבות המקומית.
חלל הגלריה מוקף בארבעת הכיוונים, באוקיינוס ​​השקט מדרום, רכס ההרים מצפון והגבול בין היבשה והים הנמצא הישר ממזרח לכיוון מערב. ביטוי האלמנטים של האזור – אדמה, רוח, אש, מים, השפיע זה מכבר על אמנים מקומיים ובינלאומיים והם נוכחים גם כאן, בעיצוב הגלריה.
את עיצוב המבנה של הגלריה הגה האדריכל Tatsuro Miki ומעצב הפנים המיתולוגי Axel Vervoordt עיצב את החלל הפנימי. הארכיטקטורה מינימליסטית – כיכר פתוחה המובילה לחדר מלבני מקורה, שמקור האור היחיד שלו הוא אוקולוס פתוח לשמש ולכוכבים, משתנה בהרכבו ובהארתו מדקה לדקה, מגביר את החוויה החושית של החלל.
מבנה הבניין, פריזמה טרפזית, משתמש בצורות ארכיטקטוניות פשוטות וגאומטירה בסיסית. הקונסטרוקציה האורגנית, מיושמת בעיקר באבן ובטיח סיד טבעי, נוצרת באמצעות חומרים מקומיים בלבד.
אבני החזית מקורן במחצבות סמוכות ומונחות בעבודת יד; דלת הכניסה בנויה מלוחות של Paduke, עץ טרופי מקומי.

תכנון: Axel Vervoordt, Tatsuro Miki
תמונות: Biel Moreno

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

קראו גם על ביתו של מעצב הפנים

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
בין חלום למציאות: כך הפכה דירת קבלן סטנדרטית לבית עם אופי, חום ונשמה
עיצוב, אופנה ומיתוג
בין חלום למציאות: כך הפכה דירת קבלן סטנדרטית לבית עם אופי, חום ונשמה
  על מלאכת התכנון והעיצוב הופקדה מעצבת הפנים נטע שדה, שליוותה את המשפחה בתהליך
מעטפת חכמה: כיצד חלונות, דלתות וקירות מסך מעצבים את אדריכלות העשור הבא
עיצוב, אופנה ומיתוג
מעטפת חכמה: כיצד חלונות, דלתות וקירות מסך מעצבים את אדריכלות העשור הבא
  המעטפת כמערכת אקלימית תכנון מעטפת המבנה מתחיל בהבנת האקלים. חזית מתוכננת היטב יכולה
החלון הופך למידע: כיצד BIM משנה את תכנון המעטפת
עיצוב, אופנה ומיתוג
החלון הופך למידע: כיצד BIM משנה את תכנון המעטפת
  מערכות פתחים כבר משלב הקונספט בעבר, מערכות פתחים שולבו פעמים רבות בשלבים מתקדמים

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.