שלושה פרויקטים של David Chipperfield Architects (ברלין) בגרמניה, Peris + Toral Arquitectes מספרד ו-O-office Architects מסין, מתמודדים על הפרס הבינלאומי של RIBA השנה. המכון המלכותי לאדריכלים הבריטיים (RIBA), הכריז על הפרויקטים המועמדים לפרס הבינלאומי של RIBA השנה.

הפרס שהושק בשנת 2015, שואף לתגמל פרויקטים המציגים "חשיבה בעלת חזון, מקוריות, מצוינות בביצוע" ותורמים "תרומה מובהקת למשתמשים, לסביבה ולקהילות הסובבות אותם". הזוכים הקודמים כוללים את בית החולים לידידות בבנגלדש, שתוכנן על ידי Khashef Chowdury/URBANA, Aleph Zero ו-Rosenbaum's Children Village בצפון ברזיל ו-Grafton Architects שזכו בשנה הראשונה של הפרס בשנת 2016 עבור The Universidad de Ingeniería y Tecnología בלימה, פרו.

"שימור משאבי כדור הארץ ומתן הדיור הטוב ביותר שבו אנשים יכולים לגדול ולשגשג, נשארים שניים מהדאגות המרכזיות של אדריכלים ברחבי העולם", אמר נשיא RIBA Muyiwa Oki. הזוכה לשנת 2024 יוכרז ב-27 בנובמבר. חבר השופטים של התחרות השנה מורכב מ-Lu Wenyu (יו"ר חבר השופטים) מייסד שותף של סטודיו Amateur Architecture Studio, אדריכל Tosin Oshinowo אוצר הטריאנלה לאדריכלות שארג'ה 2023 ופאולה אנטונלי, אוצרת המחלקה לארכיטקטורה ועיצוב במוזיאון לאמנות מודרנית בניו יורק.

מוזיאון ליאנג'ואו לצילום, סין, מאת O-Office Architects

 

 

 

 

Jacoby Studios מאת דיוויד צ'יפרפילד אדריכלים

 

 

 

 

 

 

Modulus Matrix: 85 Social Housing בקורנלה, ספרד, מאת Peris + Toral Arquitectes

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
מוזיאון שנחצב מן המדבר: מוזיאון הטבע החדש של Abu Dhabi
אדריכלות
מוזיאון שנחצב מן המדבר: מוזיאון הטבע החדש של Abu Dhabi
  על האי Saadiyat Island נחנך Natural History Museum Abu Dhabi, מוזיאון הטבע הגדול
סערה סביב התחרות למוזיאון הלאומי החדש של אקוודור
אדריכלות
סערה סביב התחרות למוזיאון הלאומי החדש של אקוודור
  בהמשך הוכרז שלב חדש שלא נכלל בתקנון המקורי: הרכב השופטים שונה, נוספה הצבעת
כך נראית האדריכלות החדשה של מבני התעשייה בסין
אדריכלות
כך נראית האדריכלות החדשה של מבני התעשייה בסין
  המתחם, שתוכנן על ידי YS-ONE DESIGN ומשתרע על פני כ-450 אלף מ"ר, מבוסס

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.