מלגת “יוצרי עתיד”, ביוזמת אתר d+a דומוס, מיועדת למען הדור הצעיר שבקהילת האדריכלות ועיצוב פנים. מתוך עשרות תיקי עבודות שהוגשו כמועמדות למלגה, בחרה מערכת האתר את מעצבת הפנים מור שטרקר וולובץ לקבלת המלגה והיא תזכה בליווי פרסומי ושיווקי ליצירת הזדמנויות עסקיות, אצל יזמי נדל"ן ובונים, בקמפיין של רבע שנה, באפיקי הפרסום המובחרים שלנו, ללא עלות.

 

מדי שנה מאתגר אתר d+a את הקהילה הצעירה (עד גיל 40) של האדריכלים והמעצבים ובוחר מתוכם יוצר.ת המתבלט.ת בחדשנות, הזוכה לבמה הנחשבת ביותר.
המלגה הוקמה בכדי לעודד, לקדם ולתמוך ביוצרים הבולטים ביכולותיהם ובאיכות עבודותיהם, בתחומי האדריכלות ועיצוב הפנים ולסייע להם להשתלב בפרויקטים עתידיים של נדל”ן.
השנה בחר אתר d+a במעצבת הפנים מור שטרקר וולובץ והיא הזוכה במלגה, הכוללת ליווי פרסומי ושיווקי של 3 חודשים, עם קמפיין אישי הכולל פרסום וקידום כתבות על היוצרת, בפלטפורמות של d+a דומוס, כדי לייצר לה הזדמנויות עסקיות בתחום הנדל"ן והבניה.

קישור לנתונים כלליים על הפרסום במדיה של d+a.

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
מתחם משפחתי אדריכלי בווניס, קליפורניה
עיצוב פנים ישראלי
מתחם משפחתי אדריכלי בווניס, קליפורניה
  הפרויקט עושה שימוש מדויק בחומרים משלימים – בטון, עץ, זכוכית ומסכי מתכת מחוררים
אסם האבן שהפך לבית מואר בלב האלפים השווייצריים
עיצוב פנים ישראלי
אסם האבן שהפך לבית מואר בלב האלפים השווייצריים
  המבנה ההיסטורי נשא לאורך דורות שימושים שונים: מאסם חציר לאורווה, ובהמשך למחסן יין.
בית מתוך ריק: בית נופש כפרי בין חורבות בספרד
עיצוב פנים ישראלי
בית מתוך ריק: בית נופש כפרי בין חורבות בספרד
  נקודת המוצא של התכנון היא דווקא הריק: לאחר פינוי הנפח הקיים, המעטפת המקורית

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.