מלגת “יוצרי עתיד”, ביוזמת אתר d+a דומוס, מיועדת למען הדור הצעיר שבקהילת האדריכלות ועיצוב פנים. מתוך עשרות תיקי עבודות שהוגשו כמועמדות למלגה, בחרה מערכת האתר את מעצבת הפנים מור שטרקר וולובץ לקבלת המלגה והיא תזכה בליווי פרסומי ושיווקי ליצירת הזדמנויות עסקיות, אצל יזמי נדל"ן ובונים, בקמפיין של רבע שנה, באפיקי הפרסום המובחרים שלנו, ללא עלות.

 

מדי שנה מאתגר אתר d+a את הקהילה הצעירה (עד גיל 40) של האדריכלים והמעצבים ובוחר מתוכם יוצר.ת המתבלט.ת בחדשנות, הזוכה לבמה הנחשבת ביותר.
המלגה הוקמה בכדי לעודד, לקדם ולתמוך ביוצרים הבולטים ביכולותיהם ובאיכות עבודותיהם, בתחומי האדריכלות ועיצוב הפנים ולסייע להם להשתלב בפרויקטים עתידיים של נדל”ן.
השנה בחר אתר d+a במעצבת הפנים מור שטרקר וולובץ והיא הזוכה במלגה, הכוללת ליווי פרסומי ושיווקי של 3 חודשים, עם קמפיין אישי הכולל פרסום וקידום כתבות על היוצרת, בפלטפורמות של d+a דומוס, כדי לייצר לה הזדמנויות עסקיות בתחום הנדל"ן והבניה.

קישור לנתונים כלליים על הפרסום במדיה של d+a.

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
קירות הזכוכית שלכם יכולים לספר סיפור – Holowave הופכת אותם לחיים
עיצוב פנים ישראלי
קירות הזכוכית שלכם יכולים לספר סיפור – Holowave הופכת אותם לחיים
  הטכנולוגיה מחוללת אפקט של Mixed Reality: הצופה ממשיך לראות את החלל, המוצרים או
הבית שעוטה צעיף לבנים, טייוואן
עיצוב פנים ישראלי
הבית שעוטה צעיף לבנים, טייוואן
  ברובע עם רחובות צרים מאוד, קרבה לשכנים ומרקם חברתי היפראקטיבי, הפרטיות נפגעת לעתים
וילת הנופש המרחפת מעל הג'ונגל בקוסטה ריקה
עיצוב פנים ישראלי
וילת הנופש המרחפת מעל הג'ונגל בקוסטה ריקה
  "נורי" בשפת המקום כורוטגה היא ציפור והוילה מהווה קן בג'ונגל, פתוח, אישי וחי.

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.