"מוזיאון בית צדפים Seashell House Museum" הסקנדינבי, שעוצב על ידי משרד האדריכלות האיטלקי Wafai Architecture, הוא קונספט מוזיאולוגי שובה לב. הצעה אדריכלית חדשנית ההופכת מבנה ייחודי בצורת צדף למוזיאון חי ומשלבת עקרונות עיצוב סקנדינביים עם גישה חזונית לשימור תרבותי.

 

המבנה בהשראת הצדף של Wafai Architecture, מושרש בהרמוניה האסתטית של עיצוב סקנדינבי, המתבטאת בקווים נקיים, צורות מינימליסטיות וקשר עמוק עם הטבע. מיזוג של אלמנטים עיצוביים מודרניים עם השראה אורגנית שנלקחה מצדפים. הקונספט הוא לתכנן מבנה קטן יחסית, המזכיר את הצדף הפשוט בצורתו ולקדם את הגישה הסביבתית והקיימא בפרויקטים מודרניים של אדריכלות/מגורים כאחד, על ידי שילוב מספר מאפיינים פסיביים (קירור פסיבי, אור טבעי לפי הצורך וכו') וחומרים ממוחזרים/משומשים.
המבנה הראשי עשוי ממסגרות עץ GluLam, הממולאות ביניהן בבידוד קש טבעי והחיפוי עשוי מעץ ממוחזר ממקורות שונים, שנחתך לחתיכות (כך שלכל חלק יש גוון עץ משלו), כל חלק הוא חצי עיגול מקובע ומסודר יחד ליצירת דוגמה מרגשת.

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
בית כפרי בחווה אורגנית, במקסיקו
אדריכלות
בית כפרי בחווה אורגנית, במקסיקו
  סטודיו האדריכלות Luis Carbonell • Architects התבקש להרחיב בית קיים השוכן בתחומי Rancho
איך להעניק עיצוב עכשווי לאייקון משנות ה-60, מבלי שיאבד מהאייקוניות שלו
אדריכלות
איך להעניק עיצוב עכשווי לאייקון משנות ה-60, מבלי שיאבד מהאייקוניות שלו
  להעניק עיצוב עכשווי לאייקון משנות ה-60, מבלי שיאבד מהאייקוניות שלו. זו הייתה המשימה
לישון בבית קינון לציפורים בין צמרות העצים בשוודיה
אדריכלות
לישון בבית קינון לציפורים בין צמרות העצים בשוודיה
  החדר, התלוי בין צמרות העצים, עטוף בלא פחות מ־350 בתי קינון המשולבים במעטפת

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.