יקב Kunjani Wines, נמצא באזור היין Stellenbosch בדרום אפריקה. האדריכלות בתכנית H בסגנון אדריכלי אפריקני מסורתי. העיצוב של היקב מעניק טוויסט מודרני לארכיטקטורה של Cape Dutch, עם מסכי הזזה חיצוניים ואדומים כדם, אשר נוצרו בהשראת הדפוסים שצוירו על בקתות הבוץ במערב אפריקה. עיצוב הפנים של Haldane Martin, נועז באותה מידה, משלב עיצוב מסורתי עם עכשווי, עם גרם מדרגות חתוך בלייזר, תצוגת יין וטפטים אדומים. הקונספט של עיצוב הפנים הוא אירו-פוגש-אפרו, עם המאפיינים הנועזים, הארציים והמתובלים של יין הדגל של היקב שיראז.
חדר הטעימות הוא מרכזו של החלל, עם פטיו מקורה המשקיף אל התצפית עוצרת הנשימה של הכרמים וההרים הסובבים באופק. בפנים אוסף יצירות אמנות ועיצוב במחווה לדרום אפריקה.
מאפיין ארכיטקטוני בולט שתוכנן על ידי האלדאן מרטין, הוא תקרה מקומרת מעץ משובץ עם מוטות קשירה מפלדה אדומה, ביטוי עכשווי לתקרות קנה בבתי חווה מסורתיים. תקרת פטיו בצורת זיגזג חתוכה בלייזר יוצרת אפקט אור מנומר על פני הפטיו ומדמה ישיבה מתחת לעצים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
מוזיאון פרטי של רגש: הצצה לאוסף האמנות של גיורא אוריין
עיצוב פנים
מוזיאון פרטי של רגש: הצצה לאוסף האמנות של גיורא אוריין
  האוסף, שרובו נרכש ישירות מהאמנים עצמם, משקף תפיסה לא שגרתית: אוריין בוחר עבודות
בין כאב לחוסן: האדריכלות שמגדירה את המרחבים הביטחוניים של ישראל
עיצוב פנים
בין כאב לחוסן: האדריכלות שמגדירה את המרחבים הביטחוניים של ישראל
בתוך המרחב הזה פועל האדריכל אורי לניר, שותף במשרד עדה כרמי מלמד אדריכלים –
בבניית מוזיאון Róng לאמנות, צמיחה טכנולוגית מתורגמת לאדריכלות חדשנית
עיצוב פנים
בבניית מוזיאון Róng לאמנות, צמיחה טכנולוגית מתורגמת לאדריכלות חדשנית
  המוזיאון מורכב מחמישה נפחים פיסוליים אורגניים, המתרוממים מבסיסים צרים ומתרחבים כלפי מעלה. החללים

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.