יקב Kunjani Wines, נמצא באזור היין Stellenbosch בדרום אפריקה. האדריכלות בתכנית H בסגנון אדריכלי אפריקני מסורתי. העיצוב של היקב מעניק טוויסט מודרני לארכיטקטורה של Cape Dutch, עם מסכי הזזה חיצוניים ואדומים כדם, אשר נוצרו בהשראת הדפוסים שצוירו על בקתות הבוץ במערב אפריקה. עיצוב הפנים של Haldane Martin, נועז באותה מידה, משלב עיצוב מסורתי עם עכשווי, עם גרם מדרגות חתוך בלייזר, תצוגת יין וטפטים אדומים. הקונספט של עיצוב הפנים הוא אירו-פוגש-אפרו, עם המאפיינים הנועזים, הארציים והמתובלים של יין הדגל של היקב שיראז.
חדר הטעימות הוא מרכזו של החלל, עם פטיו מקורה המשקיף אל התצפית עוצרת הנשימה של הכרמים וההרים הסובבים באופק. בפנים אוסף יצירות אמנות ועיצוב במחווה לדרום אפריקה.
מאפיין ארכיטקטוני בולט שתוכנן על ידי האלדאן מרטין, הוא תקרה מקומרת מעץ משובץ עם מוטות קשירה מפלדה אדומה, ביטוי עכשווי לתקרות קנה בבתי חווה מסורתיים. תקרת פטיו בצורת זיגזג חתוכה בלייזר יוצרת אפקט אור מנומר על פני הפטיו ומדמה ישיבה מתחת לעצים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
שימוש מחודש במבני תעשייה בחיפה / אדריכלית ד"ר עינת קליש רותם
עיצוב פנים
שימוש מחודש במבני תעשייה בחיפה / אדריכלית ד"ר עינת קליש רותם
בתמונה: בין שתי האסטרטגיות של ההתמודדות עם בניינים ומרקמים ישנים – שימור או הריסה
מאבק על “אואזיס”: עתידו של פסל סביבתי בבאר־שבע בסכנה
עיצוב פנים
מאבק על “אואזיס”: עתידו של פסל סביבתי בבאר־שבע בסכנה
  הפסל הסביבתי “פרק המגדלים” (אואזיס), יצירתו של ישראל הדני, עומד במרכז מחלוקת בין
חלום עירוני עם תחושת קרקע: פנטהאוז ביבנה שמרגיש כמו בית פרטי
עיצוב פנים
חלום עירוני עם תחושת קרקע: פנטהאוז ביבנה שמרגיש כמו בית פרטי
  אחד האתגרים המרכזיים בפרויקט היה לוח הזמנים הצפוף במיוחד – כל שלב התכנון

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.