סין הצליחה לבנות את המלון התת-קרקעי הראשון בעולם, ארץ הפלאות האינטרקונטיננטלית בשנחאי, בנויה 16 קומות מתחת לפני הקרקע.

 

זהו אתר הנופש התת-קרקעי היוקרתי הראשון בעולם, המתהדר ב-5 כוכבים. המלון המפואר מובנה בתוך דופן של מחצבה נטושה, בעומק 88 מטר, בסונג-ג'יאנג, שנגחאי. שתי קומות מתוך ה-18 שלו, נמצאות מתחת למים. הוא מעוצב בצורת "S" – היין והיאנג, המציג את היחסים ההרמוניים בין הטבע לעירוניות.
במלון 337 חדרים, אולם נשפים מפואר ומספר בתי קפה ומסעדות בקומת הקרקע. שש הסוויטות התת-מימיות כוללות אקווריום פרטי עם מים מלוחים, תיאטרון ומרפסת.
הנוף הטוב ביותר של המלון הוא מלמעלה (אורחים המגיעים באמצעות מסוק יכולים להנות ממנו ואילו האורחים האחרים יכולים לטייל לאורך שפת המחצבה ולצפות בו).
את התכנון עשה משרד האדריכלים JADE+QA בתקציב של 300 מיליון דולר. זהו המלון ה-200 של InterContinental Hotels Group בעולם.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
הטבע הפראי של ויקטוריה – Wilsons Promontory National Park
יעדים
הטבע הפראי של ויקטוריה – Wilsons Promontory National Park
  למרות שמדובר ביעד אהוב מאוד על משפחות ומטיילים מקומיים, הוא עדיין פחות מוכר
הזוהר הדרומי: האורות הצבעוניים והמרהיבים בטסמניה
יעדים
הזוהר הדרומי: האורות הצבעוניים והמרהיבים בטסמניה
  אחד המקומות הטובים והעקיבים ביותר לצפות בה הוא Tasmania, האי הדרומי של אוסטרליה.
דירת צעירים בני 25 בשוודיה: 1.9 מ"ר
יעדים
דירת צעירים בני 25 בשוודיה: 1.9 מ"ר
  משבר הדיור הוא בדרך כלל עניין של מספרים: מחירי דירות, משכורות, משכנתאות ומטרים

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.