סין הצליחה לבנות את המלון התת-קרקעי הראשון בעולם, ארץ הפלאות האינטרקונטיננטלית בשנחאי, בנויה 16 קומות מתחת לפני הקרקע.

 

זהו אתר הנופש התת-קרקעי היוקרתי הראשון בעולם, המתהדר ב-5 כוכבים. המלון המפואר מובנה בתוך דופן של מחצבה נטושה, בעומק 88 מטר, בסונג-ג'יאנג, שנגחאי. שתי קומות מתוך ה-18 שלו, נמצאות מתחת למים. הוא מעוצב בצורת "S" – היין והיאנג, המציג את היחסים ההרמוניים בין הטבע לעירוניות.
במלון 337 חדרים, אולם נשפים מפואר ומספר בתי קפה ומסעדות בקומת הקרקע. שש הסוויטות התת-מימיות כוללות אקווריום פרטי עם מים מלוחים, תיאטרון ומרפסת.
הנוף הטוב ביותר של המלון הוא מלמעלה (אורחים המגיעים באמצעות מסוק יכולים להנות ממנו ואילו האורחים האחרים יכולים לטייל לאורך שפת המחצבה ולצפות בו).
את התכנון עשה משרד האדריכלים JADE+QA בתקציב של 300 מיליון דולר. זהו המלון ה-200 של InterContinental Hotels Group בעולם.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
ספר על יזם ואיש עסקים: איך הופכים דרך של חיים לסיפור שנשאר
יעדים
ספר על יזם ואיש עסקים: איך הופכים דרך של חיים לסיפור שנשאר
  יזמים ואנשי עסקים רגילים להסתכל קדימה. החברה הבאה, הפרויקט הבא, ההזדמנות הבאה. דווקא
מסע בין ה־trulli של Puglia: מגורי האיכרים שהפכו לבתי יוקרה
יעדים
מסע בין ה־trulli של Puglia: מגורי האיכרים שהפכו לבתי יוקרה
  יש פתגם איטלקי שאומר: A chi vuole non mancano modi – למי שבאמת
Casa Balla: הדירה הצבעונית של אמן הפוטוריזם Giacomo Balla ברומא
יעדים
Casa Balla: הדירה הצבעונית של אמן הפוטוריזם Giacomo Balla ברומא
  ברחוב Via Oslavia 39B, מאחורי דלת שעליה מופיע השם "FuturBalla" מסתתרת הדירה Casa

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.