הרחבה של מבנה קטן, שהיה נטוש במשך שנים רבות, יצרה מבנה מפוסל עבור מסעדה חווייתית בפורטוגל.

the Cella Bar, in Madalena, Portugal

 

במדלנה, פורטוגל, בר Cella Bar שתכננו FC Arquitectura ומעצב הפנים פאולו לובו, הוא שילוב של קלאסי ועכשווי, עם נוף פנטסטי לים. הבניין המקורי, המורכב משני חלקים, הפך למסעדה, אשר שימרה את הקירות, הגג ומסגרות הדלתות המקוריות. ההרחבה החדשה, בניגוד למסעדה הראשית, היא עניין שונה לחלוטין. אזור הבר העכשווי משתמש בעץ כחומר העיקרי שלו ונראה שהוא זורם עם המבנה המעוגל והגלי שלו. האדריכלות מגלמת את תפקידיו של הבר: ליהנות מארוחה טובה בחלק המקורי של המסעדה ולפרוש למשקה אחרי ארוחת הערב, בחלק החדש והאופנתי יותר שלו.
ההרחבה החדשה היא יצירה עכשווית, שמדברת בשפה אחרת לגמרי מזו של המבנה הישן: זהו מבנה אורגני ודינמי, המנוגד לשפה הקלסית האורתוגונלית של הבניין שבו הוא מוטבע.
העיצוב ניחן בגמישות רבה, הן במונחים של צורות וחומרים והוא נעשה בהשראת הסביבה הטבעית שמסביב.

FCC Arquitectura, with interior designer Paulo Lobo
Photography © Fernando Guerra | FG+SG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
אולם קונצרטים בנוי בתוך סלעים בעמק
עיצוב פנים
אולם קונצרטים בנוי בתוך סלעים בעמק
האולם אינו בנוי מערימות סלע, ​​אלא משכבות של סוג בטון ייחודי, משולב עם אגרגט
האדריכלים שמתכננים בתים צבעוניים ושמחים לחסרי בית
עיצוב פנים
האדריכלים שמתכננים בתים צבעוניים ושמחים לחסרי בית
השכונה בצפון הוליווד מונה 103 בתים קטנים בגודל 6.5 מ"ר, המסוגלים לאכלס עד 200
120 אלף ש"ח ויש לכם וילה עם לגונה פרטית, שאפשר לשחות בה
עיצוב פנים
120 אלף ש"ח ויש לכם וילה עם לגונה פרטית, שאפשר לשחות בה
הלגונה המלאכותית, באורך 30 מטרים וברוחב תשעה מטרים, מסוננת באופן אורגני ומוקפת בצמחייה כדי

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.