הרחבה של מבנה קטן, שהיה נטוש במשך שנים רבות, יצרה מבנה מפוסל עבור מסעדה חווייתית בפורטוגל.

the Cella Bar, in Madalena, Portugal

 

במדלנה, פורטוגל, בר Cella Bar שתכננו FC Arquitectura ומעצב הפנים פאולו לובו, הוא שילוב של קלאסי ועכשווי, עם נוף פנטסטי לים. הבניין המקורי, המורכב משני חלקים, הפך למסעדה, אשר שימרה את הקירות, הגג ומסגרות הדלתות המקוריות. ההרחבה החדשה, בניגוד למסעדה הראשית, היא עניין שונה לחלוטין. אזור הבר העכשווי משתמש בעץ כחומר העיקרי שלו ונראה שהוא זורם עם המבנה המעוגל והגלי שלו. האדריכלות מגלמת את תפקידיו של הבר: ליהנות מארוחה טובה בחלק המקורי של המסעדה ולפרוש למשקה אחרי ארוחת הערב, בחלק החדש והאופנתי יותר שלו.
ההרחבה החדשה היא יצירה עכשווית, שמדברת בשפה אחרת לגמרי מזו של המבנה הישן: זהו מבנה אורגני ודינמי, המנוגד לשפה הקלסית האורתוגונלית של הבניין שבו הוא מוטבע.
העיצוב ניחן בגמישות רבה, הן במונחים של צורות וחומרים והוא נעשה בהשראת הסביבה הטבעית שמסביב.

FCC Arquitectura, with interior designer Paulo Lobo
Photography © Fernando Guerra | FG+SG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
סטודיו לפילאטיס עם חוויה רגשית ועיצובית
עיצוב פנים
סטודיו לפילאטיס עם חוויה רגשית ועיצובית
  הסטודיו תוכנן כחלל פתוח אחד מרכזי, המחולק לאזורים באמצעות אלמנטים אדריכליים רכים ולא
אנבידיה בחרה בקריית טבעון: קמפוס ענק חדש בהיקף של 160 אלף מ"ר
עיצוב פנים
אנבידיה בחרה בקריית טבעון: קמפוס ענק חדש בהיקף של 160 אלף מ"ר
  על פי התכנון, עבודות הפיתוח והבנייה צפויות להתחיל בשנת 2027, כאשר האכלוס הראשוני
הלובי כעוגן נדל"ני: החלל שמשפיע על ערך הבניין
עיצוב פנים
הלובי כעוגן נדל"ני: החלל שמשפיע על ערך הבניין
  בלובי טוב יש כוח כלכלי מובהק. בניינים שבהם הלובי תוכנן מקצועית ומשדר יוקרה,

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.