הרחבה של מבנה קטן, שהיה נטוש במשך שנים רבות, יצרה מבנה מפוסל עבור מסעדה חווייתית בפורטוגל.

the Cella Bar, in Madalena, Portugal

 

במדלנה, פורטוגל, בר Cella Bar שתכננו FC Arquitectura ומעצב הפנים פאולו לובו, הוא שילוב של קלאסי ועכשווי, עם נוף פנטסטי לים. הבניין המקורי, המורכב משני חלקים, הפך למסעדה, אשר שימרה את הקירות, הגג ומסגרות הדלתות המקוריות. ההרחבה החדשה, בניגוד למסעדה הראשית, היא עניין שונה לחלוטין. אזור הבר העכשווי משתמש בעץ כחומר העיקרי שלו ונראה שהוא זורם עם המבנה המעוגל והגלי שלו. האדריכלות מגלמת את תפקידיו של הבר: ליהנות מארוחה טובה בחלק המקורי של המסעדה ולפרוש למשקה אחרי ארוחת הערב, בחלק החדש והאופנתי יותר שלו.
ההרחבה החדשה היא יצירה עכשווית, שמדברת בשפה אחרת לגמרי מזו של המבנה הישן: זהו מבנה אורגני ודינמי, המנוגד לשפה הקלסית האורתוגונלית של הבניין שבו הוא מוטבע.
העיצוב ניחן בגמישות רבה, הן במונחים של צורות וחומרים והוא נעשה בהשראת הסביבה הטבעית שמסביב.

FCC Arquitectura, with interior designer Paulo Lobo
Photography © Fernando Guerra | FG+SG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
איך בזכות אוסקר וויילד מותר לנשים ללבוש מכנסיים
עיצוב פנים
איך בזכות אוסקר וויילד מותר לנשים ללבוש מכנסיים
  וויילד, יליד דבלין, בא מהמעמד הבינוני והיה אירי בעולם שבו אריסטוקרטים אנגלים החזיקו
טיול במסדרון השלג באלפים של יפן: The Tateyama Kurobe Alpine Route
עיצוב פנים
טיול במסדרון השלג באלפים של יפן: The Tateyama Kurobe Alpine Route
  מסלול תיירות זה חוצה מחוזות ונופים ביפן, נפתח מדי אפריל (מומלץ להגיע החל
אשת השנה: מייסדת סטארט-אפ מקניה, הממחזר פלסטיק ללבנים חזקות יותר מבטון
עיצוב פנים
אשת השנה: מייסדת סטארט-אפ מקניה, הממחזר פלסטיק ללבנים חזקות יותר מבטון
  היא פיתחה את המצאתה תחילה בקיום ניסויים קטנים בחצר האחורית של בית אמה,

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.