מרכז חילופי התרבות הסיני-איטלקי Sino-Italian Cultural Exchange Center  ב-Chengdu, בסין הושלם השנה 2021, על ידי משרד האדריכלים הסיני aoe, מציג מפגש תרבויות בעיר העתיקה. הקשר בין הסגנון האיטלקי לזה הסיני, היה לב הפרויקט.

האלמנטים העיצוביים הכוללים קשתות וכיפות רומיות עתיקות ופריסת המתחם לריבועים ומעגלים, באים לענות על הדרישות הרב תפקודיות של המקום לאירועים ותערוכות.
לציוויליזציה בעיר Chengdu יש היסטוריה בת 4,500 שנים והעיר היא בת 2300 שנה. במאה ה -13 הגיע מרקו פולו והוא מתאר אותה בצורה צבעונית ביותר בספר המסע שלו.
תפיסת העיצוב מפגישה סמלי ידידות ושלום בין מדינות, שהיו נהוגים בסין בימי קדם והצד האיטלקי שואב את ההשראה העיצובית שלו מהפיאצה העירונית האיטלקית הטיפוסית, מעוצב כסלון אמנות עירוני אינטימי.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
בית שצומח מן האדמה: בית של אדריכלית בקטלוניה
אדריכלות
בית שצומח מן האדמה: בית של אדריכלית בקטלוניה
  הבית נבנה על מגרש משולש בקצה רחוב כפרי, מוקף שדות המעבדים את זהותו
משולש בשמי פריז: מגדל ה-Triangle מתקרב לסיום ומצית מחדש את הוויכוח על קו הרקיע
אדריכלות
משולש בשמי פריז: מגדל ה-Triangle מתקרב לסיום ומצית מחדש את הוויכוח על קו הרקיע
  צלליתו החדה, הפירמידלית, כבר מעוררת דיון ציבורי סוער: האם מדובר בשבר נוסף בזהותה
אדריכלות על צוק: מרכז הספא “The Rock” בסין
אדריכלות
אדריכלות על צוק: מרכז הספא “The Rock” בסין
  הפרויקט מבוסס על רעיון של “דה־אדריכלות” – טשטוש המחווה הצורנית לטובת חוויה חללית

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.