מרכז חילופי התרבות הסיני-איטלקי Sino-Italian Cultural Exchange Center  ב-Chengdu, בסין הושלם השנה 2021, על ידי משרד האדריכלים הסיני aoe, מציג מפגש תרבויות בעיר העתיקה. הקשר בין הסגנון האיטלקי לזה הסיני, היה לב הפרויקט.

האלמנטים העיצוביים הכוללים קשתות וכיפות רומיות עתיקות ופריסת המתחם לריבועים ומעגלים, באים לענות על הדרישות הרב תפקודיות של המקום לאירועים ותערוכות.
לציוויליזציה בעיר Chengdu יש היסטוריה בת 4,500 שנים והעיר היא בת 2300 שנה. במאה ה -13 הגיע מרקו פולו והוא מתאר אותה בצורה צבעונית ביותר בספר המסע שלו.
תפיסת העיצוב מפגישה סמלי ידידות ושלום בין מדינות, שהיו נהוגים בסין בימי קדם והצד האיטלקי שואב את ההשראה העיצובית שלו מהפיאצה העירונית האיטלקית הטיפוסית, מעוצב כסלון אמנות עירוני אינטימי.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
נפחים משתלבים וגג דינמי: בית קפה חדש בווייטנאם
אדריכלות
נפחים משתלבים וגג דינמי: בית קפה חדש בווייטנאם
  אדריכלות פתוחה ודינמית – המבנה ממוקם בפינת רחוב מרכזית, מה שאפשר תכנון פתוח לכיוונים
אקדמייה בהודו בצורת חצי כדור
אדריכלות
אקדמייה בהודו בצורת חצי כדור
אדריכלות שמדמה תנועה וספורט – המבנה מעוצב כקערה עגולה: גוף הבניין מייצג את “ראש”
תיאטרון “Verdant Ridges” של Wutopia Lab: דיאלוג פיוטי בין עבר להווה
אדריכלות
תיאטרון “Verdant Ridges” של Wutopia Lab: דיאלוג פיוטי בין עבר להווה
  השראה מדמותו של Tang Bohu: הפרויקט שואב השראה מחייו הדרמטיים של האמן מתקופת

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.