משרד האדריכלים הספרדי SelgasCano, יצר עבור מתחם המשרדים של חברת Second Home Hollywood בארה"ב, מעין גן המדמה שושנים צהובות במבט על.

מתחם חללי העבודה השיתופיים בהוליווד כולל שישים משרדים עם גגות צהובים ומעוגלים, בנויים באתר של חניון לשעבר משנות השישים ואשר שופץ והותאם לפרויקט החדש.
כל אחד ממשרדי הגן משתנה בגודלו ובצורתו, כאשר הגדול ביותר מאכלס 25 איש. הם חפורים חלקית מתחת לפני האדמה, כדי לשפר את תכונות הבידוד שלהם, בעוד הם עשויים מחומר אקרילי שקוף העוטף את החלק העליון, כדי לאפשר שפע של אור טבעי ולאפשר להביט לנופים שבחוץ.
הגגות בצורת אליפסה, בנויים מעץ למינציה מצולבת (CLT), שכבות עץ המודבקים זה לזה. בפנים, המבנה מחובר בקורות פלדה גדולות, צבועות בצהוב כך שיתאימו לצבע הגגות והריצוף הוא באפוקסי מבריק.
אדניות עץ גדולות מסביב, מארחות כ-6,500 צמחים ועצים, המוסיפים לצביון של חיק הטבע.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
מוזיאון Zi Museum נטמע בתוך הנוף שליד אגם בסין
אדריכלות
מוזיאון Zi Museum נטמע בתוך הנוף שליד אגם בסין
  מתחם Zi Museum נבנה מול אתר הנופש Ziyouji, כאשר מעברו השני של האגם
האדריכלות של המרכז הקהילתי Umodzi בלב הכפרים של זמביה
אדריכלות
האדריכלות של המרכז הקהילתי Umodzi בלב הכפרים של זמביה
  במחוז Vubwi שבמזרח זמביה, סמוך לגבולות Malawi ו־Mozambique, הוקם Umodzi Epicentre Community Center
בית ספר כמגרש משחקים בשנזן
אדריכלות
בית ספר כמגרש משחקים בשנזן
  בית הספר, שתוכנן על ידי People's Architecture Office, משתרע על פני כ־20,535 מ"ר

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.