הסטודיו לאדריכלות של Adam Bresnick שיפץ בית מהמאה ה-19, בעיר Los Molinos, בהרי מדריד. במקור הבית היה אחד מששת הבתים שהעניק ברון לבנותיו. הבית ממוקם על מגרש משופע עם שתי טרסות מוקפות בקירות גרניט.

 

 

השיפוץ כיבד את עברו של הבית, תוך הקפדה מיוחדת על החומרים המקוריים והתפיסה המרחבית, כדי להתאים אותה לתוכנית שימושית ועדכנית. זהירות מיוחדת ננקטה בשחזור הטרסות של הגן ההיסטורי, שהן כמעט העתק מדויק של המקור.
השיפוץ מבצע טיפול מובחן בין האלמנטים המקוריים לחדשים, ביניהם בולטת העברת גרם המדרגות ויוצרים גובה כפול בכניסה הראשית, המנוגד לקיר הלבנים הפנימי המקורי כאלמנט היסטורי ומפרק של החלל. הקיר מחלק את קומת הקרקע לשני מפרצים ויוצר תכנית קומה פתוחה המאחדת את החדרים השונים.
המבנה הוא מלבן בגודל 26 על 11.5 מ' של בנייה בגרניט ומעליו גג רעפים בעל ארבע צדדים. דלת הכניסה ממוסגרת על ידי שני פילסטרים טוסקנים עטור שני אובליסקים. הבית מקושר למגרש המשופע בשתי מרפסות המוקפות בקירות גרניט, מדרגות ומעקות ומותירות את שאר החלקה בשיפוע מתון לדרום.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית Made in Italy
+כתבות מומלצות
יחידת ה-Prefab שמתרחבת כמו אקורדיון – ומארחת מסיבות גג
עיצוב, אופנה ומיתוג
יחידת ה-Prefab שמתרחבת כמו אקורדיון – ומארחת מסיבות גג
  היחידה משתרעת על כ־8.5 מ"ר (במצב פתוח) וכ־2.4 מ"ר (במצב סגור), כלומר, היחידה
רעננות, דיוק ותשוקה לעיצוב: חופית סורידרוב
עיצוב, אופנה ומיתוג
רעננות, דיוק ותשוקה לעיצוב: חופית סורידרוב
  חופית סורידרוב (29) היא מעצבת פנים צעירה, שאפתנית ומלאת תשוקה למקצוע. עם שילוב
מעטפת של משרביות מודרניות מבטון, לבניין בהודו
עיצוב, אופנה ומיתוג
מעטפת של משרביות מודרניות מבטון, לבניין בהודו
  כמענה לאקלים הקיצוני ולרגולציה, תוכננה בכל קומה דירת ארבעה חדרי שינה בשטח של

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.