הסטודיו לאדריכלות של Adam Bresnick שיפץ בית מהמאה ה-19, בעיר Los Molinos, בהרי מדריד. במקור הבית היה אחד מששת הבתים שהעניק ברון לבנותיו. הבית ממוקם על מגרש משופע עם שתי טרסות מוקפות בקירות גרניט.

 

 

השיפוץ כיבד את עברו של הבית, תוך הקפדה מיוחדת על החומרים המקוריים והתפיסה המרחבית, כדי להתאים אותה לתוכנית שימושית ועדכנית. זהירות מיוחדת ננקטה בשחזור הטרסות של הגן ההיסטורי, שהן כמעט העתק מדויק של המקור.
השיפוץ מבצע טיפול מובחן בין האלמנטים המקוריים לחדשים, ביניהם בולטת העברת גרם המדרגות ויוצרים גובה כפול בכניסה הראשית, המנוגד לקיר הלבנים הפנימי המקורי כאלמנט היסטורי ומפרק של החלל. הקיר מחלק את קומת הקרקע לשני מפרצים ויוצר תכנית קומה פתוחה המאחדת את החדרים השונים.
המבנה הוא מלבן בגודל 26 על 11.5 מ' של בנייה בגרניט ומעליו גג רעפים בעל ארבע צדדים. דלת הכניסה ממוסגרת על ידי שני פילסטרים טוסקנים עטור שני אובליסקים. הבית מקושר למגרש המשופע בשתי מרפסות המוקפות בקירות גרניט, מדרגות ומעקות ומותירות את שאר החלקה בשיפוע מתון לדרום.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית Made in Italy
+כתבות מומלצות
עיצוב טוב מתחיל הרבה לפני בחירת הריהוט
עיצוב, אופנה ומיתוג
עיצוב טוב מתחיל הרבה לפני בחירת הריהוט
  בני הזוג ראובני ליוו את הפרויקט לכל אורכו והיו אמונים על תכנון הפנים
כך הפך בית משנות ה־30 במדריד למניפסט של עיצוב נועז
עיצוב, אופנה ומיתוג
כך הפך בית משנות ה־30 במדריד למניפסט של עיצוב נועז
  בעידן שבו רבים מחללי המגורים מאמצים מינימליזם כמעט מדיטטיבי – גוונים ניטרליים, קווים
מפעל מברשות ישן הפך למלון בוטיק יוצא דופן
עיצוב, אופנה ומיתוג
מפעל מברשות ישן הפך למלון בוטיק יוצא דופן
  יש מלונות שמציגים עיצוב ויש מקומות שבהם העיצוב עצמו הוא החוויה – Jonojé,

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.