הסטודיו לאדריכלות של Adam Bresnick שיפץ בית מהמאה ה-19, בעיר Los Molinos, בהרי מדריד. במקור הבית היה אחד מששת הבתים שהעניק ברון לבנותיו. הבית ממוקם על מגרש משופע עם שתי טרסות מוקפות בקירות גרניט.

 

 

השיפוץ כיבד את עברו של הבית, תוך הקפדה מיוחדת על החומרים המקוריים והתפיסה המרחבית, כדי להתאים אותה לתוכנית שימושית ועדכנית. זהירות מיוחדת ננקטה בשחזור הטרסות של הגן ההיסטורי, שהן כמעט העתק מדויק של המקור.
השיפוץ מבצע טיפול מובחן בין האלמנטים המקוריים לחדשים, ביניהם בולטת העברת גרם המדרגות ויוצרים גובה כפול בכניסה הראשית, המנוגד לקיר הלבנים הפנימי המקורי כאלמנט היסטורי ומפרק של החלל. הקיר מחלק את קומת הקרקע לשני מפרצים ויוצר תכנית קומה פתוחה המאחדת את החדרים השונים.
המבנה הוא מלבן בגודל 26 על 11.5 מ' של בנייה בגרניט ומעליו גג רעפים בעל ארבע צדדים. דלת הכניסה ממוסגרת על ידי שני פילסטרים טוסקנים עטור שני אובליסקים. הבית מקושר למגרש המשופע בשתי מרפסות המוקפות בקירות גרניט, מדרגות ומעקות ומותירות את שאר החלקה בשיפוע מתון לדרום.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית Made in Italy
+כתבות מומלצות
מרחב עבודה עם שליחות: משרדי הג'וינט בירושלים
עיצוב, אופנה ומיתוג
מרחב עבודה עם שליחות: משרדי הג'וינט בירושלים
  מטה הארגון בירושלים פועל כבר שנים רבות במתחם משרדים ותיק באזור הר הצופים.
המטבח הוא לב הבית, של משפחה שאוהבת לארח
עיצוב, אופנה ומיתוג
המטבח הוא לב הבית, של משפחה שאוהבת לארח
  לאחר שנים של מגורים בדירות, רכישת הבית היוותה עבורם קפיצת מדרגה. בתחילה הסתפקו
הסמליות של שיער גזור במחאת הנשים באיראן
עיצוב, אופנה ומיתוג
הסמליות של שיער גזור במחאת הנשים באיראן
  בספטמבר 2022 נעצרה באיראן מהסא אמיני, צעירה כורדית בת 22, על ידי “משטרת

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.