תחנת הרכבת התחתית, היא צומת מרחבי חשוב של העיר. המוני אנשים עוברים דרך חללים תת קרקעיים, בדרכם מהבית לעבודה, לבילוי, לקניות. האדריכלים התייחסו לחלל הזה בצורה תיאטרלית, כמו תיאטרון, שבו סיפורים מתפתחים ללא הרף.

האדריכלים הגדירו את המרחב הזה לא רק כצומת תחבורה, אלא גם צומת עם קשרים והתנגשויות שונות בין אנשים וסצנות וכתוצאה מכך סיפורים חדשים ותרבויות חדשות שנוצרות.
הלבנים האדומות נבחרו כאלמנטים מקומיים למאפיינים של המפרץ מולו העיר יושבת, כך גם צורתו עם גלים. אלה לא לבנים אדומות מסורתיות של בתים עתיקים אלא סוג חדש של בטון גולמי אדום.
בהם קבועות המסכות המפוסלות של האמנית סו וו. תושבי העיר נתקלים זה בזה מדי יום במסעותיהם, חולפים זה על פני זה. במרחבי הרכבת התחתית והאוטובוסים, פניו של כל אדם הם של אינדיבידואל יחיד, אותנטי אך גם רושם מטושטש של הקולקטיב. המסכות משקפות את הקשר העדין בין הקולקטיב והפרט.

שיאמן, סין
אדריכלים: ATENO
שטח: 471 מ"ר
שָׁנָה: 2023
צילומים: Sicong Sui
אדריכלים מובילים: Troy Sun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית Made in Italy
+כתבות מומלצות
לולו האשימוטו: הדוגמנית שלא קיימת – וכובשת את עולם האופנה
עיצוב, אופנה ומיתוג
לולו האשימוטו: הדוגמנית שלא קיימת – וכובשת את עולם האופנה
  האושייה Lulu Hashimoto היא “דוגמנית” יפנית מטוקיו שצברה עשרות אלפי עוקבים מאז הופעתה
ביל גייטס עובד על הדור הבא של הקונדומים
עיצוב, אופנה ומיתוג
ביל גייטס עובד על הדור הבא של הקונדומים
המטרה: ליצור “קונדום של הדור הבא” שישפר את חוויית המשתמש, יגביר שימוש – ובכך
בית בהודו מגדיר מחדש יוקרה בעידן האקלים
עיצוב, אופנה ומיתוג
בית בהודו מגדיר מחדש יוקרה בעידן האקלים
  הפרויקט ממוקם על מגרש פינתי החשוף לשלושה רחובות ולפארק ציבורי ממערב, ומציב אתגר

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.