"אשתי שונאת כשאני עובד מהבית",  מכנה אמן הרחוב בנקסי, את היצירה שעשה בביתו בזמן הסגר. 

מה קורה כאשר אמן הרחוב בנקסי, נמצא בהסגר בבית? אמן הרחוב החמקמק, סיפק הצצה נדירה לחייו האישיים והעלה תמונות בדף האינסטגרם שלו, המציגות יצירת אמנות חדשה שהוא יצר בבית. האמן פרסם כמה תמונות שצולמו בחדר האמבטיה שלו. במיצב שובב של ציורי חולדות באמוק (חולדות הן הסימן המסחרי של בנקסי, אנאגרם של "אמנות"), ההורסות ויוצרות כאוס בכל מה שנראה לעין, ממתלי מגבות ועד לנייר טואלט ובלגן מגעיל על האסלה. אחד מהכרסמים הידועים לשמצה משתין באכזריות לשירותים של האמן, בעוד האחר קופץ על שפורפת משחת שיניים וגרם לה להתיז על כל הקיר. החולדות גם מסמנות על הקיר את ספירת הימים בהן הן כלואות בבית בזמן הסגר.
בנקסי שיתף את המיצב בדף האינסטגרם הרשמי שלו ביום רביעי בבוקר. בנקסי אוהב תמיד להפתיע עם עבודות גרפיטי הנמצאות במקומות מרוחקים בכל רחבי העולם, אולם כתוצאה מהמגפה, נראה שלא נשארה לו ברירה אלא לעבוד מהבית.
העוקבים של בנקסי אהבו את היצירה, אם לשפוט לפי יותר משני מיליון לייקים ומאות תגובות מרוצות על הפוסט. עם זאת, חלקם התאכזבו לגלות את חדר האמבטיה הצנוע של האמן ואחד מהם כתב: "אתה אחד האמנים המפורסמים בעולם … וזה חדר האמבטיה הקטן והמצחיק שלך????".

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
האם מונדריאן חייב את הצלחתו לאמנית בריטית נשכחת?
אמנות
האם מונדריאן חייב את הצלחתו לאמנית בריטית נשכחת?
  מוס (1889–1958), שפעלה בפריז כחלק מקבוצת Abstraction-Creation, ניסתה להרחיב את שפת הניאו־פלסטיציזם באמצעות
בקבוקים, דלתות וחלונות במיצב בחנות הכלבו היוקרתית בפאריז
אמנות
בקבוקים, דלתות וחלונות במיצב בחנות הכלבו היוקרתית בפאריז
  סונג דונג, מהדמויות הבולטות באמנות הקונספטואלית העכשווית בסין, יוצר מיצבים מונומנטליים ברחבי הכלבו
הציורים שלו מנפצים את הזכוכית, את המסגרת ואת המוסכמות
אמנות
הציורים שלו מנפצים את הזכוכית, את המסגרת ואת המוסכמות
בין אם באמצעות שבירת, ניפוץ, שריפה או שינוי תצורת מסגרות, אנדרו מחייה את הנושאים

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.