אם אתם מרגישים שכל הבתים נראים דומים מדי זה לזה ובא לכם להפיח בהם רוח חיים, שאבו השראה מהאמנית והמאיירת ילידת צרפת, החיה בברקלי, Audrey Smit, אשר יזמה פרויקט מתמשך בשם האמביציוזי Paint the World. בסדרה בשובבה הזו שלה, כל בתי המגורים מכוסים בעיצובי הפרחים הגחמניים שלה, מוטבעים בפוטושופ על גבי תמונות של בתים אמיתיים.

 

מבתים כפריים בצרפת ועד לבתים אורבניים באנגליה ובאיטליה, הפרויקט הזה שלה מסתובב ברחבי העולם וזורע עליצות בכולם.
את התמונות מצלמת סמית בזמן שהיא מטיילת וחלקן צולמו על ידי חבריה ומעריציה. הדפסי הפרחים הצבעוניים עוטפים את הבתים בטבעיות, כאילו ניראו כך במציאות.
סמית מנהלת תעשייה זעירה מיצירות האמנות הפרחוניות שלה, הכוללת חנות בשם This Little Street, טפטים, הדפסי אמנות, ספר ואפילו בגדים – כולם פרחוניים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
האחוזה המתפתלת בצורת האות S
עיצוב, אופנה ומיתוג
האחוזה המתפתלת בצורת האות S
  המבנה המתפתל, שצורתו מזכירה את האות S, תוכנן כך ש"יזרום" עם קווי הנוף
שני בתים, סיפור אחד: שימור, קיימות ועיצוב נועז בלב ברוקלין
עיצוב, אופנה ומיתוג
שני בתים, סיפור אחד: שימור, קיימות ועיצוב נועז בלב ברוקלין
  הבתים נרכשו על ידי אח ואחות שביקשו ליצור שני בתים צמודים למשפחותיהם. לאחר
כשהטבע הופך לאדריכל: הבית בהשראת קן נמלים
עיצוב, אופנה ומיתוג
כשהטבע הופך לאדריכל: הבית בהשראת קן נמלים
  האדריכל Kaushal Tatiya בחן את תל הנמלים לא כצורה אסתטית, אלא כמערכת אקלימית