אם אתם מרגישים שכל הבתים נראים דומים מדי זה לזה ובא לכם להפיח בהם רוח חיים, שאבו השראה מהאמנית והמאיירת ילידת צרפת, החיה בברקלי, Audrey Smit, אשר יזמה פרויקט מתמשך בשם האמביציוזי Paint the World. בסדרה בשובבה הזו שלה, כל בתי המגורים מכוסים בעיצובי הפרחים הגחמניים שלה, מוטבעים בפוטושופ על גבי תמונות של בתים אמיתיים.

 

מבתים כפריים בצרפת ועד לבתים אורבניים באנגליה ובאיטליה, הפרויקט הזה שלה מסתובב ברחבי העולם וזורע עליצות בכולם.
את התמונות מצלמת סמית בזמן שהיא מטיילת וחלקן צולמו על ידי חבריה ומעריציה. הדפסי הפרחים הצבעוניים עוטפים את הבתים בטבעיות, כאילו ניראו כך במציאות.
סמית מנהלת תעשייה זעירה מיצירות האמנות הפרחוניות שלה, הכוללת חנות בשם This Little Street, טפטים, הדפסי אמנות, ספר ואפילו בגדים – כולם פרחוניים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
בין ערפל, מים ועצים: היער הקסום Otzarreta בלב Gorbeia
עיצוב, אופנה ומיתוג
בין ערפל, מים ועצים: היער הקסום Otzarreta בלב Gorbeia
  היער ממוקם בתחומי Zeanuri, באזור ההררי של Bizkaia, סמוך למעבר ההרים Barazar Pass
מתחם המגורים La Vallée Verte של MVRDV שופע צמחייה ונוף ירוק
עיצוב, אופנה ומיתוג
מתחם המגורים La Vallée Verte של MVRDV שופע צמחייה ונוף ירוק
  בשנים האחרונות עוברת הגדה הימנית של נהר Garonne ב־Bordeaux תהליך התחדשות עירונית רחב
הנוף, האור והמים הם המרכיבים המרכזיים של אדריכלות הבית
עיצוב, אופנה ומיתוג
הנוף, האור והמים הם המרכיבים המרכזיים של אדריכלות הבית
  על המדרונות הירוקים של החוף המזרחי של Garda Lake ניצבת Villa Dellago –