אם אתם מרגישים שכל הבתים נראים דומים מדי זה לזה ובא לכם להפיח בהם רוח חיים, שאבו השראה מהאמנית והמאיירת ילידת צרפת, החיה בברקלי, Audrey Smit, אשר יזמה פרויקט מתמשך בשם האמביציוזי Paint the World. בסדרה בשובבה הזו שלה, כל בתי המגורים מכוסים בעיצובי הפרחים הגחמניים שלה, מוטבעים בפוטושופ על גבי תמונות של בתים אמיתיים.

 

מבתים כפריים בצרפת ועד לבתים אורבניים באנגליה ובאיטליה, הפרויקט הזה שלה מסתובב ברחבי העולם וזורע עליצות בכולם.
את התמונות מצלמת סמית בזמן שהיא מטיילת וחלקן צולמו על ידי חבריה ומעריציה. הדפסי הפרחים הצבעוניים עוטפים את הבתים בטבעיות, כאילו ניראו כך במציאות.
סמית מנהלת תעשייה זעירה מיצירות האמנות הפרחוניות שלה, הכוללת חנות בשם This Little Street, טפטים, הדפסי אמנות, ספר ואפילו בגדים – כולם פרחוניים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
בית ה־Trullo העתיק שקיבל חיים חדשים בלב Puglia
עיצוב, אופנה ומיתוג
בית ה־Trullo העתיק שקיבל חיים חדשים בלב Puglia
  יש מבנים שאי אפשר לטעות בהם. די במבט אחד על הגגות החרוטיים כדי
שיפוץ בתי כפר ישנים חשף את הבתים המקוריים
עיצוב, אופנה ומיתוג
שיפוץ בתי כפר ישנים חשף את הבתים המקוריים
  שיפוץ מבנים היסטוריים נתפס לא פעם כתהליך של בנייה מחדש, אך בפרויקט Jordi
לחיות בתוך בראסרי: בית שהוא עולם של תרבות ואירוח
עיצוב, אופנה ומיתוג
לחיות בתוך בראסרי: בית שהוא עולם של תרבות ואירוח
  הבית תוכנן כהרכב של גושים אדריכליים, הפרוסים על פני קומה אחת ומחולקים לאגף