אם אתם מרגישים שכל הבתים נראים דומים מדי זה לזה ובא לכם להפיח בהם רוח חיים, שאבו השראה מהאמנית והמאיירת ילידת צרפת, החיה בברקלי, Audrey Smit, אשר יזמה פרויקט מתמשך בשם האמביציוזי Paint the World. בסדרה בשובבה הזו שלה, כל בתי המגורים מכוסים בעיצובי הפרחים הגחמניים שלה, מוטבעים בפוטושופ על גבי תמונות של בתים אמיתיים.

 

מבתים כפריים בצרפת ועד לבתים אורבניים באנגליה ובאיטליה, הפרויקט הזה שלה מסתובב ברחבי העולם וזורע עליצות בכולם.
את התמונות מצלמת סמית בזמן שהיא מטיילת וחלקן צולמו על ידי חבריה ומעריציה. הדפסי הפרחים הצבעוניים עוטפים את הבתים בטבעיות, כאילו ניראו כך במציאות.
סמית מנהלת תעשייה זעירה מיצירות האמנות הפרחוניות שלה, הכוללת חנות בשם This Little Street, טפטים, הדפסי אמנות, ספר ואפילו בגדים – כולם פרחוניים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
יעילה ואנושית: אדריכלות מגורים עירוניים רב־משפחתיים
עיצוב, אופנה ומיתוג
יעילה ואנושית: אדריכלות מגורים עירוניים רב־משפחתיים
בזמן שבו ערים מתמודדות עם משבר דיור, משאבים מוגבלים ואתגרי אקלים, הפרויקט מציע גישה
אדריכלות של מרכז קולינרי הופכת את הקרקע עצמה לחוויה מרחבית
עיצוב, אופנה ומיתוג
אדריכלות של מרכז קולינרי הופכת את הקרקע עצמה לחוויה מרחבית
  האדריכלים זיהו באתר פוטנציאל כפול: לא רק יעד קולינרי, אלא גם נקודת תצפית
מינימליזם מרוקאי צבעוני ובקוים נקיים
עיצוב, אופנה ומיתוג
מינימליזם מרוקאי צבעוני ובקוים נקיים
הגבר המרוקאי המסורתי, בלבוש מסורתי, כמו הדג'לבה או המיאפה, הארכיטקטורה, עם ארקדות, משרביות, זליג'ים