אם אתם מרגישים שכל הבתים נראים דומים מדי זה לזה ובא לכם להפיח בהם רוח חיים, שאבו השראה מהאמנית והמאיירת ילידת צרפת, החיה בברקלי, Audrey Smit, אשר יזמה פרויקט מתמשך בשם האמביציוזי Paint the World. בסדרה בשובבה הזו שלה, כל בתי המגורים מכוסים בעיצובי הפרחים הגחמניים שלה, מוטבעים בפוטושופ על גבי תמונות של בתים אמיתיים.

 

מבתים כפריים בצרפת ועד לבתים אורבניים באנגליה ובאיטליה, הפרויקט הזה שלה מסתובב ברחבי העולם וזורע עליצות בכולם.
את התמונות מצלמת סמית בזמן שהיא מטיילת וחלקן צולמו על ידי חבריה ומעריציה. הדפסי הפרחים הצבעוניים עוטפים את הבתים בטבעיות, כאילו ניראו כך במציאות.
סמית מנהלת תעשייה זעירה מיצירות האמנות הפרחוניות שלה, הכוללת חנות בשם This Little Street, טפטים, הדפסי אמנות, ספר ואפילו בגדים – כולם פרחוניים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
מתחם עבודה, מגורים וחופשה תחת גג אחד בבאלי
עיצוב, אופנה ומיתוג
מתחם עבודה, מגורים וחופשה תחת גג אחד בבאלי
  הפרויקט נבנה על בסיס מבנה קיים, שעבר טרנספורמציה באמצעות מעטפת במבוק קמורה המשמשת
בית מינימליסטי ואל-זמני שנבלע בנוף בפורטוגל
עיצוב, אופנה ומיתוג
בית מינימליסטי ואל-זמני שנבלע בנוף בפורטוגל
  הפרויקט משלב פרשנות עכשווית לאדריכלות המסורתית של חבל אלנטז'ו, באמצעות קומפוזיציה של מסות
התערוכה האינטראקטיבית בה הופכים הצופים לחלק מהיצירה
עיצוב, אופנה ומיתוג
התערוכה האינטראקטיבית בה הופכים הצופים לחלק מהיצירה
  צמד האדריכלים והצלמים הספרדים Anna Devís ו-Daniel Rueda מציגים ב-National Taiwan Science Education