אם אתם מרגישים שכל הבתים נראים דומים מדי זה לזה ובא לכם להפיח בהם רוח חיים, שאבו השראה מהאמנית והמאיירת ילידת צרפת, החיה בברקלי, Audrey Smit, אשר יזמה פרויקט מתמשך בשם האמביציוזי Paint the World. בסדרה בשובבה הזו שלה, כל בתי המגורים מכוסים בעיצובי הפרחים הגחמניים שלה, מוטבעים בפוטושופ על גבי תמונות של בתים אמיתיים.

 

מבתים כפריים בצרפת ועד לבתים אורבניים באנגליה ובאיטליה, הפרויקט הזה שלה מסתובב ברחבי העולם וזורע עליצות בכולם.
את התמונות מצלמת סמית בזמן שהיא מטיילת וחלקן צולמו על ידי חבריה ומעריציה. הדפסי הפרחים הצבעוניים עוטפים את הבתים בטבעיות, כאילו ניראו כך במציאות.
סמית מנהלת תעשייה זעירה מיצירות האמנות הפרחוניות שלה, הכוללת חנות בשם This Little Street, טפטים, הדפסי אמנות, ספר ואפילו בגדים – כולם פרחוניים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
זכויות בנייה לעומק: הפנים של הבית היפני מתחת לקרקע
עיצוב, אופנה ומיתוג
זכויות בנייה לעומק: הפנים של הבית היפני מתחת לקרקע
  ה־Pit House, שתוכנן על ידי הסטודיו היפני UID Architects, נמצא ב־Okayama Prefecture, סמוך
מוזיאון הטבע של Chengdu צמח מתוך ההרים שמקיפים את העיר
עיצוב, אופנה ומיתוג
מוזיאון הטבע של Chengdu צמח מתוך ההרים שמקיפים את העיר
  בלב העיר Chengdu שבסין ניצב Chengdu Natural History Museum, שתוכנן על ידי Pelli
בית הזכוכית Casa de Vidro של האדריכלית Lina Bo Bardi
עיצוב, אופנה ומיתוג
בית הזכוכית Casa de Vidro של האדריכלית Lina Bo Bardi
  בלב הצמחייה העבותה של Mata Atlântica, בשכונת Morumbi ב־São Paulo, ניצב Casa de