אם אתם מרגישים שכל הבתים נראים דומים מדי זה לזה ובא לכם להפיח בהם רוח חיים, שאבו השראה מהאמנית והמאיירת ילידת צרפת, החיה בברקלי, Audrey Smit, אשר יזמה פרויקט מתמשך בשם האמביציוזי Paint the World. בסדרה בשובבה הזו שלה, כל בתי המגורים מכוסים בעיצובי הפרחים הגחמניים שלה, מוטבעים בפוטושופ על גבי תמונות של בתים אמיתיים.

 

מבתים כפריים בצרפת ועד לבתים אורבניים באנגליה ובאיטליה, הפרויקט הזה שלה מסתובב ברחבי העולם וזורע עליצות בכולם.
את התמונות מצלמת סמית בזמן שהיא מטיילת וחלקן צולמו על ידי חבריה ומעריציה. הדפסי הפרחים הצבעוניים עוטפים את הבתים בטבעיות, כאילו ניראו כך במציאות.
סמית מנהלת תעשייה זעירה מיצירות האמנות הפרחוניות שלה, הכוללת חנות בשם This Little Street, טפטים, הדפסי אמנות, ספר ואפילו בגדים – כולם פרחוניים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
וילה מעל העיר: טריפלקס תל־אביבי בין שמיים לקו הרקיע
עיצוב, אופנה ומיתוג
וילה מעל העיר: טריפלקס תל־אביבי בין שמיים לקו הרקיע
      נקודת המוצא של התכנון הייתה הרצון לטשטש את הגבול בין דירה
לחיות את תל-אביב מלמעלה
עיצוב, אופנה ומיתוג
לחיות את תל-אביב מלמעלה
  נקודת המוצא לתכנון הייתה הנוף. בגובה כזה, הנוף אינו רק אלמנט אסתטי אלא
יצירת אמנות ציבורית מהמסקרנות בעולם נפתחת מחדש למבקרים
עיצוב, אופנה ומיתוג
יצירת אמנות ציבורית מהמסקרנות בעולם נפתחת מחדש למבקרים
  המגדל, המוגדר בצרפת כאתר מורשת היסטורי, מתנשא לגובה של כ-24 מטרים ומורכב משני