שמו Pejac, הוא שם בדוי, בו מתכנה אמן ספרדי שהחל לצייר על קירות לאחר שהתעצבן על היחס של המורים שלו לאמנות.

מאז, הוא מצייר ברחובות כדי להביא את האמנות שלו לאנשים שאינם יכולים או לא מבקרים במוזיאונים. ניתן למצוא את הציורים של Pejac על קירות במוסקבה, פריז, איסטנבול, לונדון ומילאנו.
"מלנכוליה והומור הם הקטר של העבודות שלי. הם יוצרים שפה פואטית שהמהות שלה לא מסתמכת על יופי פשוט, אלא על הצד הנסתר של הכל", הוא אומר לעיתון הספרדי 20minutos.
אחד היעדים שלו היה יפן, שם יצר בין היתר את הצללית הזו של עובדת ניקיון ששופכת דלי של "הגל הגדול של קנאגאווה" האייקוני של הוקוסאי. כמובן שהאמן בחר בקנאגאווה למיקום היצירה.
הפרובוקטיבי ביותר בסדרה היפנית, הוא "מרק סנפיר", סנפירי כריש קטועים וגדומים, אותם נעץ במרכז העיר טוקיו, שיבויה "זו יצירה שעושה שימוש באסתטיקת האנימה הקלאסית כדי להסוות ביקורת למציאות הרבה פחות חביבה", מסביר האמן "רצח העם של כרישים שהצרכנים היפנים האחראים לו ביותר".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
איפה הכלב? יצירות מופת מבגדים וכלב
אמנות
איפה הכלב? יצירות מופת מבגדים וכלב
  איפה הכלב? זהו סוג של משחק שמציעה האמנית Eliza Reinhardt. המשחזרת יצירות מופת
אייל הצפון: אומנות, רוח ומחאה 
אמנות
אייל הצפון: אומנות, רוח ומחאה 
  הקהילה הסאמית משתמשת בכל חלקי גופו של אייל הצפון: הבשר למאכל, העור והפרווה
להכנס למיטה עם Frances Featherstone
אמנות
להכנס למיטה עם Frances Featherstone
  הציירת Featherstone, שחיה ועובדת ב־Kent, בריטניה, מתמקדת ב"ארכיטקטורה הפסיכולוגית והרגשית" של המרחבים שבהם

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.