האמן benedetto bufalino, ידוע במיצגים גחמניים והמוריסטיים, איתם הוא מתערב במרחב הציבורי, בכדי להתל בתפיסת המציאות שלנו, כשהוא מעניק תפקידים חלופיים לחפצים יומיומיים.

הפעם, האמן הצרפתי הפך מכונית פיאט אדומה, לדוכן מזון מהיר ברחוב, אחרי שניסר אותה לשניים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

זו לא הפעם הראשונה ש- bufalino משנה את השימוש של מכוניות ישנות. משולחנות פינג פונג העשויים ממכוניות הפוכות ואפילו אקווריומים שנבנו מדוכני טלפון, לבופאלינו יש למעשה כישרון להפוך את הרגיל לאבסורד.
בפעם אחת הוא הסב קרוואן ישן לבריכת שחייה ניידת. סולם הוצב על גב הרכב, בכדי לאפשר לאנשים לקפוץ לתוך הבריכה.

 

 

 

בפעם אחרת הוא בנה תנור הבוער מגזעי עץ, להכנת פיצה – בתוך מכונית פורד ישנה.

 

 

 

 

את האקווריום הבנוי בתוך תא טלפון, הוא בנה בשיתוף עם האמן האור benoit deseille והציג אותו בפסטיבל האור fête des lumières בליון, צרפת. ואפרופו תא טלפון, באחת מעבודותיו הוא נזכר בעולם הטרום טלפון נייד והופך תא טלפון לטלפון נייד, על ידי הרכבת מנוע וגלגלים, המאפשרים לו לנסוע בתוך תא הטלפון וגם לשוחח.

 

 

 

 

 

 

 

 

אבל נחזור למכוניות. בביאנלה לאמנות של סלסטאט בצפון מזרח צרפת, ממשיך האמן במגמה של שילוב אמנות לרשות הציבור. שלוש היצירות הייחודיות של האמן מתמרנות את האופן שבו אנשים מקיימים אינטראקציה עם מרחבים עירוניים קיימים, יוצרים באופן זמני דיאלוג מסקרן.
זוהי סדרה בשם "רמיקסים", עם שלושה כלי רכב, הנוטלים על עצמם פונקציות חלופיות, כמו עמוד תאורה, מגרש טניס וספסל חוץ. העבודות ממוקמות בתוך פארק ציבורי, bufalino הפך מכונית AUDI לפנס רחוב. בלילה, פנים המכונית מואר ומתקבל מראה סוריאליסטי משהו. בעבודתו השנייה, האמן מנסר לימוזינה ארוכה והוך אותה לספסל עליו אפשר לשבת ולשוחח עם חברים. המיצב השלישי, מגרש טניס צר, מתפרש על גג משאית.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

בפסטיבל האור האחרון במונטריאול, הוא הפך מערבל בטון למחולל דיסקו, באמצעות עטוף המערבל המסתובב בזכוכיות מנצנצות.
ואם אתם חולמים על מכונית עם גג נפתח (קונברטבל, בז'רגון הנכון), אז לאמן יש משהו הרבה יותר טוב עבורכם: מכונית סיאט איביזה עם גג נפתח וגם ג'קוזי, בו אתם יכולים לשבת במים המבעבעים והמקציפים במכונית שלכם ולהרגע מהפקקים.

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
איך מייצרים את המטריות המסורתיות של מיאנמר?
חדשות
איך מייצרים את המטריות המסורתיות של מיאנמר?
הכול מתחיל בבמבוק. השלד של המטרייה עשוי בעיקר מבמבוק ועץ. הבמבוק נבחר בקפידה, מעובד
האוטובוס החדש בטוקיו יגיש לכם סושי תוך כדי סיור בעיר
חדשות
האוטובוס החדש בטוקיו יגיש לכם סושי תוך כדי סיור בעיר
  ב־10 באוקטובר צפוי להתחיל לפעול בטוקיו אוטובוס יוצא דופן: קומת הסיפון השנייה של
A4 Art Museum: המוזיאון הסיני שמבקש לחבר אנשים מכל העולם לאמנות
חדשות
A4 Art Museum: המוזיאון הסיני שמבקש לחבר אנשים מכל העולם לאמנות
  כיום פועל המוזיאון בשני אתרים. המבנה המרכזי, הממוקם ב־Luxetown שבמחוז Tianfu New District,

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.