דה וינצ'י, רמברנדט, ולאסקז' עם פופקורן, בלוני מסטיק, קוקה קולה - דיוקנאותיה של הצלמת הארגנטינאית Romina Ressia (ילידת 1981), משלבים תרבות עכשווית עם קלאסיקה, מציעים ביקורת הומוריסטית ומעוררת מחשבה על תרבות הצריכה וייצוג הנשים, מערערים את מושג היופי וחושפים את הבאנליות של החיים, בעיקר למי שלוקח עצמו יותר מדי ברצינות.

היא נמנית על הדור הצעיר של הצלמים, שמורכב ממספר גדל והולך של נשים, אשר ברגישותן, בחדותן ובעמיקותן, חקרו וכתבו מחדש את הסטנדרטים של הצילום המודרני.
רסיה חיה ויוצרת בבואנוס איירס. את חייה המקצועיים היא החלה דווקא במנהל עסקים והגיעה לצילום כמה שנים מאוחר יותר, בהתחלה כ​​תחביב, עד שהבינה שזו התשוקה הגדולה ביותר שלה. רסיה אמרה פעם בראיון עיתונאי, כי היא מאמינה שהאמנות הצילה אותה מחיים אומללים מאוד. "הייתי מתוסכלת מהעבודה שעשיתי והתחלתי לקחת שיעורי צילום כדי לנקות את הראש, כתחביב, אבל גיליתי בתוכי תשוקה ליצירה הזו. בעבודתי אני מביעה את הספקות שלי על העולם והחברה שבה אנו חיים, בצורה יצירתית. אני אוהבת אנשים עם משהו מיוחד במראה שלהם, המאפשר לי להראות סוגים שונים של יופי".

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
האמנית Meltem Işık מאיסטנבול חוקרת את המראה המתעתע של הגוף שלנו
אמנות
האמנית Meltem Işık מאיסטנבול חוקרת את המראה המתעתע של הגוף שלנו
  אבל למעשה היא חוקרת גם משהו רחב יותר: את היחסים שלנו עם המבט
תיאטרון שלם מגזרי הנייר של Eiko Ojala
אמנות
תיאטרון שלם מגזרי הנייר של Eiko Ojala
תלת המימד שהוא מקבל, נובע מטרמפ-ל'איל של עומק המתקבל מצורה וצל. יצירות האמנות הצבעוניות
בסרט Visages Village, אנייס ורדה וJR – מגלים אנשים בכפרים נידחים
אמנות
בסרט Visages Village, אנייס ורדה וJR – מגלים אנשים בכפרים נידחים
  השידוך המיוחד הזה בין הבמאית שהייתה, יחד עם ז'אן-לוק גודאר, דמות מפתח בקולנוע

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.