דה וינצ'י, רמברנדט, ולאסקז' עם פופקורן, בלוני מסטיק, קוקה קולה - דיוקנאותיה של הצלמת הארגנטינאית Romina Ressia (ילידת 1981), משלבים תרבות עכשווית עם קלאסיקה, מציעים ביקורת הומוריסטית ומעוררת מחשבה על תרבות הצריכה וייצוג הנשים, מערערים את מושג היופי וחושפים את הבאנליות של החיים, בעיקר למי שלוקח עצמו יותר מדי ברצינות.

היא נמנית על הדור הצעיר של הצלמים, שמורכב ממספר גדל והולך של נשים, אשר ברגישותן, בחדותן ובעמיקותן, חקרו וכתבו מחדש את הסטנדרטים של הצילום המודרני.
רסיה חיה ויוצרת בבואנוס איירס. את חייה המקצועיים היא החלה דווקא במנהל עסקים והגיעה לצילום כמה שנים מאוחר יותר, בהתחלה כ​​תחביב, עד שהבינה שזו התשוקה הגדולה ביותר שלה. רסיה אמרה פעם בראיון עיתונאי, כי היא מאמינה שהאמנות הצילה אותה מחיים אומללים מאוד. "הייתי מתוסכלת מהעבודה שעשיתי והתחלתי לקחת שיעורי צילום כדי לנקות את הראש, כתחביב, אבל גיליתי בתוכי תשוקה ליצירה הזו. בעבודתי אני מביעה את הספקות שלי על העולם והחברה שבה אנו חיים, בצורה יצירתית. אני אוהבת אנשים עם משהו מיוחד במראה שלהם, המאפשר לי להראות סוגים שונים של יופי".

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
טקסטיל אפריקאי מפקקים ביצירתו של אל אנאצוי
אמנות
טקסטיל אפריקאי מפקקים ביצירתו של אל אנאצוי
  אחזור להתחלה. אל אנאצוי (El Anatsui, 1944) נולד בגאנה ואחרי למודי אמנות ופיסול
380 אלף פרחי LEGO הפכו מאגר נפט לגן אמנותי ענק
אמנות
380 אלף פרחי LEGO הפכו מאגר נפט לגן אמנותי ענק
  התערוכה LEGO Bloom Exhibition, המשתרעת על פני כ־800 מ"ר, משלבת פיסול מונומנטלי, יצירות
סוזן ובסטר וטים נובל הופכים ערימות זבל ליצירות אמנות
אמנות
סוזן ובסטר וטים נובל הופכים ערימות זבל ליצירות אמנות
  מי לא יודע לברוא צללים של ארנב או כלבלב? רק להושיט ידיים אל

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.