דה וינצ'י, רמברנדט, ולאסקז' עם פופקורן, בלוני מסטיק, קוקה קולה - דיוקנאותיה של הצלמת הארגנטינאית Romina Ressia (ילידת 1981), משלבים תרבות עכשווית עם קלאסיקה, מציעים ביקורת הומוריסטית ומעוררת מחשבה על תרבות הצריכה וייצוג הנשים, מערערים את מושג היופי וחושפים את הבאנליות של החיים, בעיקר למי שלוקח עצמו יותר מדי ברצינות.

היא נמנית על הדור הצעיר של הצלמים, שמורכב ממספר גדל והולך של נשים, אשר ברגישותן, בחדותן ובעמיקותן, חקרו וכתבו מחדש את הסטנדרטים של הצילום המודרני.
רסיה חיה ויוצרת בבואנוס איירס. את חייה המקצועיים היא החלה דווקא במנהל עסקים והגיעה לצילום כמה שנים מאוחר יותר, בהתחלה כ​​תחביב, עד שהבינה שזו התשוקה הגדולה ביותר שלה. רסיה אמרה פעם בראיון עיתונאי, כי היא מאמינה שהאמנות הצילה אותה מחיים אומללים מאוד. "הייתי מתוסכלת מהעבודה שעשיתי והתחלתי לקחת שיעורי צילום כדי לנקות את הראש, כתחביב, אבל גיליתי בתוכי תשוקה ליצירה הזו. בעבודתי אני מביעה את הספקות שלי על העולם והחברה שבה אנו חיים, בצורה יצירתית. אני אוהבת אנשים עם משהו מיוחד במראה שלהם, המאפשר לי להראות סוגים שונים של יופי".

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
יאיוי קוסאמה Yayoi Kusama מתה בגיל 97
אמנות
יאיוי קוסאמה Yayoi Kusama מתה בגיל 97
  יאיוי קוסאמה, מהאמניות המזוהות והמשפיעות בעולם, מתה ב־14 באוגוסט בבית חולים בטוקיו, כתוצאה
מוזיאון ראלי בקיסריה: ההפתעה הצבעונית שכנראה לא ידעתם שקיימת כאן
אמנות
מוזיאון ראלי בקיסריה: ההפתעה הצבעונית שכנראה לא ידעתם שקיימת כאן
  מוזיאוני ראלי בקיסריה הם מבחינתנו סוג של הפתעה. עברנו באזור לא מעט פעמים,
מעשה בשלד ובורקה כחולה
אמנות
מעשה בשלד ובורקה כחולה
  הבורקה משמשת לדברי סולימאן מנגנון של שליטה המוצדק בשם התרבות, הדת או הכבוד,

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.