אלה חרפק היא שוקולטיירית ואמא ל-3 בנים מקסימים, בוגרת בית הספר והרשת בינלאומית היוקרתית לאמנות הקולינריה Le Cordon Bleu. היא יזמה והקימה סדנא לייצור שוקולד The Chocolate Workshop, אשר פעל בעוטף עזה וכיום בתל-אביב, שם היא מייצרת מארזי מתנה של אובייקטים ריאליסטיים משוקולד.

היא מציעה מארזים מוכנים ומובנים לבעלי מקצוע (רופאים, פסיכולוגים, עורכי דין) או לאירועים מיוחדים (לידה, יום האהבה) וגם מאפשרת להזמין ממנה מוצרים משוקולד, לפי הזמנה מיוחדת או עם הקדשה אישית (היא מספרת שפעם הזמין ממנה מנתח פלסטי, שתל לירך – משוקולד).
כך למשל, עבור הפסיכיאטר היא מציעה מארז עם כורסא, שעון, מוח וספר – כולם משוקולד. מורים יוכלו לנשנש מהמארז שיקבלו, לוח וגיר משוקולד. יש אצלה אפילו אקדחים עם כדורים, משוקולד, כמובן, אולי עבור חיילי שוקולד.
השוקולד עצמו בלגי ואיכותי, מריר, ללא גלוטן. מחירים נעים סביב 200 ש"ח למארז, לא כולל משלוח.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
הגל האחרון: אלף תמרורים שהפכו ליצירת אמנות
אמנות
הגל האחרון: אלף תמרורים שהפכו ליצירת אמנות
  מה שקודם לכן נועד להסדיר תנועה, להורות, להזהיר ולכוון, מקבל כאן תפקיד חדש
אני מוכר, משמע אני קיים
אמנות
אני מוכר, משמע אני קיים
  האמן כמובן טוען שכלום = משהו. הוא נשען על מושגים מתחום הפיזיקה הקוונטית,
הכנסייה שהתחילה לחייך
אמנות
הכנסייה שהתחילה לחייך
  בין הכרמים של Montabone שבפיימונטה ניצבת הקפלה הכפרית San Rocco, מבנה בארוקי קטן

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.