ספר התמונות החדש של לואי ויטון, Fashion Eye, מציג את עבודותיו המרתקות של הצלם האמריקאי המנוח Slim Aarons. הצלם, הידוע ביכולתו לתמצת את מהות אורח החיים הדולצ'ה ויטה, יצא למסע לאורך קו החוף האיטלקי הציורי בשנות ה-60 וה-80. מבריכה שטופת שמש במלון פליקאנו ועד לסיפוני היאכטות המפוארות בסרדיניה, עדשתו לכדה את הפאר שהגדיר את העידן הטרנספורמטיבי הזה. סדרת הצילומים הוצגה לראשונה בפסטיבל Les Rencontres de la Photographie בארל, צרפת.

 

הזוהר הנצחי של חופי איטליה, בעשורים משנות ה-60 ועד שנות ה-80, מתעורר לחיים בתמונות של חופים אידיליים, סעודות ים תיכוניות וקוקטיילים נינוחים ליד הבריכה, מפגשי יאכטות עם חשופי גוף בצבע ברונזה, מעוטרים בתכשיטים יוקרתיים. נוסטלגיה לרוח חסרת הדאגות שחלחלה באותם קיצים.
ספר שני בסדרה הוא "Fashion Eye Tahiti" מאת ג'ונתן לנס. כל ספר בסדרת "Fashion Eye" של לואי ויטון משמש כמדריך טיולים מעודן, המציע מבט אינטימי על מקומות גלובליים דרך עדשתו של צלם אופנה. מהדורות קודמות חקרו יעדים בכל רחבי העולם – החל מקולומביה הבריטית ועד באלי – ומספקות הצצה רומנטית אך ריאליסטית לחיים המקומיים. הספרים נמכרים במחיר של 68 דולר וזמינים כעת באנגלית ובצרפתית בחנות המקוונת של לואי ויטון.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
אולם תצוגה ישראלי חדש מתמודד בזירה הבינלאומית
יעדים
אולם תצוגה ישראלי חדש מתמודד בזירה הבינלאומית
  החלל מאופיין בצבע שחור לצד שפה עיצובית דרמטית ונקייה. השחור נועד להדגיש את
בית הפסיפס הקטן והצבעוני בלב צרפת הכפרית: Le Petit Paris 
יעדים
בית הפסיפס הקטן והצבעוני בלב צרפת הכפרית: Le Petit Paris 
  הבית הקטן והצבעוני הוא יצירת חייו של Marcel Dhièvre ‏(1898–1977), סוחר בדים נודד
מוזיאון שנחבא בתוך ההר: פרויקט יוצא דופן בנורווגיה
יעדים
מוזיאון שנחבא בתוך ההר: פרויקט יוצא דופן בנורווגיה
  המוזיאון תוכנן עבור Astruptunet, ביתו וסביבת עבודתו ההיסטורית של הצייר הנורווגי Nikolai Astrup,

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.