האקספו באוסקה The Osaka Expo 2025 יצא לדרך ב-13 באפריל ואחת ההפתעות המתוכננות בו, הוא ביתן Earth Mart, אשר יעסוק באוכל, באמצעות תערוכות ומיצבים אינטראקטיביים. מיצב איקוני אחד הוא נברשת העשויה מ-28,000 ביצים, נתון המייצג את מספר הביצים הממוצע שכל יפני צורך במהלך חייו.

 

ה-Food Mart ממוקם בתוך בקתת קש שתוכננה על ידי האדריכל Kengo Kuma ואתר אותו הסופר Kundo Koyama, שהסביר בתדרוך עיתונאים את הרעיון של הביתן שלו, כשהוא עומד מתחת לנברשת הביצים. קויאמה הסביר כי התערוכה, שעוצבה כמו סופרמרקט, נועדה לסייע למבקרים לבחון מחדש את מרכיבי המזון שהם צורכים, תוך הצגת טכנולוגיות חדשות הקשורות למזון. "אני מקווה שאנשים יבינו את המשקל והמשמעות של המילה itadakimasu", אמר קויאמה לסיכום, בהתייחסו לאחד המשפטים היפניים הנפוצים ביותר שנאמרים לפני כל ארוחה, שפירושו המילולי "אני מקבל בענווה".
מתחת לנברשת הביצים יש הדמיה של איך תיראה ביצה מטוגנת מ-28,000 ביצים. פרט שאפשר לחשוף הוא, שרק קליפות ביצים שימשו להתקנה. אם היו משתמשים בביצים שלמות, זה היה עולה מיליארד דולר.

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
הציורים שלו מנפצים את הזכוכית, את המסגרת ואת המוסכמות
מקומות
הציורים שלו מנפצים את הזכוכית, את המסגרת ואת המוסכמות
בין אם באמצעות שבירת, ניפוץ, שריפה או שינוי תצורת מסגרות, אנדרו מחייה את הנושאים
עיירה בסיציליה מצאה עצמה על קצה תהום שנפערה מולה
מקומות
עיירה בסיציליה מצאה עצמה על קצה תהום שנפערה מולה
התהום ממשיכה להתרחב ומעוררת חשש שהיא עלולה לבלוע את המרכז ההיסטורי של העיירה. ראש
אמנות ציבורית במרכזים מסחריים: ערך עיצובי, מותגי וכלכלי
מקומות
אמנות ציבורית במרכזים מסחריים: ערך עיצובי, מותגי וכלכלי
  מבחינה אדריכלית, אמנות מאפשרת ניסוח מוחשי של ערכי הפרויקט: חדשנות, קיימות, קהילה או

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.