לאחר שבוטלה לפני שנה בגלל הקורונה, התערוכה השנתית ה-24 של פיסול רחוב Sculpture by the Sea, חוזרת מחופי Bondi Beach ועד לחוף Tamarama Beach באוסטרליה ותתקיים ב-21 באוקטובר - 7 בנובמבר 2021. זו התערוכה הגדולה בעולם לפיסול במרחב הציבורי. החופים יהפכו במשך שלושה שבועות, לפארק פסלים שאפשר לטייל בו לאורך 2 ק"מ ולחזות ב-100 פסלים של אמנים מאוסטרליה ומרחבי העולם.

פסטיבל הפיסול מתקיים מדי שנה, מזה 23 שנה (מ-1997) והופך את חופי סידני לפארק פסלים זמני. רוב הפסלים נוצרים על ידי אמנים אוסטרליים וחלקם גם על ידי אמנים מסין, יפן ודרום קוריאה. לאירוע מגיע קהל של כ-500,000 אנשים על טפם וחיות המחמד שלהם. בשנה שעברה בוטלה התערוכה בגלל הקורונה.
חוף בונדי נמצא בערך 30 דקות ממרכז סידני. חוף בונדי הוא מהנופים היפים ביותר בסידני והוא הופך מרהיב במיוחד בטיול לאורכו כשהוא זרוע פסלים גדולים ומפתיעים פ מפסלי מחבתות ענק ועד טווסי כסף.

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
יצירת אמנות ציבורית מהמסקרנות בעולם נפתחת מחדש למבקרים
אמנות
יצירת אמנות ציבורית מהמסקרנות בעולם נפתחת מחדש למבקרים
  המגדל, המוגדר בצרפת כאתר מורשת היסטורי, מתנשא לגובה של כ-24 מטרים ומורכב משני
האמן הישראלי-בינלאומי שמצייר את מה שלא רואים
אמנות
האמן הישראלי-בינלאומי שמצייר את מה שלא רואים
  צריך להסתכל פעמיים כדי להבין מה באמת רואים. זה בדיוק הקסם בעבודות של
נקודה: על אורָן הופמן – פסל וצלם
אמנות
נקודה: על אורָן הופמן – פסל וצלם
  בין מתמטיקה לפיסיקה מאות שנים לאחר מכן, התייחסו גליליאו גליליי ואייזיק ניוטון לפרדוקס

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.