עבודותיו יוצאות דופן של צבר, מושכות את תשומת לבם של חובבי האופנה והאמנות כאחד, בסגנון המשובב ועתיר הדמיון שלהן, שהופך את הכובעים שלו לדיורמות מיניאטוריות או סצנות תאטרליות.

 

מאור, נכדו של חייט, יצר בתחילה בבד וסיים לימודי אופנה ועיצוב תלבושות במכללה להנדסה ושנקר, פתח סטודיו והוא מעצב תלבושות במחול, תיאטרון ואופרה. בשנת 2013 מאור הקים את מותג הכובעים – “Maor Zabar Hats”, הזוכה לביקוש רב, בין היתר עיצב את שמלת האירוויזיון של נטע ברזילי וזכה בפרסים רבים.
הוא מבקש ליצור סוג של אסקפיזם באמצעות כובעים המעבירים תחושת פליאה וגחמה הלוקחות לעולם אחר.
הרבה מהנושאים שלו שהוא משלב בעיצוביו, קשורים לאוכל, מהמבורגרים מיניאטוריים וסושי ועד מגשי פירות ואילו יצירות אחרות עוצבו בהשראת פוליטיקה, פרחים, מסיבות ועוד. השראתו באה מעולם הטבע, האמנות וההיסטוריה, תוך חיבור ניגודים בין עולם קלאסי ומודרני. עבודתו מעוצבת בעבודת יד לצד טכניקות מודרניות, כמו הדפסת טקסטיל דיגיטלית, חיתוך לייזר והדפסת תלת מימד. השילוב של טכניקות קלאסיות עם חומרים יוקרתיים וטכנולוגיות מודרניות, מניב את האסתטיקה הרעננה, החדשה, ההומוריסטית והתיאטרלית המזהה את סגנונו הייחודי של מאור.

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
סיפורי בדים: זהות, שייכות והסוואה באפריקה
אמנות
סיפורי בדים: זהות, שייכות והסוואה באפריקה
  הבד המשותף אינו רק אלמנט אסתטי, אלא סמל עמוק לשייכות, אחדות וזהות קבוצתית.
כמו ציורים חיים: דיוקנאות כפריים שמגלים את היופי שבפשטות
אמנות
כמו ציורים חיים: דיוקנאות כפריים שמגלים את היופי שבפשטות
בצל כפר קטן בפורטוגל, הווטרינר והצלם יצר סדרת דיוקנאות בשם Real Life Paintings –
נברשת מ-28,000 ביצים בביתן האקספו באוסקה יפן
אמנות
נברשת מ-28,000 ביצים בביתן האקספו באוסקה יפן
ה-Food Mart ממוקם בתוך בקתת קש שתוכננה על ידי האדריכל Kengo Kuma ואצר אותו

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.