בתים עם כיפות עטופים בלבן ומוקפים בים כחול, זה נראה כמו סנטוריני ביוון, אבל הבריזה של האקלים המדברי הלוהט והקליגרפיה הערבית על השילוט, מסגירים את מיקומו האמיתי של האי: באמצע הדרך בין עיר הבירה אבו דאבי והעיר דובאי השוקקות ובמרחק שעת נסיעה מבירת איחוד האמירויות הערביות, נפתח לאחרונה אי הנופש Anantara Santorini Abu Dhabi Retreat והוא משלב את הרוגע והקסם של האי היווני סנטוריני, עם יוקרה של האמירויות והסטנדרטים היוקרתיים שבהם Anantara ידועה.

 

 

22 חדרי אירוח וסוויטות מפוארים ואלגנטיים, מציעים חדרי אירוח מרווחים – של 43 ל-63 מ"ר לחדרים ו-255 מ"ר לסוויטות, עם פרטיות, נוחות ושירות שאין שני להם, כולל משרת 24 שעות ביממה לכל אורח.
התענוגות הקולינריים במסעדות המלון, אף הם מגוונים. חלקם פונה לאוהבי המטבח הערבי וחלקם כולל מנות קלאסיות מיוון ותמצית הבישול הים תיכוני.
במלון יגידו לכם שהאי היווני באמירויות, סנטוריני אבו דאבי, יותר אטרקטיבי ובכל מקרה יציע לכם הרבה יותר פרטיות, מאשר האי היווני המקורי והמפורסם ביוון, העמוס עד גדותיו מתיירים בקיץ. המחירים בו הם כ-$800 ללילה והוא מיועד אך ורק למבוגרים, מעל גיל 18, אפילו למשפחות.

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
האיש שהפך מערה בת 700 שנה לבית חלומות – וההשראה לעולמו של טולקין
יעדים
האיש שהפך מערה בת 700 שנה לבית חלומות – וההשראה לעולמו של טולקין
    הסיפור מתחיל דווקא ממשבר. בשנת 2007 אובחן אנג'לו עם Multiple Sclerosis, מחלה
כפר אמנות צבעוני בקפריסין – חוויית אירוח אחרת ליד לימסול
יעדים
כפר אמנות צבעוני בקפריסין – חוויית אירוח אחרת ליד לימסול
  המתחם מוקף טבע ירוק ושקט, ומיועד למטיילים שמחפשים חוויה לא שגרתית. במקום חדרי
בלב יער הגשם: האישה שבנתה במו ידיה בית בועות
יעדים
בלב יער הגשם: האישה שבנתה במו ידיה בית בועות
  הכול התחיל מחלום. במשך שנים נשבתה Cath Wild בקסמם של מבנים אורגניים ועגולים,

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.