"ילדים זקוקים לתכנית לימודים שתוכל לאמן תלמידים לזהות רגשות ודרכים לתעל אותם", אמרה הארנט סינג, מנהלת בית הספר הבינלאומי פודר בלודהיאנה ל- India Today.

תוכנית הלימודים לאושר happiness הושקה על ידי ממשלת הודו כבר בשנת 2018 והתמקדה בבריאות נפשית, רווחה וטיפוח קשרי חברות חיוביים אצל ילדי בית ספר יסודי. "תוכנית הלימודים של האושר היא סיפור הצלחה וכל בתי הספר מאמצים אותה. המטרה היא פיתוח מודעות עצמית, מיינדפולנס, חשיבה ביקורתית ועזרה לילדים ליישם כישורי חיים כדי להתמודד עם לחץ", אמר Shikha Banerjee מנהל בית ספר בקנפור "התלמידים צריכים להשתתף בשיחות עם המורים והחברים שלהם ולהרגיש מחוברים ונתמכים". סוג זה של אימון לאושר, עוזר לילדים להתמודד עם בדידות והיעדר חברים.
בדלהי, 1.6 מיליון תלמידים מהגן ועד כיתה ח' ב-1,030 בתי ספר ממשלתיים, לוקחים חלק בתכנית הלימודים של "שיעורי אושר". לתלמידים יש שיעור אושר של 35 דקות בכל יום שנועד לחזק את בסיס האושר אצלם ולקדם רווחה. ב"שיעור אושר" אין ספרי לימוד ואין מבחנים. במהלך השיעור היומי, המורים מנחים את התלמידים במדיטציה ובתרגילי יצירה.

 

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
מדענים חשפו את הסוד מאחורי מפלי הדם Blood Falls
יעדים
מדענים חשפו את הסוד מאחורי מפלי הדם Blood Falls
המקור למים האדומים נמצא עמוק מתחת ל־Taylor Glacier, שם מסתתר מאגר מים מלוחים עתיק,
העיירה באיטליה שבה מכניסים פוליטיקאים לנהר כעונש
יעדים
העיירה באיטליה שבה מכניסים פוליטיקאים לנהר כעונש
  הטקס, המכונה La Tonca, הוא חלק מחגיגות Feste Vigiliane הנערכות בסוף יוני לכבוד
איגודאר: המתחמים העתיקים ששימשו למחסה, כמחסנים ובנקים
יעדים
איגודאר: המתחמים העתיקים ששימשו למחסה, כמחסנים ובנקים
המילה “Agadir” מקורה בשפה האמזיגית ומשמעותה “מתחם מבוצר” ואכן, המבנים, שנבנו מאבן, אדמה נגוחה

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.