"ילדים זקוקים לתכנית לימודים שתוכל לאמן תלמידים לזהות רגשות ודרכים לתעל אותם", אמרה הארנט סינג, מנהלת בית הספר הבינלאומי פודר בלודהיאנה ל- India Today.

תוכנית הלימודים לאושר happiness הושקה על ידי ממשלת הודו כבר בשנת 2018 והתמקדה בבריאות נפשית, רווחה וטיפוח קשרי חברות חיוביים אצל ילדי בית ספר יסודי. "תוכנית הלימודים של האושר היא סיפור הצלחה וכל בתי הספר מאמצים אותה. המטרה היא פיתוח מודעות עצמית, מיינדפולנס, חשיבה ביקורתית ועזרה לילדים ליישם כישורי חיים כדי להתמודד עם לחץ", אמר Shikha Banerjee מנהל בית ספר בקנפור "התלמידים צריכים להשתתף בשיחות עם המורים והחברים שלהם ולהרגיש מחוברים ונתמכים". סוג זה של אימון לאושר, עוזר לילדים להתמודד עם בדידות והיעדר חברים.
בדלהי, 1.6 מיליון תלמידים מהגן ועד כיתה ח' ב-1,030 בתי ספר ממשלתיים, לוקחים חלק בתכנית הלימודים של "שיעורי אושר". לתלמידים יש שיעור אושר של 35 דקות בכל יום שנועד לחזק את בסיס האושר אצלם ולקדם רווחה. ב"שיעור אושר" אין ספרי לימוד ואין מבחנים. במהלך השיעור היומי, המורים מנחים את התלמידים במדיטציה ובתרגילי יצירה.

 

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
בית החלומות התחיל במודעת נדל"ן שנראיתה כמו בדיחה
יעדים
בית החלומות התחיל במודעת נדל"ן שנראיתה כמו בדיחה
  הצירוף הזה הרגיש לה כמו סימן. היא הגישה הצעה, זכתה בבית נטוש, וכשהגיעה
כשהאמנות מתנגשת עם הבולדוזר: הסיפור של Olayami Dabls והמוזיאון שנמחק
יעדים
כשהאמנות מתנגשת עם הבולדוזר: הסיפור של Olayami Dabls והמוזיאון שנמחק
  מאז שנות ה־90 הפך Dabls פינת רחוב מוזנחת בדטרויט לעולם פנטסטי של פסלים,
בית הצפרדעים Casa de las Ranas במקסיקו
יעדים
בית הצפרדעים Casa de las Ranas במקסיקו
  מאחורי המקום יוצא הדופן עומד האמן האמריקאי James Rayburn McLauchlin III (1947–2021). למרות

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.