"כל עם הוא אוצר לאנושות. החברות המצליחות ביותר שידעה ההיסטוריה, תמיד היו אלו המאופיינות בגיוון אתני ותרבותי רב" אומר Martin Vegas אשר הגה ואוצר את Atlas of Humanity, פרויקט תיעוד אתני מצולם ומתמשך, עבור DeFactory, עמותה ללא מטרות רווח. האטלס שלו ממפה אוכלוסיות השוכנות לצידנו על הפלנטה שלנו ומתרגם אותו לאוסף של תמונות וסיפורים מרחבי העולם, המתעדים את חיי היומיום של אנשים מכל תרבות בעולם.

בפרויקט מעורבים צלמים רבים, ממדינות רבות, חלקם מעוטרים בפרסים בינלאומיים וכולם מאוחדים במסע משותף: להראות את העושר הרב של העמים המאכלסים את כדור הארץ, כמקהלה אחת של האנושות.
במקרה או לא במקרה, במקהלה ברת הלב הזו, בה ניתן ייצוג חסר משוא פנים ונושא את דגל הפלורליזם, לשבטים נדחים כמו למדינות דומיננטיות – ישראל לא משתתפת במקהלה. אז הנה אני מאתגרת את הצלמים הישראלים, השתתפו במיזם ושילחו צילומים של בני עמנו. אגב, בין העמים המיוצגים במיזם, נמצאת גם "פלסטין", המיוצגת על ידי נערה, שלפי האתר, נולדה בערב הסעודית ומצולמת בקנדה.

 

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
המוזיאון של ג’יבלי בטוקיו ממשיך למשוך המונים – אך לא כולם יוצאים מרוצים
יעדים
המוזיאון של ג’יבלי בטוקיו ממשיך למשוך המונים – אך לא כולם יוצאים מרוצים
  המוזיאון, המוקדש ליצירות סטודיו ג’יבלי, ממוקם בלב פארק ירוק ושקט בפרברי העיר, ומציע
ממלכת החטיפים הגדולה בעולם נפתחה בסין – וקרסה מעומס מבקרים תוך יומיים
יעדים
ממלכת החטיפים הגדולה בעולם נפתחה בסין – וקרסה מעומס מבקרים תוך יומיים
  חובבי נשנושים מכל העולם קיבלו לאחרונה יעד חדש ומסקרן: “Snack Kingdom”, חנות החטיפים
קוקו coco כפר האמנות בלב יער הגשם הפראי של קוסטה ריקה
יעדים
קוקו coco כפר האמנות בלב יער הגשם הפראי של קוסטה ריקה
  לישון בתוך יצירת אמנות שכחו מבקתות עץ סטנדרטיות. כאן מדובר בחמישה מבנים קוניים

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.