מיס תאילנד, Anna Sueangam-iam, הדהימה את הקהל עם שמלה עשויה מפחיות סודה, אותה לבשה במהלך סיבוב שמלות הערב. השמלה הפכה לוויראלית וצברה יותר מ-150,000 לייקים. השמלה שעוצבה על ידי המותג Manirat, משלב את לשוניות המשיכה מאלומיניום של פחיות סודה יחד עם גבישי סברובסקי.

"השמלה הזו נוצרה בהשראת הסביבה המוכרת של ילדותי", כתבה באינסטגרם "גדלתי עם הורים שאספו אשפה, חיי כילדה היו בין ערימות של זבל וחומרי מיחזור. השמלה הייחודית הזו נתפרה בכוונה עם חומרים מהזבל וממוחזרים. ה'Can Tab' נועדו להציג ליקום שמה שנחשב חסר ערך על ידי רבים, יש למעשה ערך ויופי משלו" והיא הוסיפה "זהו מסר של ערך עצמי. למרות שחלק קראו לי 'מלכת היופי של הזבל', זה לא מנע ממני לזרוח כאבן חן מיס יוניברס, סואנגם-איאם, כיום בת 24, נולדה וגדלה בשכונת עוני בבנגקוק. משפחתה שלחה אותה מאוחר יותר כתלמידה במקדש כדי להגן עליה. היא גדלה בין נזירות בודהיסטיות וארוחותיה כללו בעיקר שאריות שהותירו הנזירים.
כדי לכסות את שכר הלימוד שלה, היא תרמה דם בכל סמסטר, אספה מהפסולת בקבוקי פלסטיק וניקתה שירותים ציבוריים.
היא מקווה כעת להשתמש במסר הזה שלה כדי לייצג ולהגביר את קולם של ילדים מרקע מוחלש והיא עובדת עם מספר ארגונים ללא מטרות רווח, כולל Smile Train Thailand.

 

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
גן העדן הברזילאי Jericoacoara שבו הרחובות בחול והזמן זז לפי הרוח
השראה
גן העדן הברזילאי Jericoacoara שבו הרחובות בחול והזמן זז לפי הרוח
  אין כאן כבישים סלולים, הרחובות עשויים חול בלבד והדרך להגיע לכאן כוללת נסיעה
כשהאמנות יורדת במים: מפל האסלות הכי מוזר בעולם
השראה
כשהאמנות יורדת במים: מפל האסלות הכי מוזר בעולם
  בלב פארק Shiwan ניצב “מפל השירותים” – קיר עצום באורך 100 מטרים וגובה
בין אינטימיות לאינסטגרם: 50 השירותים הציבוריים הכי יצירתיים בעולם
השראה
בין אינטימיות לאינסטגרם: 50 השירותים הציבוריים הכי יצירתיים בעולם
השירותים הציבוריים, אותם חללים קטנים שבדרך כלל אנחנו משתדלים לא לחשוב עליהם יותר מדי,

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.