הסוויטה הצפה בים Anthénea, פועלת באמצעות אנרגיה סולארית ועצמאית ומציעה נופש פרטי, יוקרתי ואקולוגי במרחבי הים.

 

הכלי הימי הזה, בעל המראה העתידני, תוכנן ומיוצר בצרפת והוא עצמאי, אוטונומי ואקולוגי. הוא מרחף על פני המים כשהוא מצויד במנועים שקטים, המופעלים באנרגיה סולארית ויכול לצוף ללא הגבלת זמן, בעזרת חמישה לוחות דאייה הפונים דרומה ושתי יחידות הנעה חשמליות.
צורת הכיפה נועדה לעקוב אחר קרני השמש ולהתמזג בסביבה, בעוד שהליבה המרכזית שלו, משמשת כתצפית תת-ימית ולמיזוג אוויר טבעי.

 

 

 

 

המלון הצף אינו צריך להיות מחובר לרשתות יבשתיות. השמשייה המותקנת בגג, ממונעת ומסוגלת לעבור אוטומטית בכיוון השמש או לכיוון הרוח, כדי ליצור אוורור טבעי לסלון ולחדר השינה. מערכת התפלה ותנור עצים מתווספים כמאפיינים אופציונליים.
הקפסולה בגודל 50 מ"ר כוללת שלושה חללי מגורים, כל אחד עם חלון תת מימי, אמבט ים או מים מתוקים ואפילו סולריום 360° על הגג ל-12 אנשים. כל מאפייני הפנים עשויים לחלוטין מחומרים בני קיימא.
יתרון נוסף: אינכם צריכים להגיע למלון, הוא יכול להגיע אליכם, למרחב ימי שתבחרו.

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
לאיפה הלכנו לאכול טשולנט עם נשיא המדינה?
עיצוב, אופנה ומיתוג
לאיפה הלכנו לאכול טשולנט עם נשיא המדינה?
  אשתי (הראשונה) ואנוכי, היינו מיודדים עם נשיא המדינה דאז, אפרים קציר ורעייתו נינה.
סלפי בן 400 שנה / ד"ר דורית קידר
עיצוב, אופנה ומיתוג
סלפי בן 400 שנה / ד"ר דורית קידר
פיטרס היא ציירת ברוקית בעלת שפה ייחודית השרויה בבועה של מסתורין. מכיוון שפרטיה אינם
מלון בן 1,308 שנה ביפן, מנוהל על ידי אותה משפחה במשך 46 דורות
עיצוב, אופנה ומיתוג
מלון בן 1,308 שנה ביפן, מנוהל על ידי אותה משפחה במשך 46 דורות
הוא נוסד על ידי הנזיר הודהיסטי טאיצ'ו דאישי, אשר גילה בחוף הים של העיר

תגובה אחת

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.