נראה שנאזין לתקליט חדש של הביטלס בהמשך השנה. פול מקרטני אישר בראיון ל- BBC Radio 4 שהוא השתמש בבינה מלאכותית כדי להוציא שירה של ג'ון לנון מהקלטת דמו ישנה של שיר שלא פורסם בעבר. קולו של לנון שר, עורבלה ושולבה בשיר חדש של הביטלס שמתוכנן לצאת מאוחר יותר השנה.

מקרטני התוודא לשימוש בבינה מלאכותית, כאשר נעשה במהלך הפקת הסרט התיעודי של דיסני The Beatles: Get Back, כדי לשפר את איכות השירה והתמונה בדוקו.
שם השיר החדש של הביטלס עדיין לא הוכרז רשמית, אבל ב-BBC אמרו שזה סביר שיהיה שיר שהוקלט בעבר בשם "Now And Then".
פרסום שיר שנכתב על ידי אמן שנפטר, מציבים גם אתגרים אתיים – האם זה נכון מבחינה מוסרית לשחרר שירים שמעולם לא נועדו להתפרסם בציבור כשהיוצר המקורי לא חי ולא בהסכמתו? Spotify נאלצה לאחרונה להסיר אלפי שירים בהם נעשה שימוש בבינה מלאכותית.
'אנחנו נצטרך לראות לאן זה מוביל', אמר מקרטני.

 

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
האמנית Eva Jospin הופכת קרטון לארמונות עתיקים
השראה
האמנית Eva Jospin הופכת קרטון לארמונות עתיקים
  כבר יותר מ־15 שנה ז’וספן בונה סביבות טוטאליות שמזמינות את הצופה להיכנס פנימה
שעועית מקסיקנית קופצת: גימיק או תופעת טבע?
השראה
שעועית מקסיקנית קופצת: גימיק או תופעת טבע?
  על הגבול בין ארה"ב למקסיקו, רוכלים מוכרים מזכרות לתיירים, כמו כובע סומבררו או
האי הורמוז: בין נקודת חנק עולמית לניסוי חברתי־אדריכלי
השראה
האי הורמוז: בין נקודת חנק עולמית לניסוי חברתי־אדריכלי
  לצד הנופים הסוריאליסטיים והצבעוניים, תושבי האי מתמודדים עם מצוקה כלכלית עמוקה, בין היתר

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.