ילדה הולנדית בת ארבע, Izis Strom, הלכה עם אמה לסופר וגילתה כי נמכרים שם פרחים במבצע והם יזרקו לאשפה במידה ולא ימכרו. הפעוטה נחרדה מהמחשבה שפרחים יפים ומשמחי לב כאלה יושלכו סתם כך ולכן היא ואמה מצאו לפרחים יעד מחמם לב: חלוקת הפרחים לקשישים בודדים.

איזיס פנתה למנהלת החנות ושיתפה אותה בתוכניתה והנהלת החנות שמחה מאוד לשתף איתה פעולה.
"זה ממש בזבוז כזה", מתלוננת איזיס הקטנה "לכן אנחנו אוספות את כל הפרחים אלינו הביתה, ממינות את היפים ביותר ויוצרות זרי פרחים חדשים". איזיס נעזרת באמה וחברותיה וביחד הן מעמיסות את הזרים לאופני המשא הקטנים של איזיס ויוצאות לחלוקת הפרחים לקשישים בודדים. "קשישים רבים בוהים לעתים קרובות מבעד לחלון, בתקווה למגע כלשהו עם מישהו שעובר במקום", אומרת אמה של איזיס, לורי, אשר אוספת את המידע על אוכלוסיית היעד. כך שניתן לתאר את ההפתעה המרגשת של הקשישים, אשר פותחים את הדלת ורואים את איזיס הקטנה עומדת בפתח הדלת עם זר פרחים שנועד לשמח אותם.
לאחרונה הציע סופרמרקט נוסף ברשת להצטרף ליוזמה ולתרום פרחים. הן אוספות עתה פרחים פעמיים עד שלוש בשבוע בממוצע ומחלקות כ-10 עד 15 זרי פרחים בשבוע.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
מעצב פיתח חולצה המסוגלת להסוות ממצלמות מעקב מבוססות AI
השראה
מעצב פיתח חולצה המסוגלת להסוות ממצלמות מעקב מבוססות AI
  חולצה בעלת דוגמאות צבעוניות יוצאות דופן מבקשת להציב אתגר בפני טכנולוגיות המעקב המתקדמות:
שישה עשורים של צילומי Irving Penn ברטרוספקטיבה בפאריז
השראה
שישה עשורים של צילומי Irving Penn ברטרוספקטיבה בפאריז
  התערוכה, המוצגת עד 17 בינואר 2027, נעה בין צילומי אופנה, דיוקנאות וצילומי יופי
האדריכל שהכניס בית עליז בצבע ורוד מרשמלו לרחובות לונדון
השראה
האדריכל שהכניס בית עליז בצבע ורוד מרשמלו לרחובות לונדון
  קירות בגוון ורוד מרשמלו, קשתות רכות, פרטים בצבע טורקיז וצורות המזכירות עננים –

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.