ילדה הולנדית בת ארבע, Izis Strom, הלכה עם אמה לסופר וגילתה כי נמכרים שם פרחים במבצע והם יזרקו לאשפה במידה ולא ימכרו. הפעוטה נחרדה מהמחשבה שפרחים יפים ומשמחי לב כאלה יושלכו סתם כך ולכן היא ואמה מצאו לפרחים יעד מחמם לב: חלוקת הפרחים לקשישים בודדים.

איזיס פנתה למנהלת החנות ושיתפה אותה בתוכניתה והנהלת החנות שמחה מאוד לשתף איתה פעולה.
"זה ממש בזבוז כזה", מתלוננת איזיס הקטנה "לכן אנחנו אוספות את כל הפרחים אלינו הביתה, ממינות את היפים ביותר ויוצרות זרי פרחים חדשים". איזיס נעזרת באמה וחברותיה וביחד הן מעמיסות את הזרים לאופני המשא הקטנים של איזיס ויוצאות לחלוקת הפרחים לקשישים בודדים. "קשישים רבים בוהים לעתים קרובות מבעד לחלון, בתקווה למגע כלשהו עם מישהו שעובר במקום", אומרת אמה של איזיס, לורי, אשר אוספת את המידע על אוכלוסיית היעד. כך שניתן לתאר את ההפתעה המרגשת של הקשישים, אשר פותחים את הדלת ורואים את איזיס הקטנה עומדת בפתח הדלת עם זר פרחים שנועד לשמח אותם.
לאחרונה הציע סופרמרקט נוסף ברשת להצטרף ליוזמה ולתרום פרחים. הן אוספות עתה פרחים פעמיים עד שלוש בשבוע בממוצע ומחלקות כ-10 עד 15 זרי פרחים בשבוע.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
חסר בית בן 9 עשה את שיעורי הבית לאור סניף מקדונלדס
השראה
חסר בית בן 9 עשה את שיעורי הבית לאור סניף מקדונלדס
רשת החדשות גילתה שאביו של הילד נהרג כאשר ביתם עלה באש בשריפה. הוא לומד
חדר המדרגות המצוייר של יורשת המשפחה העשירה בארה"ב
השראה
חדר המדרגות המצוייר של יורשת המשפחה העשירה בארה"ב
  "היא הראתה לי חלקת יער שבחרה, סיפרה לי קצת ממה שהיא רוצה ולקחה
המיליארדר שתרם את כל כספו לצדקה בעודו בחיים
השראה
המיליארדר שתרם את כל כספו לצדקה בעודו בחיים
  צ'ארלס פ. פיני Charles Francis Feeney או בכינוי הנפוץ Chuck Feeney נולד בניו

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.