מעצבת הפשטידות והטארטים Karin Pfeiff-Boschek מעניקה להם בעיקר אלגנטיות, עם מוטיבים פרחוניים עדינים, סידור גאומטרי מדויק של פרי פרוס, או מארג משובץ וקלוע.

 

היא גדלה במשפחה של אופים, באזור הכפרי בגרמניה, אבל עסקה תחילה בעיצוב טקסטיל ולבסוף החליטה לשלב את כשרון העיצוב שלה, עם אהבת האפייה שרכשה מהבית.
לאחרונה שיצא גם ספר עם עיצוביה – Elegant Pie, שהוא גם שמו של בבלוג שלה.

קראו גם:
האדריכלות של הפשטידה

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
רחובות מדריד שקקו אתמול מאות כבשים ועזים
השראה
רחובות מדריד שקקו אתמול מאות כבשים ועזים
מדי שנה, מאז שנת 1994, הפסטיבל משחזר את הנוהג הפסטורלי של העברת צאן לשטחי
780 בגטים בונים ביתן בתערוכה בצרפת
השראה
780 בגטים בונים ביתן בתערוכה בצרפת
על פי מחקר משנת 2018 של ADEME (הסוכנות הצרפתית לניהול הסביבה ואנרגיה), 11% מהלחם
המועדון הפרטי הכי יוקרתי בלונדון: לגברים לבנים בלבד
השראה
המועדון הפרטי הכי יוקרתי בלונדון: לגברים לבנים בלבד
  כדי להתרווח בישיבה על כסא מרופד היטב, עם העיתון שלך וכוס פרחונית מחרסינה

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.