היזם אנג'לוס מיכלופולוס Angelos Michalopoulos הפך את האי איוס Ios לאתר הנופש Palatial Calilo Resort, עם שישה מלונות ומסעדות, עם חזיתות אבן לבנות וכיפות גגות כיפות בכחול קובלט.

מיכלופולוס, יליד אתונה שבבעלותו שליש מהאי איוס, אשר בעבר היה חלקת אדמה ששמורה להיפים וסטודנטים, אומר "אנחנו בונים משהו מקורי לגמרי, לאנשים שמעריכים יופי וטבע אבל גם רוצים ליהנות מהחיים. זה היה המוטו שלנו היוונים במשך כ-4,000 שנה".
מיכאלופולוס תכנן כל אלמנט בנכס "בלי מעצב פנים, בלי אדריכל, אני עושה הכל" והכל בהתאם לפילוסופיה ולתיאוריות שלו, המפורטות ב-21 ספרים שהוציא בהוצאה עצמית. פסלים מעשי ידיו וציורי הפופ-ארט שלו (כמו שלט בכביש במהיר המכריז על "אושר, היציאה הבאה") פזורים ברחבי נכסיו. הסטודיו שלו, הוא אומר, נמצא "בכל מקום".
כך חי סוחר, אוטודידקט, שבילה שני עשורים בוול סטריט לפני שהחליט ליצור פיסות גן עדן. "יכולנו לעשות משהו במיקונוס, אבל זה היה משעמם מאוד, הייתי מפהק כל היום. עבורי, מה שמעניין הוא האתגר והניצחון על הבלתי אפשרי ובמיקונוס אתה לא יכול להיכשל".

לאתר

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית מקומות
+כתבות מומלצות
מתחם אירוח המשתלב בנופים המרהיבים של הודו
עיצוב, אופנה ומיתוג
מתחם אירוח המשתלב בנופים המרהיבים של הודו
  במקום להציב מבנה אחד על ראש הגבעה, הפרויקט מתפתח בשלושה מפלסים המדורגים לאורך
כך נראה הספא האמיתי של שטיחים פרסיים
עיצוב, אופנה ומיתוג
כך נראה הספא האמיתי של שטיחים פרסיים
בהמשך גוזרים ביד את הסיבים, מסדרים את הפרנזים, ולעיתים אפילו צובעים אותם בתה כדי
תרבות לכל פועל ופועלת על חולות תל-אביב: מן הצריף על שפת הים למלון בוטיק
עיצוב, אופנה ומיתוג
תרבות לכל פועל ופועלת על חולות תל-אביב: מן הצריף על שפת הים למלון בוטיק
בית הקפה "שלג הלבנון", משמש מרכז לבוהמה התל-אביבית, אנשי ספרות ואמנות, פועלי בנין, פרחי

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.