היזם אנג'לוס מיכלופולוס Angelos Michalopoulos הפך את האי איוס Ios לאתר הנופש Palatial Calilo Resort, עם שישה מלונות ומסעדות, עם חזיתות אבן לבנות וכיפות גגות כיפות בכחול קובלט.

מיכלופולוס, יליד אתונה שבבעלותו שליש מהאי איוס, אשר בעבר היה חלקת אדמה ששמורה להיפים וסטודנטים, אומר "אנחנו בונים משהו מקורי לגמרי, לאנשים שמעריכים יופי וטבע אבל גם רוצים ליהנות מהחיים. זה היה המוטו שלנו היוונים במשך כ-4,000 שנה".
מיכאלופולוס תכנן כל אלמנט בנכס "בלי מעצב פנים, בלי אדריכל, אני עושה הכל" והכל בהתאם לפילוסופיה ולתיאוריות שלו, המפורטות ב-21 ספרים שהוציא בהוצאה עצמית. פסלים מעשי ידיו וציורי הפופ-ארט שלו (כמו שלט בכביש במהיר המכריז על "אושר, היציאה הבאה") פזורים ברחבי נכסיו. הסטודיו שלו, הוא אומר, נמצא "בכל מקום".
כך חי סוחר, אוטודידקט, שבילה שני עשורים בוול סטריט לפני שהחליט ליצור פיסות גן עדן. "יכולנו לעשות משהו במיקונוס, אבל זה היה משעמם מאוד, הייתי מפהק כל היום. עבורי, מה שמעניין הוא האתגר והניצחון על הבלתי אפשרי ובמיקונוס אתה לא יכול להיכשל".

לאתר

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית מקומות
+כתבות מומלצות
מסעדה קמפקטית מעץ נדחקה במרווח צר בין בתי טוקיו
עיצוב, אופנה ומיתוג
מסעדה קמפקטית מעץ נדחקה במרווח צר בין בתי טוקיו
המבנה ממוקם בין בניינים קיימים ומשתלב בקו הרחוב באמצעות חזית עץ ארז אנכית, המעניקה
ביערות דרום קוריאה מסתתר בית קפה שנראה כמו מ"משחקי הכס"
עיצוב, אופנה ומיתוג
ביערות דרום קוריאה מסתתר בית קפה שנראה כמו מ"משחקי הכס"
  התוצאה היא מבנה פיסולי שמוטמע בתוך הנוף הטבעי של הונגצ'ון, דרום קוריאה, ולא
עבודת קודש: מנזר מהמאה ה־18 בסיציליה שהפך לבית ואטלייה
עיצוב, אופנה ומיתוג
עבודת קודש: מנזר מהמאה ה־18 בסיציליה שהפך לבית ואטלייה
  במרקם העירוני המוקפד של נוטו, המאופיין באבן גיר זהובה ובשפה בארוקית מובהקת, בחרו

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.