היזם אנג'לוס מיכלופולוס Angelos Michalopoulos הפך את האי איוס Ios לאתר הנופש Palatial Calilo Resort, עם שישה מלונות ומסעדות, עם חזיתות אבן לבנות וכיפות גגות כיפות בכחול קובלט.

מיכלופולוס, יליד אתונה שבבעלותו שליש מהאי איוס, אשר בעבר היה חלקת אדמה ששמורה להיפים וסטודנטים, אומר "אנחנו בונים משהו מקורי לגמרי, לאנשים שמעריכים יופי וטבע אבל גם רוצים ליהנות מהחיים. זה היה המוטו שלנו היוונים במשך כ-4,000 שנה".
מיכאלופולוס תכנן כל אלמנט בנכס "בלי מעצב פנים, בלי אדריכל, אני עושה הכל" והכל בהתאם לפילוסופיה ולתיאוריות שלו, המפורטות ב-21 ספרים שהוציא בהוצאה עצמית. פסלים מעשי ידיו וציורי הפופ-ארט שלו (כמו שלט בכביש במהיר המכריז על "אושר, היציאה הבאה") פזורים ברחבי נכסיו. הסטודיו שלו, הוא אומר, נמצא "בכל מקום".
כך חי סוחר, אוטודידקט, שבילה שני עשורים בוול סטריט לפני שהחליט ליצור פיסות גן עדן. "יכולנו לעשות משהו במיקונוס, אבל זה היה משעמם מאוד, הייתי מפהק כל היום. עבורי, מה שמעניין הוא האתגר והניצחון על הבלתי אפשרי ובמיקונוס אתה לא יכול להיכשל".

לאתר

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית יעדים
+כתבות מומלצות
בית עם זיכרון: The Doctor’s House מחבר בין שלושה דורות לחיים חדשים
עיצוב, אופנה ומיתוג
בית עם זיכרון: The Doctor’s House מחבר בין שלושה דורות לחיים חדשים
  הבית, שנבנה בשנת 1941, היה במשך עשרות שנים חלק בלתי נפרד מההיסטוריה של
מסורת בקווים מודרניים: בית למשפחה חרדית בבני ברק
עיצוב, אופנה ומיתוג
מסורת בקווים מודרניים: בית למשפחה חרדית בבני ברק
  אחד האתגרים המרכזיים היה ליצור בית שנותן מענה מדויק לאורח החיים של המשפחה,
הבית בו הגג הוא חלק פעיל מחיי הבית
עיצוב, אופנה ומיתוג
הבית בו הגג הוא חלק פעיל מחיי הבית
  הבית שתוכנן על ידי K-Thengono Design Studio במגרש פינתי ב־Tangerang, Indonesia, הגגות הופכים

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.