היזם אנג'לוס מיכלופולוס Angelos Michalopoulos הפך את האי איוס Ios לאתר הנופש Palatial Calilo Resort, עם שישה מלונות ומסעדות, עם חזיתות אבן לבנות וכיפות גגות כיפות בכחול קובלט.

מיכלופולוס, יליד אתונה שבבעלותו שליש מהאי איוס, אשר בעבר היה חלקת אדמה ששמורה להיפים וסטודנטים, אומר "אנחנו בונים משהו מקורי לגמרי, לאנשים שמעריכים יופי וטבע אבל גם רוצים ליהנות מהחיים. זה היה המוטו שלנו היוונים במשך כ-4,000 שנה".
מיכאלופולוס תכנן כל אלמנט בנכס "בלי מעצב פנים, בלי אדריכל, אני עושה הכל" והכל בהתאם לפילוסופיה ולתיאוריות שלו, המפורטות ב-21 ספרים שהוציא בהוצאה עצמית. פסלים מעשי ידיו וציורי הפופ-ארט שלו (כמו שלט בכביש במהיר המכריז על "אושר, היציאה הבאה") פזורים ברחבי נכסיו. הסטודיו שלו, הוא אומר, נמצא "בכל מקום".
כך חי סוחר, אוטודידקט, שבילה שני עשורים בוול סטריט לפני שהחליט ליצור פיסות גן עדן. "יכולנו לעשות משהו במיקונוס, אבל זה היה משעמם מאוד, הייתי מפהק כל היום. עבורי, מה שמעניין הוא האתגר והניצחון על הבלתי אפשרי ובמיקונוס אתה לא יכול להיכשל".

לאתר

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית יעדים
+כתבות מומלצות
שני בתים בורוד וסגול נטמעים בנוף של מיורקה
עיצוב, אופנה ומיתוג
שני בתים בורוד וסגול נטמעים בנוף של מיורקה
  פרויקט Olive Houses, שתוכנן על ידי האדריכלים Mar Vicens Fuster ו־Ask Anker Aistrup,
ועכשיו הספר: גיורא אקרשטיין, האיש שעיצב את המרחב הציבורי הישראלי
עיצוב, אופנה ומיתוג
ועכשיו הספר: גיורא אקרשטיין, האיש שעיצב את המרחב הציבורי הישראלי
  הטקס המוערך, להענקת "פרס התעשייה ופרס מפעל חיים", באמצעותו מוקירה מדי שנתיים התאחדות
אדריכלות בהשראת עלי כותרת
עיצוב, אופנה ומיתוג
אדריכלות בהשראת עלי כותרת
  בלב הנוף ההררי של Luzhou, משתלב Feixue Pavilion באופן כמעט אורגני בטופוגרפיה הקיימת.

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.