גן יפני בן 400 שנה, מתפרס על 10 דונם וקרוי על שמו של מלון היוקרה ההיסטורי New Otani, אשר ניצב ומשקיף עליו, כאשר מסעדת המלון המסתובבת על גגו, מעניקה מבט של 360 מעלות. הפארק מרהיב בכל עת של השנה, עם מפל מרשים במרכזו וגשר קשת אדום חוצה בריכה עם למעלה מ-300 דגי קוי.

 

המלון נפתח בשנת 1964, יש בו 1,479 חדרים ו-39 מסעדות. הוא אירח מספר רב של ראשי מדינות, כמו ביל קלינטון, טוני בלייר, ולדימיר פוטין, ראש ממשלת סין וון ג'יאבאו, נשיא סין הו ג'ינטאו וראש ממשלת בריטניה תרזה מיי. המקום אירח את פסגת ה-G7 שלוש פעמים, את מנהיגי העולם שהשתתפו בהלווייתו של הקיסר הירוהיטו ב-1989, את הכתרתו של הקיסר אקיהיטו ב-1990 וההסמכה של הקיסר נארוהיטו ב-2019.
היוזמה להקמתו הייתה של ממשלת יפן, שביקשה לארח מבקרים זרים באולימפיאדת הקיץ של 1964. Yonetaro Otani, מתאבק סומו לשעבר שהקים וניהל חברת פלדה קטנה, הסכים לבנות את המלון באתר שבבעלותו. הגן המרשים, הפך לחלק מהמלון, למרות שהוא מאפשר ביקור לכולם ולא רק לאורחי המלון.
ה-New Otani היה הבניין הגבוה ביותר בטוקיו עד 1968, אז קם בניין Kasumigaseki. אבל האטרקציה האמיתית שלו, הייתה המסעדה המסתובבת הייחודית אשר בצמרתו. כאן צילמו סצנות לסרט ג'יימס בונד "You Only Live Twice" משנת 1967. משנת 1974, המתחם הורחב עם מגדלים נוספים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
בבית הזה גרים יחד – ובאושר – אנשים, ציפורים, חרקים ועצים
יעדים
בבית הזה גרים יחד – ובאושר – אנשים, ציפורים, חרקים ועצים
  פרויקט House Hourré של Collectif Encore מציע גישה אחרת לגמרי לאדריכלות: לא לשלוט
בית הבועה המיתולוגי בהרים שופץ לבית הארחה
יעדים
בית הבועה המיתולוגי בהרים שופץ לבית הארחה
  המבנה, שזכה לכינוי “הלווייתן”, מתאפיין בצורות אורגניות, זורמות וחסרות זוויות ישרות. הוא תוכנן
ספינת אדמה בה גרה נסיכה צרפתיה
יעדים
ספינת אדמה בה גרה נסיכה צרפתיה
  Ahkon Povi “פרח המדבר” בשפת הטווה של הפואבלו בניו-מקסיקו, נבנה בסוף שנות ה־70

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.