גן יפני בן 400 שנה, מתפרס על 10 דונם וקרוי על שמו של מלון היוקרה ההיסטורי New Otani, אשר ניצב ומשקיף עליו, כאשר מסעדת המלון המסתובבת על גגו, מעניקה מבט של 360 מעלות. הפארק מרהיב בכל עת של השנה, עם מפל מרשים במרכזו וגשר קשת אדום חוצה בריכה עם למעלה מ-300 דגי קוי.

 

המלון נפתח בשנת 1964, יש בו 1,479 חדרים ו-39 מסעדות. הוא אירח מספר רב של ראשי מדינות, כמו ביל קלינטון, טוני בלייר, ולדימיר פוטין, ראש ממשלת סין וון ג'יאבאו, נשיא סין הו ג'ינטאו וראש ממשלת בריטניה תרזה מיי. המקום אירח את פסגת ה-G7 שלוש פעמים, את מנהיגי העולם שהשתתפו בהלווייתו של הקיסר הירוהיטו ב-1989, את הכתרתו של הקיסר אקיהיטו ב-1990 וההסמכה של הקיסר נארוהיטו ב-2019.
היוזמה להקמתו הייתה של ממשלת יפן, שביקשה לארח מבקרים זרים באולימפיאדת הקיץ של 1964. Yonetaro Otani, מתאבק סומו לשעבר שהקים וניהל חברת פלדה קטנה, הסכים לבנות את המלון באתר שבבעלותו. הגן המרשים, הפך לחלק מהמלון, למרות שהוא מאפשר ביקור לכולם ולא רק לאורחי המלון.
ה-New Otani היה הבניין הגבוה ביותר בטוקיו עד 1968, אז קם בניין Kasumigaseki. אבל האטרקציה האמיתית שלו, הייתה המסעדה המסתובבת הייחודית אשר בצמרתו. כאן צילמו סצנות לסרט ג'יימס בונד "You Only Live Twice" משנת 1967. משנת 1974, המתחם הורחב עם מגדלים נוספים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
האמן האגדי חלוץ הפופ היפני קיייצ'י טנאאמי, נפטר בגיל 88
מקומות
האמן האגדי חלוץ הפופ היפני קיייצ'י טנאאמי, נפטר בגיל 88
  טנאאמי, שנולד בטוקיו ב־21 ביולי 1936, נשא עמו מאז הילדות את מראות התקיפה
האדריכלית החיפאית שמלמדת את נאס"א לתכנן בתים בחלל
מקומות
האדריכלית החיפאית שמלמדת את נאס"א לתכנן בתים בחלל
  שטף האירועים והחדשות בעולם מצביע בבירור על כך שכדור הארץ שלנו השתגע. יזמים
צמחיה במשרד ללא תחזוקה? מהפכת הביופיליה של Tomgrow
מקומות
צמחיה במשרד ללא תחזוקה? מהפכת הביופיליה של Tomgrow
אבל בעוד כולם מבקשים צמחייה טבעית ומרגיעה במשרד, בלובי או בבית, עבור רבים מהמתכננים

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.