הייתה תקופה בה בתי מלון מפוארים, נבנו בצמוד לתחנות רכבת, לטובת אנשי עסקים שהרבו בנסיעות וזמנם היה יקר. אחד מהם, הוא אחד מהאתרים הפופולאריים ביותר באינסטגרם ובמיוחד לאחר ששימש את הספייז גירלס, באחד מהקליפים המוסיקליים שלהן.

 

 

 

מלון St. Pancras Renaissance Hotel בלונדון, אנגליה, נפתח ב-2011 על חורבות Midland Grand Hotel שעוצב על ידי George Gilbert Scott, ביוזמת חברת הרכבות מידלנד (MRC). המלון נפתח ב-1873 ונסגר ב-1935. הוא מהווה את החזית של תחנת הרכבת St Pancras, אחת מתחנות הרכבת המרכזית בלונדון והתחנה הסופית של רכבות בינלאומיות היוצאות לפריז, בריסל, אמסטרדם ויעדים נוספים ביבשת אירופה. המלון מנוהל על ידי מאריוט אינטרנשיונל.

 

 

 

גרם המדרגות של המלון, הוא אחד מהאתרים הפופולאריים ביותר באינסטגרם ובמיוחד לאחר ששימש את הספייז גירלס, באחד מהקליפים המוסיקליים שלהן.

צלם: lerichti vdurango

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית יעדים
+כתבות מומלצות
לוינסקי־וינגייט ומכון וינגייט משיקים ספרייה מקצועית מחודשת בקמפוס וינגייט
עיצוב פנים
לוינסקי־וינגייט ומכון וינגייט משיקים ספרייה מקצועית מחודשת בקמפוס וינגייט
  הספרייה המחודשת עוצבה על ידי משרד ספייסיס בע״מ וקסל מתכננים – כמרחב פתוח
מעצבת הפנים שעזבה את הדיפלומטיה לטובת עיצוב היוקרה
עיצוב פנים
מעצבת הפנים שעזבה את הדיפלומטיה לטובת עיצוב היוקרה
  יותר מ־20 שנה אחרי אותו צעד דרמטי, קזיוף נחשבת לאחת הדמויות הבולטות בתחום
בית במרכז הארץ שמבקש שקט
עיצוב פנים
בית במרכז הארץ שמבקש שקט
  כבר מהכניסה מורגשת הבחירה בשקט. לא שקט ריק, אלא כזה שמגיע מתוך דיוק

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.