הייתה תקופה בה בתי מלון מפוארים, נבנו בצמוד לתחנות רכבת, לטובת אנשי עסקים שהרבו בנסיעות וזמנם היה יקר. אחד מהם, הוא אחד מהאתרים הפופולאריים ביותר באינסטגרם ובמיוחד לאחר ששימש את הספייז גירלס, באחד מהקליפים המוסיקליים שלהן.

 

 

 

מלון St. Pancras Renaissance Hotel בלונדון, אנגליה, נפתח ב-2011 על חורבות Midland Grand Hotel שעוצב על ידי George Gilbert Scott, ביוזמת חברת הרכבות מידלנד (MRC). המלון נפתח ב-1873 ונסגר ב-1935. הוא מהווה את החזית של תחנת הרכבת St Pancras, אחת מתחנות הרכבת המרכזית בלונדון והתחנה הסופית של רכבות בינלאומיות היוצאות לפריז, בריסל, אמסטרדם ויעדים נוספים ביבשת אירופה. המלון מנוהל על ידי מאריוט אינטרנשיונל.

 

 

 

גרם המדרגות של המלון, הוא אחד מהאתרים הפופולאריים ביותר באינסטגרם ובמיוחד לאחר ששימש את הספייז גירלס, באחד מהקליפים המוסיקליים שלהן.

צלם: lerichti vdurango

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית יעדים
+כתבות מומלצות
אמנות במרכז: כך עיצב האדריכל לופט בסוהו סביב אוסף האמנות של בעליו
עיצוב פנים
אמנות במרכז: כך עיצב האדריכל לופט בסוהו סביב אוסף האמנות של בעליו
             
כפר הרפאים בכרתים שהפך לאחד ממקומות האירוח היפים באי
עיצוב פנים
כפר הרפאים בכרתים שהפך לאחד ממקומות האירוח היפים באי
  הכפר הוקם במקור עבור חקלאים מהכפר הסמוך פפקי, שירדו לעמק בעונות הקציר והמרעה
הזוג שהגשים חלום, להקים חוות נופש בחיק הטבע הפיראי
עיצוב פנים
הזוג שהגשים חלום, להקים חוות נופש בחיק הטבע הפיראי
  במקור, היה זה פונדק נטוש בן שלושה מבנים חרבים, שנקראו "בית העץ של

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.