הייתה תקופה בה בתי מלון מפוארים, נבנו בצמוד לתחנות רכבת, לטובת אנשי עסקים שהרבו בנסיעות וזמנם היה יקר. אחד מהם, הוא אחד מהאתרים הפופולאריים ביותר באינסטגרם ובמיוחד לאחר ששימש את הספייז גירלס, באחד מהקליפים המוסיקליים שלהן.

 

 

 

מלון St. Pancras Renaissance Hotel בלונדון, אנגליה, נפתח ב-2011 על חורבות Midland Grand Hotel שעוצב על ידי George Gilbert Scott, ביוזמת חברת הרכבות מידלנד (MRC). המלון נפתח ב-1873 ונסגר ב-1935. הוא מהווה את החזית של תחנת הרכבת St Pancras, אחת מתחנות הרכבת המרכזית בלונדון והתחנה הסופית של רכבות בינלאומיות היוצאות לפריז, בריסל, אמסטרדם ויעדים נוספים ביבשת אירופה. המלון מנוהל על ידי מאריוט אינטרנשיונל.

 

 

 

גרם המדרגות של המלון, הוא אחד מהאתרים הפופולאריים ביותר באינסטגרם ובמיוחד לאחר ששימש את הספייז גירלס, באחד מהקליפים המוסיקליים שלהן.

צלם: lerichti vdurango

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית מקומות
+כתבות מומלצות
בית בהודו מגדיר מחדש יוקרה בעידן האקלים
עיצוב פנים
בית בהודו מגדיר מחדש יוקרה בעידן האקלים
  הפרויקט ממוקם על מגרש פינתי החשוף לשלושה רחובות ולפארק ציבורי ממערב, ומציב אתגר
פארק נופש אפריקאי מסורתי-עכשוי חדש, באיחוד האמירויות
עיצוב פנים
פארק נופש אפריקאי מסורתי-עכשוי חדש, באיחוד האמירויות
הפרויקט בנוי כסדרה של ביתנים נמוכים עם גגות קש (thatch), הפזורים בין צמחייה ושטחים
באי היווני Paros האדריכלות היא חלק מהנוף
עיצוב פנים
באי היווני Paros האדריכלות היא חלק מהנוף
  הקונספט האדריכלי נשען על אינטגרציה מלאה עם הטופוגרפיה: המבנה משתלב בקווי המתאר של

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.