הייתה תקופה בה בתי מלון מפוארים, נבנו בצמוד לתחנות רכבת, לטובת אנשי עסקים שהרבו בנסיעות וזמנם היה יקר. אחד מהם, הוא אחד מהאתרים הפופולאריים ביותר באינסטגרם ובמיוחד לאחר ששימש את הספייז גירלס, באחד מהקליפים המוסיקליים שלהן.

 

 

 

מלון St. Pancras Renaissance Hotel בלונדון, אנגליה, נפתח ב-2011 על חורבות Midland Grand Hotel שעוצב על ידי George Gilbert Scott, ביוזמת חברת הרכבות מידלנד (MRC). המלון נפתח ב-1873 ונסגר ב-1935. הוא מהווה את החזית של תחנת הרכבת St Pancras, אחת מתחנות הרכבת המרכזית בלונדון והתחנה הסופית של רכבות בינלאומיות היוצאות לפריז, בריסל, אמסטרדם ויעדים נוספים ביבשת אירופה. המלון מנוהל על ידי מאריוט אינטרנשיונל.

 

 

 

גרם המדרגות של המלון, הוא אחד מהאתרים הפופולאריים ביותר באינסטגרם ובמיוחד לאחר ששימש את הספייז גירלס, באחד מהקליפים המוסיקליים שלהן.

צלם: lerichti vdurango

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית יעדים
+כתבות מומלצות
בית חווה מסורתי בספרד, בפרשנות עכשווית
עיצוב פנים
בית חווה מסורתי בספרד, בפרשנות עכשווית
  באזור הכפרי של Baix Empordà שבמחוז ג'ירונה, ספרד, ניצב Casa 2302 – בית
וילה בהשראת הקסבות של מרוקו והרי האטלס
עיצוב פנים
וילה בהשראת הקסבות של מרוקו והרי האטלס
  הווילה, שהושלמה בשנת 2025, תוכננה כמערכת של נפחים ליניאריים המתפרסים לאורך המגרש, במקום
אדריכלות שנולדה מתוך ההר ומשתלבת בטופוגרפיה של האי היווני
עיצוב פנים
אדריכלות שנולדה מתוך ההר ומשתלבת בטופוגרפיה של האי היווני
  הפרויקט, Perma Serifos, כולל חמש יחידות אירוח עצמאיות הפרושות על מדרונות סלעיים הפונים

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.