הייתה תקופה בה בתי מלון מפוארים, נבנו בצמוד לתחנות רכבת, לטובת אנשי עסקים שהרבו בנסיעות וזמנם היה יקר. אחד מהם, הוא אחד מהאתרים הפופולאריים ביותר באינסטגרם ובמיוחד לאחר ששימש את הספייז גירלס, באחד מהקליפים המוסיקליים שלהן.

 

 

 

מלון St. Pancras Renaissance Hotel בלונדון, אנגליה, נפתח ב-2011 על חורבות Midland Grand Hotel שעוצב על ידי George Gilbert Scott, ביוזמת חברת הרכבות מידלנד (MRC). המלון נפתח ב-1873 ונסגר ב-1935. הוא מהווה את החזית של תחנת הרכבת St Pancras, אחת מתחנות הרכבת המרכזית בלונדון והתחנה הסופית של רכבות בינלאומיות היוצאות לפריז, בריסל, אמסטרדם ויעדים נוספים ביבשת אירופה. המלון מנוהל על ידי מאריוט אינטרנשיונל.

 

 

 

גרם המדרגות של המלון, הוא אחד מהאתרים הפופולאריים ביותר באינסטגרם ובמיוחד לאחר ששימש את הספייז גירלס, באחד מהקליפים המוסיקליים שלהן.

צלם: lerichti vdurango

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית יעדים
+כתבות מומלצות
Casa Balla: הדירה הצבעונית של אמן הפוטוריזם Giacomo Balla ברומא
עיצוב פנים
Casa Balla: הדירה הצבעונית של אמן הפוטוריזם Giacomo Balla ברומא
  ברחוב Via Oslavia 39B, מאחורי דלת שעליה מופיע השם "FuturBalla" מסתתרת הדירה Casa
האמן שהפך את הבית שלו באומבריה ליצירת אמנות
עיצוב פנים
האמן שהפך את הבית שלו באומבריה ליצירת אמנות
    במבט ראשון, הבית בכתובת 25 Via delle Mure Antiche ב־Todi נראה כמו
הכפר שבו לכל אחד יש מנגינה במקום שם
עיצוב פנים
הכפר שבו לכל אחד יש מנגינה במקום שם
  לכל תינוק שנולד בכפר נותנת אמו "שם" מוזיקלי משלו – רצף צלילים קצר,

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.