"אי הארנבים rabbit island" המפורסם ביפן, על האי Ōkunoshima, הוא ביתם של 900 ארנבות בר חמודות, המושכות מבקרים מכל רחבי העולם לאי מדי שנה. לאי, הקרוב להירושימה, התיירים נוהרים לא בגלל החופים הנהדרים שלו או המעיינות החמים שבו, אלא ארנבות הבר שממלאות את האי.

אלא שמסתבר שהתיירים מהווים כעת סיכון ממשי על חייהם של הארנבים – הם מביאים איתם יותר מדי מזון כדי להאכיל אותם ולעתים קרובות משאירים את השאריות מאחוריהם. השאריות מושכות טורפים מהחופים הסמוכים, כמו חולדות, עורבים וחזירי בר. בנוסף, המבקרים מתעלמים מהנחיות ההאכלה של האתר והארנבים נפגעים מתזונה שגויה. תיירים מציעים להם חסה וגזר, במקום המזון, עשב וירקות שהם צריכים לאכול.
האויב הגדול ביותר של הארנבים הם "עורבי הג'ונגל jungle crows", שהם אגרסיביים מאוד ואין להם בעיה להרוג ארנב.
האי אוקונושימה שימש בעבר כמפעל לייצור גזים קטלניים לצבא היפני. ילדי בית הספר שיחררו בו מספר ארנבים, אשר כנראה שימשו לניסויים ואלה הרבו והפכו את האי לאטרקציה תיירותית לא מתוכננת.

 

לכל הכתבות בקטגוריית יעדים
+כתבות מומלצות
החווה בת 400 השנים שהפכה לאחת מווילות הנופש היפות באיטליה
יעדים
החווה בת 400 השנים שהפכה לאחת מווילות הנופש היפות באיטליה
  לפעמים פרויקט אדריכלי מתחיל לא מתוכנית עסקית, אלא מרגע של התאהבות. כך קרה
מצעד הגאווה הגדול בעולם WorldPride 2026 יתקיים באמסטרדם באוגוסט
יעדים
מצעד הגאווה הגדול בעולם WorldPride 2026 יתקיים באמסטרדם באוגוסט
  זוהי הפעם הראשונה שבה אמסטרדם מארחת את האירוע, דווקא בשנה שבה מציינת הולנד
כפר הרפאים בכרתים שהפך לאחד ממקומות האירוח היפים באי
יעדים
כפר הרפאים בכרתים שהפך לאחד ממקומות האירוח היפים באי
  הכפר הוקם במקור עבור חקלאים מהכפר הסמוך פפקי, שירדו לעמק בעונות הקציר והמרעה

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.