צעירה בשם Sumire Morino מהכפר אאומורי בצפון יפן, נוהגת מאז היותה ילדה, לעשות סקי וסנובורד, גולשת על מדרונות הרים מושלגים, לבושה בקימונו furisode מסורתי. מורינו לומדת בבית ספר לאמנות יפנית מסורתית ועבור עבודת הגמר שלה, היא יצרה מספר סטים של ציוד סנובורד וסקי, בעבודת יד מצופה בלכה מבריקה, הקרוייה Urushi. 

לפני שנתיים, היא חגגה את יום הגיעה לבגרות, יום חג ביפן שמציין את הגיעה של בני נוער לגיל 20 וסרטון שלה גולשת בסנובורד בחן במורד הר בנאגנו, כשהיא לובשת קימונו אדום, הפך ויראלי, כובש צופים ברחבי העולם והוא זכה למעל 5 מיליון צפיות.

 

 

ביום ההתבגרות, המסורת היא שנשים לובשות קימונו אלגנטי שנקרא furisode. סגנון זה של קימונו מוכר בזכות השרוולים הארוכים והמתנדנדים שלו. הוא נלבש על ידי נשים לא נשואות ושמור לאירועים רשמיים. מורינו לבשה במיוחד פוריסוד אדום שרכשה תמורת 20,000 ין (כ-690 שקל), מכבדת את התרבות שלה יחד עם פעילות שהיא אוהבת ותוך ביטוי לאינדיבידואליות שלה.

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית מקומות
+כתבות מומלצות
זה כנראה ציור הקיר המורכב ביותר שנעשה אי פעם
תרבות
זה כנראה ציור הקיר המורכב ביותר שנעשה אי פעם
  ציור קיר אנמורפי ענק של לבן, כתום וכחול מתגלה, כשהוא משתרע על פני
מסעדה מעוצבת בצורת הרים רוקדים, בסין
תרבות
מסעדה מעוצבת בצורת הרים רוקדים, בסין
  "כיצד ניתן לגרום להר לרקוד? נזכרתי בשני ציורים: 'הריקוד' של אנרי מאטיס, שנוצר
המוזיאון המצרי הגדול הושלם לבסוף בגיזה, לאחר 20 שנה
תרבות
המוזיאון המצרי הגדול הושלם לבסוף בגיזה, לאחר 20 שנה
  שטח הרצפה הכולל שלו הוא 81,000 מ"ר, ולדברי האדריכלים הנגהאן פנג, הוא "המוזיאון

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.