צעירה בשם Sumire Morino מהכפר אאומורי בצפון יפן, נוהגת מאז היותה ילדה, לעשות סקי וסנובורד, גולשת על מדרונות הרים מושלגים, לבושה בקימונו furisode מסורתי. מורינו לומדת בבית ספר לאמנות יפנית מסורתית ועבור עבודת הגמר שלה, היא יצרה מספר סטים של ציוד סנובורד וסקי, בעבודת יד מצופה בלכה מבריקה, הקרוייה Urushi. 

לפני שנתיים, היא חגגה את יום הגיעה לבגרות, יום חג ביפן שמציין את הגיעה של בני נוער לגיל 20 וסרטון שלה גולשת בסנובורד בחן במורד הר בנאגנו, כשהיא לובשת קימונו אדום, הפך ויראלי, כובש צופים ברחבי העולם והוא זכה למעל 5 מיליון צפיות.

 

 

ביום ההתבגרות, המסורת היא שנשים לובשות קימונו אלגנטי שנקרא furisode. סגנון זה של קימונו מוכר בזכות השרוולים הארוכים והמתנדנדים שלו. הוא נלבש על ידי נשים לא נשואות ושמור לאירועים רשמיים. מורינו לבשה במיוחד פוריסוד אדום שרכשה תמורת 20,000 ין (כ-690 שקל), מכבדת את התרבות שלה יחד עם פעילות שהיא אוהבת ותוך ביטוי לאינדיבידואליות שלה.

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית יעדים
+כתבות מומלצות
גואטפה Guatapé, קולומביה: חגיגה של צבע למרגלות סלע ענק
מגזין
גואטפה Guatapé, קולומביה: חגיגה של צבע למרגלות סלע ענק
  הבתים בגואטפה צבועים בשלל גוונים עזים ומה שהופך את המראה שלה לייחודי במיוחד
האישה שבדרך לקוטב הצפוני: סיפורה של Josephine Diebitsch Peary
מגזין
האישה שבדרך לקוטב הצפוני: סיפורה של Josephine Diebitsch Peary
  כשמדברים על רוברט פירי (Robert Edwin Peary), האיש שהוכר כמי שהגיע לקוטב הצפוני
נופש חללי ה-Gervasutti Refuge במרומי הרי האלפים
מגזין
נופש חללי ה-Gervasutti Refuge במרומי הרי האלפים
  אדריכלות המבנה נדרשה להתמודד עם מגבלות יוצאות דופן כמו רוחות עזות, שלג, קרח,

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.