צעירה בשם Sumire Morino מהכפר אאומורי בצפון יפן, נוהגת מאז היותה ילדה, לעשות סקי וסנובורד, גולשת על מדרונות הרים מושלגים, לבושה בקימונו furisode מסורתי. מורינו לומדת בבית ספר לאמנות יפנית מסורתית ועבור עבודת הגמר שלה, היא יצרה מספר סטים של ציוד סנובורד וסקי, בעבודת יד מצופה בלכה מבריקה, הקרוייה Urushi. 

לפני שנתיים, היא חגגה את יום הגיעה לבגרות, יום חג ביפן שמציין את הגיעה של בני נוער לגיל 20 וסרטון שלה גולשת בסנובורד בחן במורד הר בנאגנו, כשהיא לובשת קימונו אדום, הפך ויראלי, כובש צופים ברחבי העולם והוא זכה למעל 5 מיליון צפיות.

 

 

ביום ההתבגרות, המסורת היא שנשים לובשות קימונו אלגנטי שנקרא furisode. סגנון זה של קימונו מוכר בזכות השרוולים הארוכים והמתנדנדים שלו. הוא נלבש על ידי נשים לא נשואות ושמור לאירועים רשמיים. מורינו לבשה במיוחד פוריסוד אדום שרכשה תמורת 20,000 ין (כ-690 שקל), מכבדת את התרבות שלה יחד עם פעילות שהיא אוהבת ותוך ביטוי לאינדיבידואליות שלה.

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית יעדים
+כתבות מומלצות
האדריכלות של הבלתי נראה: Benedetta Tagliabue הופכת  מים ווירטואליים לחוויה שאפשר להרגיש
תרבות
האדריכלות של הבלתי נראה: Benedetta Tagliabue הופכת  מים ווירטואליים לחוויה שאפשר להרגיש
  מה שנראה במבט ראשון כפביליון זמני הוא למעשה יצירה רב־תחומית המבקשת להמחיש רעיון
הצלם שמכניס נשמה, תיאטרון ואמנות לעולם האופנה המלוטש
תרבות
הצלם שמכניס נשמה, תיאטרון ואמנות לעולם האופנה המלוטש
  בין אם הוא מכניס את Willem Dafoe אל תוך בית בובות, עוטף את
בתי הכפר שמספרים את סיפורה של ספרד
תרבות
בתי הכפר שמספרים את סיפורה של ספרד
cantabria                          

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.