בכפר שמדרום לעיר הבירה Bhubaneswar, על גדות נהר Bhargavi במחוז פורי בהודו, כ-300 אומנים גרים בכ-120 בתים מצוירים וצבועים, עוסקים בצורות אמנות מסורתיות שונות לאורך דורות, בעבודת-יד, כמו "Pattachitra" - מגילות מצוירות על בד, חריטה על עלי דקל, עבודות מכחול עדינות על משי, אבן וגילופי עץ, צעצועים ומסכות מעיסת עץ ונייר. כולן מתארות סיפורים מיתולוגיים על לורד ג'אגנאת' ואלוהויות, פולחן ואמנות הולכים כאן יד ביד, לצד סיפורים המתארים את חיי היומיום הכפריים.

 

 

 

 

החדר הקדמי של כל בית מגורים, משמש כסטודיו וחלל תצוגה. הגישה שלהם לתיירים אינה מסחרית, הם יזמינו אתכם לביתם וישמחו לספר בשפת האם שלהם, באודיה, שפת האם שלהם, על הסיפורים המסורתיים באמנות שהם יוצרים.
כפר האומנים מוקף במטעים של קוקוס, דקל, מנגו ו-jack fruit, יש בו שני רחובות עם בתים המעוטרים בציורי קיר של חיי היומיום או אלים, שבהם מתגוררים דורות רבים של אמנים השוקדים על יצירותיהם.
הכפר Raghurajpur ידוע גם בריקוד המסורתי שלו, Gotipua והריקוד הקלאסי הנקרא אודיסי. זה המקום שבו נולד ואומן רקדן גוטיפואה הנודע Kelucharan Mohapatra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית יעדים
+כתבות מומלצות
אחת הפנינות הקסומות של האי הספרדי Mallorca – העיירה Valldemossa
יעדים
אחת הפנינות הקסומות של האי הספרדי Mallorca – העיירה Valldemossa
  הדרך אל ואלדמוסה, במיוחד לאורך כביש MA-1110, היא חלק בלתי נפרד מהחוויה. נקודות
אתם יושבים? הנה בית קפה שנפל בין הכסאות
יעדים
אתם יושבים? הנה בית קפה שנפל בין הכסאות
  המתחם מבוסס על רעיון ייחודי: “סלון עירוני גדול”. במקום מבנים מסורתיים, המבקרים פוגשים
המלון הגדול בעולם עם 7,351 חדרים
יעדים
המלון הגדול בעולם עם 7,351 חדרים
  המלון נפתח לראשונה בשנת 2006 עם כ-6,100 חדרים, אך איבד זמנית את התואר

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.