במדינת מינאס ג'ראיס (דרום מזרח ברזיל), נמצאת עיירה מבודדת עם סיפור יוצא דופן. אזור זה של ברזיל מורכב מכפרים מבודדים, לצד עיירות קולוניאליות עשירות בהיסטוריה מרתקת וסיפורים מיוחדים, אחד מהם הוא הסיפור הלא שגרתי של העיירה Noiva Do Cordiro.

 

העיירה ממוקמת בעמק יפהפה, ונבנתה בה קהילה עם תפיסת עולם של עצמאות ושוויוניות, בדגש על הכוח הנשי. זה סיפור של אור שנולד מחושך בשנת 1891, כאשר אישה בשם סניורה דה לימה הורחקה מהקהילה שלה בגלל ניאוף, ומצאה מקום מקלט ב Noiva Do Cordiro.
עם השנים התפתחה במקום קהילה מיוחדת המונה כיום כ- 600 נפשות, כמעט כולה מהמין החכם, חרוצות ונאות מראה. הן מנהלות אורח חיים פשוט ומודע סביבתית, ומתפרנסות מחקלאות. לכוח העבודה הנשי אין שום בעיה לטפל בשטחים החקלאיים העשירים שמקיפים את העיירה.
רק קומץ מהנשים בעיירה נשואות והן רואות את בעליהן רק בסוף השבוע, כי הם עובדים 100 ק"מ משם, בעיר Belo Horizonte, בירת המחוז.
לצד עבודתן בחקלאות ובתחזוקת המקום, הן גם מקיימות פעילויות תרבותיות ואומנותיות כדי לחזק קשרים חברתיים ולהעמיק את הקשר לקהילה. הייחוד בעיירה בא לידי ביטוי גם באווירה הפתוחה שהיא מקדמת, ובסגנון החיים המזמין לחיות במעגל עוטף ומעצים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
נסיך שחור עם אמירה צבעונית: הצילום של Prince Gyasi
יעדים
נסיך שחור עם אמירה צבעונית: הצילום של Prince Gyasi
  העבודות של גיאסי מתאפיינות בצבעים רוויים במיוחד – אדומים, כחולים וצהובים חזקים –
שחור יפה וגאה: הצילום השחור העכשווי
יעדים
שחור יפה וגאה: הצילום השחור העכשווי
  בשנים האחרונות מתבלטת בזירת האמנות הבינלאומית נוכחות חזקה של צלמים שחורים, שמציעים לא
מחול אדריכלי על גדות הנהר: בית האופרה הגדול של שנגחאי מתקרב לסיום
יעדים
מחול אדריכלי על גדות הנהר: בית האופרה הגדול של שנגחאי מתקרב לסיום
  על גדות נהר Huangpu River, בלב מהלך עירוני שאפתני, הולך ונשלם אחד מפרויקטי

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.