צריך את כל חמשת החושים כדי ליהנות ממש מאיטליה וזה בדיוק מה שהאירוח בבורגו מאפשר. מנופים הרריים נצחיים ועד ניחוחות עדינים של לבנדר המתנפצים באוויר, לצד הטעם הבלתי מתפשר של המטבח הכפרי, יין משובח, הרומנטיקה והשלווה. "בורגו" הוא כפר איטלקי קטן, או מכלול של בתי חווה ישנים שנבנו סביב טירה, בדרך כלל מימי הביניים ומושרשים עמוק בהיסטוריה, בתרבות ובנוף המקומיים. כיום, ישנם 260 borgos או borghi (איטלקים) הפרוסים ברחבי המדינה, שחלקם הוסבו לבתי מלון שובי לב, בהם האורחים יכולים לחוות את החיים האיטלקיים האותנטיים.

 

תנופת שיקום כפרים איטלקיים נטושים והפיכתם למקומות נופש, החלה לפני כ-30 שנה, כאשר יועץ שיווק המלונות Giancarlo Dall'Ara הגה את הקונספט של albergo diffuso (מלון מפוזר) ואף רשם פטנט עליו.
מיזמים אלה, שנועדו לחגוג את אורח החיים הכאילו פשוט ובכל מקרה השלו, של איטליה הכפרית. בורגוס איטלקי יכול להיות טרולו טיפוסי בפוליה, טירה באזור הכפרי הקסום של סיינה, או חלום טוסקני בכפר מימי הביניים בן מאות שנים מוקף בגבעות מתגלגלות.

 

 

אחוזת הנופש Borgo Bastia Creti באומבריה
בנוף המרהיב אשר בעמק ירוק וטהור, שם נפגשות אומבריה וטוסקנה, ניצב מקום מפלט כפרי, שליו ומעודן, לאניני הטעם היוקרתי. לאחוזת הנופש Borgo Bastia Creti חמישה מבנים עם אזורי מגורים אלגנטיים ומצויידים היטב.
מסביב, מרחבי אינסוף ירוקים, חצר מכוסה קיסוס, מגרש טניס, בריכת שחייה עם נוף פנורמי של הנוף המרהיב, כמו גם הרבה גנים ארומטיים וטרסות פרטיות מרוהטות. לאתר

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

מלון Borgo Canonica בפוליה
המלון מחייה כפר עתיק משנות ה-1800, עם 42 בתי טרולי ששוחזרו בקפידה ליצירת חוויה כפרית. לאתר

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
בבית עם פרידה קאלו: Casa Azul הבית שבו הפכה לאגדה
יעדים
בבית עם פרידה קאלו: Casa Azul הבית שבו הפכה לאגדה
  האמנית והבית שלה הם יחידה בלתי נפרדת. במשך רוב חייה היה הבית הכחול
החווה בת 400 השנים שהפכה לאחת מווילות הנופש היפות באיטליה
יעדים
החווה בת 400 השנים שהפכה לאחת מווילות הנופש היפות באיטליה
  לפעמים פרויקט אדריכלי מתחיל לא מתוכנית עסקית, אלא מרגע של התאהבות. כך קרה
מצעד הגאווה הגדול בעולם WorldPride 2026 יתקיים באמסטרדם באוגוסט
יעדים
מצעד הגאווה הגדול בעולם WorldPride 2026 יתקיים באמסטרדם באוגוסט
  זוהי הפעם הראשונה שבה אמסטרדם מארחת את האירוע, דווקא בשנה שבה מציינת הולנד

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.