אלפי פסלי פנדה ענקיים, יקבלו את פני התושבים והתיירים בהונג קונג, בעקבות טרנד המשתולל בעיר, מאז שנולדו שני גורים תאומים בפארק השעשועים של העיר.

 

אלפי דובי פנדה יוצגו בעיר, במסגרת התערוכה הגדולה ביותר על דובי פנדה. הם יוצגו בנמל התעופה הבינלאומי של הונג קונג, בשדרת הכוכבים ברובע קניות פופולרי ובאושן פארק, ביתם של הגורים התאומים, הוריהם ושתי פנדות אחרות שניתנו במתנה מבייג'ינג השנה.
הונג קונג בחרה בפנדות כדי לתמרץ את כלכלתה, במסגרת תכנית "כלכלת הפנדה", שכן סין פועלת להחזרת מעמדה כאחד מיעדי התיירות המובילים באסיה. הפנדות נחשבות לקמע הלאומי הלא רשמי של סין. הונג קונג, המושבה הבריטית לשעבר, חזרה לשלטון סין ב-1997.
מארגן התערוכות הזמין גם כמה דמויות ידועות, ליצור עיצובי פנדה במהדורה מיוחדת. אלה יימכרו במכירה פומבית וההכנסות ייתרמו לאושן פארק כדי לתמוך באחזקת והטיפול בדובי הפנדה.
תוחלת החיים הממוצעת של פנדה בטבע היא 14 עד 20 שנים, בעוד שבשבי היא עד 30 שנה, על פי קרן הטבע העולמית לחיות בר.
את הפנדות הזמינה הונג קונג מהאמן הצרפתי Paulo Grangeon, המייצר כיום אלפי פנדות כאלה מעיסת נייר ומציף איתם מרחבי ערים ברחבי העולם.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
שולות הפנינים של יפן – מסורת בת 2000 שנה עומדת להיעלם
יעדים
שולות הפנינים של יפן – מסורת בת 2000 שנה עומדת להיעלם
  הים שקט. האישה עומדת על הסירה, מביטה במים, לוקחת נשימה עמוקה – ואז
הכנסייה שהתחילה לחייך
יעדים
הכנסייה שהתחילה לחייך
  בין הכרמים של Montabone שבפיימונטה ניצבת הקפלה הכפרית San Rocco, מבנה בארוקי קטן
Carole Feuerman: האזור המתעתע שבין גוף חי לאובייקט אמנותי
יעדים
Carole Feuerman: האזור המתעתע שבין גוף חי לאובייקט אמנותי
  ב־2026, לאחר יותר מחמישה עשורים של יצירה, זוכה Carole A. Feuerman להכרה נוספת

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.