מאות טירות מפוארות נבנו במסגרת פרויקט Burj Al Babas, בפרובינציה הצפונית של בולו בטורקיה, החל משנת 2014. אך היזמים של הפרויקט, קבוצת "Sarot", המונה קבוצת מיליארדרים מהמפרץ, לא הצליחו לגייס את הסכום הדרוש להשלמתו ובית המשפט הורה כעת על פשיטת רגל של הקבוצה, על חוב בסך 27 מיליון דולר.

 

 

הפרויקט תיכנן לכלול 732 וילות בסגנון טירה מהאגדות, בריכות שחייה, בתי מרחצאות טורקיים, מרכזי בריאות ויופי, מרכז קניות ואפילו מסגד, שבו אפשר יהיה להודות לאל על כל הטוב והשפע. אף על פי שלקוחות נבחרים מקטאר, מבחריין, מכווית, מאיחוד האמירויות הערביות ומסעודיה, רכשו כ-350 מתוך 587 הוילות שנבנו, זה מסתבר לא הספיק.
בית המשפט גם הורה לקבוצה להפסיק את הבנייה מיד, אבל הקבוצה לא מוותרת "הפרויקט מוערך ב-200 מיליון דולר", הם אומרים "אנחנו צריכים למכור רק 100 וילות בכדי לשלם את החוב שלנו. אני מאמין שאנחנו יכולים להתגבר על המשבר הזה, תוך ארבעה עד חמישה חודשים ולחנוך את הפרויקט בשנת 2019".

 

 


http://burjalbabas.com

לכל הכתבות בקטגוריית חדשות
+כתבות מומלצות
דייטים בעזה גם במלחמה: אלמנות השאהידים מחפשות חתן
חדשות
דייטים בעזה גם במלחמה: אלמנות השאהידים מחפשות חתן
האתר הוקם ב-2017 הוקם כמענה לשינוי דמוגרפי, הכולל עלייה במספר האלמנות והנשים הרווקות. בשונה
חניות לנשים בלבד בסין: פתרון בטיחותי או אפליה?
חדשות
חניות לנשים בלבד בסין: פתרון בטיחותי או אפליה?
החניות הייחודיות הוצגו במחוז Zhejiang, בערים ג׳יאנדה וטונגלו, ובהמשך הופיעו גם במרכזי קניות ברחבי
לולו האשימוטו: הדוגמנית שלא קיימת – וכובשת את עולם האופנה
חדשות
לולו האשימוטו: הדוגמנית שלא קיימת – וכובשת את עולם האופנה
  האושייה Lulu Hashimoto היא “דוגמנית” יפנית מטוקיו שצברה עשרות אלפי עוקבים מאז הופעתה

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.