חברה קנדית שהציעה בקבוקי אוויר מהרי הרוקי כבדיחה, גילתה שהמוצר שלה אזל מהמדפים, לאחר שסין מוכת זיהם האוויר, יבאה את בקבוקי האוויר הצח אליה בבהילות.

 

"המשלוח הראשון שלנו, של 500 בקבוקים של אוויר צח, נמכר בארבעה ימים", מסרו הקנדים. כעת, מכולה המכילה 4,000 בקבוקים עושה את דרכה לסין, רוב המשלוח כבר נקנה. האוויר הפריך שבבקבוקים, נלקח מהפארק הלאומי בהרי הרוקי והוא נמכר בסין במחיר שהוא פי 50 יקר יותר מאשר בקבוק של מים מינראליים בסין. רוב הלקוחות חיים בערים גדולות בחלקים הצפוניים והדרומיים של סין, בהן קיימות אזהרות זיהום חמורות. סוכנות הידיעות Xinhua של המדינה, פרסמה באינטרנט תמונה של מרכז העיר אשר נראה בקושי, במרק סמיך של ערפיח.
הנציג של החברה בסין, מוסר כי הלקוחות שלהם הם נשים סיניות בעיקר אמידות, שקונות אוויר לבני משפחותיהן או כמתנה. גם מבני ציבור ואפילו מועדוני לילה יוקרתיים, הצטיידו במוצר שלהם. "בסין אוויר צח הוא יוקרה, משהו יקר", אומר הנציג, מר וואנג.

 

 

 

 

 

CV-awNVUsAAl3wm

אוויר צח מקנדה נמכר בסין

לכל הכתבות בקטגוריית חדשות
+כתבות מומלצות
גלריה מתפתלת בתנועה מתמדת בתוך נוף
חדשות
גלריה מתפתלת בתנועה מתמדת בתוך נוף
  המבנה, המשתלב בחלקו בתוך הקרקע, מתוכנן כשביל מתפתל שבו החללים מתרחבים ומצטמצמים בהדרגה,
שכונה שלמה בתוך מגדל אחד: הפרויקט שמשלב יותר מ־400 דירות עם יער טבעי
חדשות
שכונה שלמה בתוך מגדל אחד: הפרויקט שמשלב יותר מ־400 דירות עם יער טבעי
  האם אפשר לבנות שכונה שלמה לגובה, בלי לוותר על הטבע? פרויקט LTR1, המתוכנן
הבית שבתוך בית אחר: התעלומה שמרתקת את קרואטיה כבר מאה שנה
חדשות
הבית שבתוך בית אחר: התעלומה שמרתקת את קרואטיה כבר מאה שנה
  מרחוק הוא נראה כמו עוד מבנה אבן ישן שנותר נטוש באמצע עיירת החוף

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.