חברה קנדית שהציעה בקבוקי אוויר מהרי הרוקי כבדיחה, גילתה שהמוצר שלה אזל מהמדפים, לאחר שסין מוכת זיהם האוויר, יבאה את בקבוקי האוויר הצח אליה בבהילות.

 

"המשלוח הראשון שלנו, של 500 בקבוקים של אוויר צח, נמכר בארבעה ימים", מסרו הקנדים. כעת, מכולה המכילה 4,000 בקבוקים עושה את דרכה לסין, רוב המשלוח כבר נקנה. האוויר הפריך שבבקבוקים, נלקח מהפארק הלאומי בהרי הרוקי והוא נמכר בסין במחיר שהוא פי 50 יקר יותר מאשר בקבוק של מים מינראליים בסין. רוב הלקוחות חיים בערים גדולות בחלקים הצפוניים והדרומיים של סין, בהן קיימות אזהרות זיהום חמורות. סוכנות הידיעות Xinhua של המדינה, פרסמה באינטרנט תמונה של מרכז העיר אשר נראה בקושי, במרק סמיך של ערפיח.
הנציג של החברה בסין, מוסר כי הלקוחות שלהם הם נשים סיניות בעיקר אמידות, שקונות אוויר לבני משפחותיהן או כמתנה. גם מבני ציבור ואפילו מועדוני לילה יוקרתיים, הצטיידו במוצר שלהם. "בסין אוויר צח הוא יוקרה, משהו יקר", אומר הנציג, מר וואנג.

 

 

 

 

 

CV-awNVUsAAl3wm

אוויר צח מקנדה נמכר בסין

לכל הכתבות בקטגוריית חדשות
+כתבות מומלצות
אמנית צבעה את ביתה ומציעה אותו למכירה כיצירת אמנות
חדשות
אמנית צבעה את ביתה ומציעה אותו למכירה כיצירת אמנות
  סירות דיג מתנדנדות לאורך קיר המסדרון, שולחן המטבח ערוך עם צלחות, כוסות וקומקום
גן פסלים חדש בגליל: “גלריה בטבע” תוקם בקיבוץ משגב עם
חדשות
גן פסלים חדש בגליל: “גלריה בטבע” תוקם בקיבוץ משגב עם
  גן הפסלים יתפרס בתוך חורשה רחבת ידיים הכוללת עצים ייחודיים, ויעוצב על פי
בנין הכלא העתיק ביותר ביפן יפתח כמלון יוקרה עם מוזיאון צמוד
חדשות
בנין הכלא העתיק ביותר ביפן יפתח כמלון יוקרה עם מוזיאון צמוד
Azuma Architect & Associates תכננו את המלון שיכלול 48 חדרים ומוזיאון צמוד שיהיה פתוח

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.